Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yılmaz Özdil kusura bakmasın da, bıraksın bu harbi adam ayaklarını. Ben bokuma azıcık çekidüzen versem şu yazıdan daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e admalar da zaten baslarına gelene isyan ediyo.Rocklık yapıyo. Isın ozu bu zaten, haksızlık varsa sende gıdıp dibine kadar buna laf edersin. Bu paşam yazar istiyoki "delikanlı olun olm erkek adam ağlarmı, karılık yapıp hesap sormayın" Yoksa oturur yerıne hakkısıslığı sıneye cekerlerdi. Ne guzel ha "ASLANSIN SEN SANA BISI OLMAZ HADI GIT ŞIMDI TERSANEDE ÖL! KOT KUMLA ÖL" demek de serbest memlekette, üstüne burda bile taktir alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ha bi gun kafna eser, küfredersin başbakana polisler gelince "komserim ben onan ananız kim diye sordum ondan şey oldu" demezsin paşa paşa tekrar efersin küfrünü. Edip akbayramın, cemkaracanın Erkin korayında yaptığı budur. Haksızlığa uğradıklarına "erkek adam aplamaz" yalanlarıyla herşeyi sineye cekip, sisteme bi puan daha vermek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abı ne dıe buraya tasıyıp elestrıosunuz kı bu adamı? amacına ulasmıs oluo cunku, bak ben hurrıyet almasam bıle okumus kadar oluyorum yanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yazının sonuna, metallica bozdu manga özenti birde duman çekerek sahneye çıkıyor diye bitirseydi tam yarattığı atmosferi süslerdi. Abi bir insan nasıl diğerinin zevk derecesine göre mağdurken suçlu duruma düşürtür aklım almıyor açıkçası.Resmen yazısında " olm böyle metalci diye geziniyorlar içeri alınınca süt oğlanı gibi ağlıyorlar sonra" cümlesi tam çevreler tarafından duyulmak istenen cümleler.Yani tam piyasa olmuş. O çoçukları bıraktım gerçek metalci olmayı(kaldı ki bunun kriterini nasıl belirliyorsun)jazz sever olup o ortamda bulunsalar bile bu tarz ithaflarda bulunumazsınız.Birde pop dinlemenin de amele kültürü hesabı aşşağılayıcı bir biçimde kullanması ağır piyasa ve sokak arası tabirleri oldugunuda eklemeden geçemiyorum. Tüm bunları rock dinleyicisi olarak belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sonucta o konserde çalınan şarkıların bi boka benzemediğine dair hemfikiriz değil mi? asdf bi de benim anlamadığım cocuklar bağırmıyo ki bizi incittiler kalbimizi kırdılar diye. sadece soranlara anlatıyolar. olay bu. başbakana hareket çekmekten ağır cezada yargılanmadıklarına şükretsinler ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Baggio said: yav said: sonrasında uğraşsın bırakmasın peşini desen kimi kime dava edecek? bu tip düşünenler süzme gerikafalı tripçi insanlardır benim gözümde Bu da iyiymiş. Bu arada bu çocuklarla ilgili büyük bir çelişki var, geçen konuda yazdım da kaynadı gitti arada. Ekşi yazarıymış bunlar, Ekşi'ye böyle 1680*1050'de bile 1.5 sayfa falan kaplar şekilde detaylı yazmışlardı her şeyi. Ertesi gün o yazı kaldırılıp Vatan gazetesi haberine link verildi. "Bize sordular, SOLCUYUZ CHPYE OY VERDİK DEDİK" falan yazıyordu haberde. Halbuki Ekşi'de anlatırken "inatla nötr dedik" tarzı anlatmışlardı gayet olayı. Üçkağıtçı yani bunlar, hak hukuk peşinde olsalar "kimi kime şikayet edicez yaeaea" diye gitmezler. Hadi öyle gittiler, böyle Kaynana Semra gibi önüne gelen yere atlamazlar, hayatlarına devam ederler. gözaltına alınan 5-6 kişi var. tvlere çıkansa 2 tane zibidi. böyle orta malı yaptılar konuyu işte herkes rahatlıkla genelleyebilir artık biri çıkıp metalciler korkak zibidirler felan diyebilir yane paticik'in genel mentalitesi bile kabul edebiliyorsa bunu durum vahim ek: bu arada o zibidilere sahip çıkan fırsat siyasetçilerini de unutmamak lazım. kimsenin değinmemesi (okumadım gerçi her şeyi) de ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi de adam pop dinleyene geçirmiyo aslında. genelde böyle bıyığı terlemememiş bebeler serdar dinlediği ve dünyada neler olup bittiğiyle fazla ilgilenmedikleri için boyle bir eleştiri gelmiştir. mesela ben serdar da dinlerim, ratm de dinlerim, kulağıma ne güzel gelirse onu dinlerim. ama yüzdeye vurursak, serdar örneği tutarlıdır. sonucta olay anarşi ise, devrim ise, sol ise, biraz burnun sürtecek arkadaş. Çünkü zaten sisteme karşısın. ama olay sartre ın dediği gibi, gençleri devrime doğru çeken devrimin anafikri değil, devrimin ateşidir. başbakana karşı yapılan hareket de çok bariz bir kişilik gösterisidir. gençlerin beyni, benim de çüküm kalkıyor, hatta birkaç kişiyle birlikte başbakana orgy e gidiyoruz gibi karmaşık duygular içinde olduğundan, kaçnılmaz sonda biraz gözyaşı illa ki olacaktır. sonucta biz de lisede solculuk oynadık, 2 kere 1 mayısa katıldım, sol gençlik kollarına ilgi duydum, sonra su içtim, geçti.. geçmek zorundaydı da zaten, çünkü sistemin adamı olmadan sisteme karşı çıkamazsın. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şaka gibi. çok başarısız bir yazı olmuş. 6 sayfa boyunca herkesin "çok güzel" demesi ayrı bi başarısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Nereye herkes argadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sufle said: şaka gibi. çok başarısız bir yazı olmuş. 6 sayfa boyunca herkesin "çok güzel" demesi ayrı bi başarısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sufle said: şaka gibi. çok başarısız bir yazı olmuş. 6 sayfa boyunca herkesin "çok güzel" demesi ayrı bi başarısızlık. herkes böyle demedi tüm yazıları okursan anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Üstad yine lafı gediğine oturtmuş... Anlayana...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sus lan christian rockçısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Blabbermouth'ta da tartışılmış bu gözaltı konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Should of given them the one finger salute ne güzel demiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok beğendim bu yazısını, gayet iyi yazmış. Werewolf said: Üstad yine lafı gediğine oturtmuş... Anlayana...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 _bloodstone_ said: yılmaz özdili hiç sevmem,, bisey bilmeyen ama popülerite saglamaya calışan sacma sapan yazan bi adam ehe çok güldüm bu lafa. birşey bilmiyor derken bir araştırsan daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dio nerde, ulkemin pis les rockcilari nerde. gidin dus yapin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Her özgürlük sevdalısı rockçı mıdır yada her rockçı özgürlük sevdalısı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 RAKÇILAR AKILLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fede said: RAKÇILAR AKILLI OLSUN YOKSA YIĞARIM OCAĞI !!! cCc mi demek istediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi şu resmi gördüğümden beri düşünüyordum soldaki adam birşeye benziyor ama neye diye, şimdi buldum. tırtıl o adam tırtıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar