yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi rakçı olmak diye bişey mi var ne kadar ciddiye alıyor insanlar oraya gitmişim ben, elbette o selamı çakıcam sonra gelmiş polis almış beni E ben oraya hayatımın grubunu izlemek için gidiyorum, sonra abuk subuk 5.sınıf insanların bana 20 saat hükmetmesine katlanıyorum? hele bi de yanımda kız arkadaşım felan varsa kötü yani napsın çocuk 20 saat öyle ciddi kaskatı triplere mi girsin? sonrasında uğraşsın bırakmasın peşini desen kimi kime dava edecek? bırak allaşkına bu tip düşünenler süzme gerikafalı tripçi insanlardır benim gözümde DAHA Doğrusu, nasıl alternatif köşe yazarım da ortaya çıkarım felan diye düşünmüş de olabilir. Hatta dio'yu felan google'dan araştırmıştır hahaha kesin o kesin.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gizem ozdilli diye bi manken vardi bir zamanlar. miss piggy suratli bisidi ama cok guzel vucudu vardi o ayri. bi an onu hatirladim.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Estel_Anorien said: o insanlar arasında arkadaşlarım var ve tahmin edebileceğiniz gibi öğrenciler. halihazırda üniversite'de hukuk okuyan birinin sabıkasına leke sürdürerek avukatlık kariyerini tehlikeye atacağını düşünmüyorsunuzdur herhalde. bu ülkede uğruna savaşılacak şeylerin kıymeti < bireysel hayata tutunma çabası 6ay sonra siliniyor sicil micille gelmeyin bana
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 avukatlık shield'ına girene kadar pure sicil lazım bildiğim kadarıyla.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Harika yazıyo bu adam ya bayılıyorum olaylara bakış açısına.
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Saçmalamış. Popülarite peşinde ve gençlere yaltaklanmak için, bakın ben de az çakal değilim, mesajları vermeye çalışıyor. Üniversite sınavından çıkan gençlere öneriler içeren yazısı da tam anlamıyla grotesk bir yazıydı. Kendine güveni arttıkça hataları da artıyor. Küçük erkek çocuklarının, erkekler ağlamaz, gibi yanlış söylemlerle beyninin yıkanması gibi bir şey olmuş yazdıkları. Rockçılar sineye çekmeli yapılanları öyle mi? Hak , özgürlük, eşitlik, adalet için mücadele vermenin, haksızlıkları dillendirmenin, protesto etmenin rockerlık, metalcilikle ne alakası var? Tam tersine rockçı dediğin; özgür kafalı, özgür ruhlu, üstelik davalarını ta yüreklerinin derininden haykırarak dile getiren insanlardır. Hiç beğenmedim. Otur, sıfır... edit: imla
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu arada anlamsiz bir yazi yani. rockcusun veya turkucusun farketmez. zaten yari faso bir devlet baskanimiz var, adama hareket cektin diye kara takimli adamlar tutuyor kolundan, got illa ki atacaktir. orda biri seni dovse kimsenin ruhu duymaz. gerci cok haber oldu bu, duyarmis belki de.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi daha öyle olmasın diye duyruldu belki de heh sıkıysa makam arabalarına el kol gösterin bakalım bi daha
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İşin kötü yanı orada dayak yesen "Haketmiş, başbakana ne el kol yapıyor" denilir. Ülke olarak kompleksliyiz.. (bknz)
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Müziğe gereksiz anlamlar yükleyip metal dinlemek için dayak yiyin demenin metalciler satanisttir demekten farkı yok ki ama xD
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yazının hedefi olan çocuklar rockçı değil ki? Tamam rockçı olmanın bir anlmaı vardır da, öyle rockçı kalmadı ki artık? Zaten onlarda rockçıyız asiyiz vs diye bişey demiyolar. Gençlerin (yeterli harçlığı verecek babaları olanların) bir kısmı Serdar Ortaç konserine gider, bi kısmı böyle festivallerde takılır, hiçbiri bir diğerinden dah anlamlı falan değil, alt sokağa ya da üst sokağa dükan açmka gibi bişey.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 temiz ayar olmuş... güzel yazı.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bence yılmaz özdile de bir sormak lazım kendisi 68 kuşağı mıymış?
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yılmaz gene lafı gediğine sokmuş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu arada ben belirtmemişim, yazı süper.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi güzel güzel dediğiniz şey çok saçma yahu.metalcisin madem ağlama iki haksız sabıkan oldu diye nedemek yahu?
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu yazının ulusalcı versiyonunu da beğenirmiydiniz merakediyorum?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Rock said: Bu yazının ulusalcı versiyonunu da beğenirmiydiniz merakediyorum? ahaha o ne demek yav?
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 okurken serdar ortaç dinliyodum. kötü oldum lan.ahah
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 iyide çocuklar gerçekten protesto için yazmadıysa :p
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gaz bir yazı olmuş. Bu kadar beğenilmesi doğal. Ama büyük ölçüde saçma. ShadowFury said: Bayağı güzel yazmış ta kendisine katılmadığım nokta: adam rakçı diye haksızlığa katlanması gibi bi zorunluluğu yok. Haksızlığa uğradı mı hakkını aramak en doğal hakkı. Hele gözaltında kötü muamele edilmesi filan düpedüz öküzlük. Diğerleri süründü diye kendisinin aynı şeyleri çekme zorunluluğu da yok ayrıca. (tu)
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 METAAAAAAAAALLLL!!!! diye atsaymış başlığı da, tam olurmuş.
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Şöyle birşey sg-1 said: Soruyorlar devamlı... "Başbakan’a uluSALcı selamı verdikleri için, devlet büyüğüne saygısızlıktan gözaltına alınan gençleri herkes yazdı, sen niye yazmıyorsun?" * Birincisi... * "Ulusalciyiz, sertiz" filan diye atıp tutan yazarları alay konusu yapmak istemem ama... (çevirmekle ve bir şeyler uyduracak vaktim yok) * Üçüncüsü... * Okuyorum haberleri. Gözaltına alınan uluSALcı gençler, "Biz o işareti protesto için yapmadık, yanlış anlaşıldık, haksızlığa uğradık, polisler kaba davrandı, nezarette psikolojimiz bozuldu" falan diyorlar. * Yani, ben de medyadaki ulusalci abileri gibi onlara sahip çıkmak, haklarını savunmak isterdim ama... Salya sümük ağlayan uluSALcı olur mu kardeşim? * Belli ki, otorite karşısında eğilmeyen bükülmeyen ergenekonuclar’dan senin de haberin yok.....(dediğim gibi daha oturaklı şeyler uyduracak vaktim yok) Madem uluSALcısınız’çısınız, hiç mi bi şey öğrenmediniz onlardan? … "Devlet bize baskı yapıyor" diye zırıl zırıl ağladıklarını gördünüz mü hiç? …. * Demem o ki... UluSALcılık özgürlüktür, bedeli var. * İki tane polisten tırsıyorsan, alt tarafı 3 saat içerde yatmaktan ödün patlıyorsa, burnuna niye haşin çocuklar gibi zincir taktın Allah aşkına? Git, Serdar Ortaç dinle.(bu kavgada bile söylenmez bence)
Öne çıkan mesajlar