Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3G ile kaçamaklar yalan olacak tehlikenin farkında mısınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 3g li aygıtım olsun diye hevesim hiç yok. ama gün gelir de telefonum eskir bozulur yenisini almam gerkir. o vakit 3gli kameralı bi telefon alırım. laptopumla dışarda mobil bi şekilde nete girerim vs. ayrıca kalkıp da kimse bana istemediğim halde kamera açtıramaz...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

4g'li iphone değil, 4. jenerasyon iphone.

3G = Third Generation
4. jenerasyon iphone nedemek arkadşım? türkçe söleyince değişik bişemiş gibi vurgulamışssın ama..

4. jenerasyon
4th generation
fourth generation
=4G

demek olüyor
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

"roket adam" said:

4g'li iphone değil, 4. jenerasyon iphone.

3G = Third Generation
4. jenerasyon iphone nedemek arkadşım? türkçe söleyince değişik bişemiş gibi vurgulamışssın ama..

4. jenerasyon
4th generation
fourth generation
=4G

demek olüyor

4g mobil iletişim şebekelerini destekleyen iphone değil, 4. nesil iphone demek istemiştim. ( 1. nesil iphone, 2. nesil iphone 3g, 3. nesil iphone 3gs, 4. nesil de artık ne olacaksa işte)
Mesaj tarihi:
Tekrar özet geçme ihtiyacı hissettim:

Red demiş ki "japon muydu neydi 4g li ayfonu kaybetmiş intihar etmiş". Halbuki o 4g li iphone değildi, 4. nesil iphone prototipiydi. Dolayısıyla ben de "4g'li iphone değil, 4. jenerasyon iphone." demişim. Bu iphone herifin kaybettiği sonra uğruna intihar ettiği prototip iphone. Böyle bu. Önemli bi ayrıntı değil aslında da yazmışım nedense.
Mesaj tarihi:
hıı tmm 4g ayfon ok annadım. artı evet 4. jenere ayfon prototip çıkmışltı da kaybolmuştu vsvs.. bu telefon şirketleri deli mafya oldular yaa.

bu arada ben hatırlıyorum. cep tel. ilk çıktıında alıp kullananlara kıro diyoduk. sonra onsuz yapamaz hale geldik :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Kaçamak zaten dinimizce yasak.

İçki de yasak :D.
suvras said:

SenariouS said:

3g siz baya güzel cep telefonları var. Zaten hala en fazla 2 saat dayanan laptop sarjı ile nete girmek veya görüntülü konuşmak fikrine alışamadım. Nedense internet bana oturup başa başa girilecek, gezilecek bir şey gibi geliyor.

netbook diye bi teknoloji var. şarjlar 4-5 saate kadar uzuyor hatta 6-7 saat olanlar var abartı fiyatlar da değil. kitap taşır gibi yanında taşıyabilirsin. hatta ufak bi ek batarya ile iki katına çıkıyor bu süre. sürekli nete girmesi gereken insanlar için gayet güzel bi teknoloji. 3g ile gezip anında gereken düzeltmeleri yapmak. browser üzerinden.

Sony Vaiolar'ın bataryaları 9 saate kadar dayanıyor :P.
Mum_Chamber said:

ehehe cep telefonu yayilirken de buna benzer tepkiler gelmisti..

"cep telefonu da neymis, katiyen almam. ozel hayat diye birsey kalmiyor yahu! belki ben ulasilmayi istemiyorum!"

degisime, gelisime bu kadar ayak diremeyin yahu.

Tamamen katılıyorum. Benim yeni telefonum kesinlikle 3G teknolojisini içerisinde barındıran bir telefon olacak. Görüntülü konuşmak tamamen aradığım birşey çünkü :P.
Mesaj tarihi:
aquila said:

4. jenerasyon iphone diye bisey yok ki? 3 iphone var sadece.

Adam zaten fabrikada çalışıyor, prototiplerinden bir tanesini kaybettim diyor, ardından tabii "yasadışı" müdahale, sorgu, dayak, izinsiz ev araması, sonra da şüpheli intihar
  • Yeni Oluştur...