burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tipin şirinse, kibarsan kimse terslemez. "cennetten düşünce kafan acıdı mı" türü line kullanmadıysan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dostum sen "why not" ornegisin, anlatabildim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 diyelim ki tanıştınız. sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ikiz yatak var evde, 24 saat sicak su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 plazma da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 plazmayla napican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: diyelim ki tanıştınız. sonra? sonrasında zorlancağımı düşünmüyorum iyi bi dinleyiciyim iyi anlaşabiliyorum insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iyi bir dinleyiciyi hiç bir kız sevmez. sen konuşacaksın, kız senin ağzının içine bakıp ne kadar süper çocuk diyecek içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iyi bi dinleyiciysen ac radyo dinle birader, kizla ne isin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kız said: ne kadar guzel cocuk,plazması da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bayan patilere, baymayın artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: dostum sen "why not" ornegisin, anlatabildim? e belirli bi erkek türüne göre bütün cinsi yargılamamalısın . mesela bissürü sakallı bıyıklı kız var dışarıda ama hala tanışmaya çalışıyoruz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: iyi bir dinleyiciyi hiç bir kız sevmez. sen konuşacaksın, kız senin ağzının içine bakıp ne kadar süper çocuk diyecek içinden. ilk cümle doğru ama ikincide sorun var biraz. ağzının içine bakıp ordan özenle seçtiği kelimelerin altından sana süper sorular hazırlayacak içinden, daha sonra dışından bunları sorduğunda da bakıp kalıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: iyi bir dinleyiciyi hiç bir kız sevmez. sen konuşacaksın, kız senin ağzının içine bakıp ne kadar süper çocuk diyecek içinden. dinleyip karakter tahlili yapıp nabza göre şerbet verebiliyorum diye söyledim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gel dostum zamparalık yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 xaty said: ginaly said: iyi bir dinleyiciyi hiç bir kız sevmez. sen konuşacaksın, kız senin ağzının içine bakıp ne kadar süper çocuk diyecek içinden. ilk cümle doğru ama ikincide sorun var biraz. ağzının içine bakıp ordan özenle seçtiği kelimelerin altından sana süper sorular hazırlayacak içinden, daha sonra dışından bunları sorduğunda da bakıp kalıcaksın kızda o kadar zeka olsa erkek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olaya çok duygusal yaklaşan gidip tanışamaz, olaya odun gibi yaklaşanda herkese yılıştığı için kızlar şımarır erkekler niye böyle der şımardıkçada dejenere olur işte aynı şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 barneyin elinden kız arkadaşını alıp da mükemmel bi insana çeviren adamın ( gregdi galba adı) dediğine göre " you got money , you get laid " . tabi bu imkana sahip olmadığım için bu başlığı açmış bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 İsteyenin bir yüzü.. Yarın akşamki topic başlığın reddedildim , tokatlandım,, olupta mesaj olarakta fikir veren tüm patilere sevgiler yazma sende sonra şu çocuk gibi ne hediye alınır diye sormuş patilerin tavsiyelerini dinlemiş sanırım ertesi günki başlığı: " Terkedildimm." çok fena. Tabi o kız arkadaşta iş yok. Çocuk iyi de olsa kötü de olsa düşünmüş mü ? O yeter. Birisi de demez mi senin varlığın benim için yeter diye ? Ya da bir öpücük ne bileyim.. Annem derdi anneler gününde benim hediyem sensin diye ağlama smişeysi ekleseniz ya şuraya koysaydım. :( Eski günler geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben bi hatunun yanına gidicem. hatun beni terslicek. ağzını kırarım. yok lan kırmam. pipisi kırık kuşlar gibi uçarım ayrı diyarlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hatuna once kesinin azini actigini gostericen tost solucen ama cift kasarli karisik yanina bide ayran kolada olabilir ama bol kopuklu ayran warsa daha iyi sonra yanina gidp "bagyan afiyet olsu. issmarladigim tostu yerken agiz kenrlarinizda biriken ekmek parcalarinin sizi dahada bi hos yaptigini biliyor muydunuz?" diye soracaksin zaten ordan sonra sirtina vur kariyi eve gotur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sdfjksdlj ayranın köpüğü de bıyık yapsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 napae said: sdfjksdlj ayranın köpüğü de bıyık yapsın o zaman onu parmaginla silcen sonra parmagini yalican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar