eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 buradan bayan patilere tamamen samimi bir soru yöneltmek isterim: şu an yeni insanlarla tanışamadğım için yeni kız arkadaş da bulamamaktayım. peki ortam yolunu aradan çıkartıp bi kafede oturan bayan arkadaşa nasıl yaklaşmak gerekir . nasıl yaklaşırsak hem bayanı rahatsız etmeyiz hem de biz terslenmeyiz. şahsen hiç böyle bi durumda kalmadım ama kalmak da istemem bu yüzden ayrıntılarıyla sadece doğal ol içten ol diye tavsiye değil de bire bir "pick up line" anlatarak açıklarsanız sevinirim . teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bilmiyorum ben tersliyorum asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sen terslicen tabi, bi de duzleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 git yanına "neden sürekli bana bakıyorsunuz" diye sor. bişey demeye kalkarsa üste çık, terbiyesinden dem vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla yekten gelip tanismak isteyen herkes eger ki su degilse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şükrü benden daha hızlı ve daha tecrübeli bir insan olduğunu bu alanda da gösterdi. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 buradan kızlarımızın ne kadar muhteşem ve ulaşılmaz olduğunu da görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ama bi keresinde dans gösterimizden sonra yemek yerken bi çocuk gelip masaya bi kağıt bırakmıştı numarası falan yazıyodu mesaj atmıştım asd. yaş 15ti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pati kızına bi cafede kız bile yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o derece pis kokuyolar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ulasilmamazlik degil o her tanisalim diyene tmm dersen oho evin yolunu bulamazsin cok terbiyeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: o derece pis kokuyolar evet. hossht. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şimdi bu soruyu Kişisel'e değil Garbage'ye açtığın için Troll'ün allahını yiyeceksin bu bir. Ha ikinci olarak Kişiselde hiç mi Troll olmaz? Eh en azından ilk sayfanın sonuna kadar bekleyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gercekten bekliyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kafede gidip tanışmak ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 artık türk kızlarının da bulunmaz bilmemne kumaşı olmadıklarını anlaması lazım bence de . hayır terslemeden rencide etmeden reddetsen samimice ne olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: ulasilmamazlik degil o her tanisalim diyene tmm dersen oho evin yolunu bulamazsin cok terbiyeliyim. büyüklerimiz demiş ki; "ya davulcuya, ya zurnacıya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: gercekten bekliyoruz evet. sus amatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eysofspeyds said: artık türk kızlarının da bulunmaz bilmemne kumaşı olmadıklarını anlaması lazım bence de . hint kumaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hahahahah 5 post once nasi tanisirim diye konusana bak. of failure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: hahahahah 5 post once nasi tanisirim diye konusana bak. of failure. ahaha katılmak durumundayım sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bence doğaçlama ol (nasıl olunuyosa) ama tanışalım mı bağyan deme tabi. diğer türlü saçma sapan dialoglar yaşarsın kız sana eee?? der bön bön bakar kalk git lan konuşman bittiyse dercesine. olmaz yani yaş iş. bi sn bi sn . cafe mi ? olmaz abi n'aptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: dory said: gercekten bekliyoruz evet. sus amatör. kes noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 xaty said: dory said: ulasilmamazlik degil o her tanisalim diyene tmm dersen oho evin yolunu bulamazsin cok terbiyeliyim. büyüklerimiz demiş ki; "ya davulcuya, ya zurnacıya" bu devirde ya topcu ya popcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: dory said: hahahahah 5 post once nasi tanisirim diye konusana bak. of failure. ahaha katılmak durumundayım sdfsdfsd yoo onu kendi tecrübelerimden yola çıkarak değil neden bukadar çekindiğimi açıklamak için söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar