Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan patilere ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buradan bayan patilere tamamen samimi bir soru yöneltmek isterim:
şu an yeni insanlarla tanışamadğım için yeni kız arkadaş da bulamamaktayım. peki ortam yolunu aradan çıkartıp bi kafede oturan bayan arkadaşa nasıl yaklaşmak gerekir . nasıl yaklaşırsak hem bayanı rahatsız etmeyiz hem de biz terslenmeyiz. şahsen hiç böyle bi durumda kalmadım ama kalmak da istemem bu yüzden ayrıntılarıyla sadece doğal ol içten ol diye tavsiye değil de bire bir "pick up line" anlatarak açıklarsanız sevinirim . teşekkürler.
Mesaj tarihi:
ama bi keresinde dans gösterimizden sonra yemek yerken bi çocuk gelip masaya bi kağıt bırakmıştı numarası falan yazıyodu mesaj atmıştım asd. yaş 15ti ama.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu soruyu Kişisel'e değil Garbage'ye açtığın için Troll'ün allahını yiyeceksin bu bir.

Ha ikinci olarak Kişiselde hiç mi Troll olmaz? Eh en azından ilk sayfanın sonuna kadar bekleyebiliyorlar.
Mesaj tarihi:
dory said:

ulasilmamazlik degil o
her tanisalim diyene tmm dersen oho
evin yolunu bulamazsin
cok terbiyeliyim.

büyüklerimiz demiş ki; "ya davulcuya, ya zurnacıya"
Mesaj tarihi:
bence doğaçlama ol (nasıl olunuyosa) ama tanışalım mı bağyan deme tabi. diğer türlü saçma sapan dialoglar yaşarsın kız sana eee?? der bön bön bakar kalk git lan konuşman bittiyse dercesine. olmaz yani yaş iş.

bi sn bi sn . cafe mi ? olmaz abi n'aptım ben
Mesaj tarihi:
xaty said:

dory said:

ulasilmamazlik degil o
her tanisalim diyene tmm dersen oho
evin yolunu bulamazsin
cok terbiyeliyim.

büyüklerimiz demiş ki; "ya davulcuya, ya zurnacıya"

bu devirde ya topcu ya popcu
Mesaj tarihi:
ginaly said:

dory said:

hahahahah
5 post once nasi tanisirim diye konusana bak.
of failure.

ahaha katılmak durumundayım sdfsdfsd

yoo onu kendi tecrübelerimden yola çıkarak değil neden bukadar çekindiğimi açıklamak için söyledim
  • Yeni Oluştur...