Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.4 oyunun en kötü hali filan, moral dump rvr & millet setleri almadan önce gelen yeşil/mavi rr80+ silahlarla daha da instagibleşen senaryolar.

acil fix'ler çıkarmaları lazım bu ay bitmeden.

sorma arcane, sacrx wb'de dps rp gezdiriyor heh. bekleyelim mythic knight'a el atsın bakalım ne zaman. ben bırakırsam kesin o zaman olur. bkz: paladin holy whirlwind.
Mesaj tarihi:
Bakın şimdi Rune of Striking, 2 saniyelik cast, spammable

Aldığı bonuslar:
- Undefendable
- 50%'si defensive target heallıyor
- +15% crit chance
- Critlerse healing debuff

INT capped zaten rahatça, crit desen hayvan gibi, magic power desen heal powerdan da alıyor yani stat namına resmen rakipsiz. Hep diyordum RP yetersiz diye, o günler geride kalmış. Yine tabela kasamaz ama efektifliğin dibine vurmuş halde.

Ayrıca çok şahane Rune of Mending buildi yapılabileceğine dair bir teorim var. Respec goldumu karşılayacak sponsor varsa deneriz eheuh.

Azgal'dan gelen gültler gayet iyi pataklıyorlar ama onlar işi Norn gültlerinden daha ciddiye aldıklarından öyle oluyor bence, isim yapma derdi var.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

1.4 baya iyi aslını söylemek gerekirse, bırakmaktan ziyade tam oynanacak zamanlardayız bence.

iyi de abi az yavaş kas ya 86 olmuşsun yemiyip içmeyip kasıyosun heralde :D
Mesaj tarihi:
Sam sizin yaptığınız önemsiz, geçici ve düpedüz debuff botluk. Sırf crit itemları dizse, Kotbs SW olmadan yine işinizi görür. Ben kendine yetebilen bir buildden bahsediyorum.

86 nedir arkadaş, tebrik mi etsem, üzülsem mi bilemedim. :P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benim de 18'inde bitiyor, iptal ettim dün. belki dönerim knight en gudik ofansif tank olmaktan kurtarılırsa. kalın sağlıcakla. :)
Mesaj tarihi:
zaten red guard da şubatı görmez kimse girmiyo oyuna 6-7 online oluyo maximum. pek güzel oyundu yaw ama ettiler içine. 2 yılda oyuna tek eklenen şey lotd oldu ne bi yeni map geldi ne başka bi heyecanlandıracak başka bişi oldu. bi de en son gördüğüm hack olaylarıyla daha bi soğudum en bilinen adamlar göz göre göre hack kullanıyolarmış (misal astrotrain).
e artık bi challenge da kalmadı (rr 100yapmanın dışında da o da kalsın artık :D)
ama güzel oyundu hele rg ile birlikte oynayınca daha bi güzeldi :P
Mesaj tarihi:
çelişki : yüzlerce oyuncunun aynı anda kapışmasını vaadeden ve tüm içeriğini bunun üstüne kuran bir oyunun 100 kişilik bir ortamda patlaması..
Mesaj tarihi:
bugün mail geldi subscriptionın bitti diye, kardeşim istemezse yenilemicem. ben de bırakınca nornda bg kalmıyor sanırım, diğer 2si zaten bırakmıştı karakterleri, order bi rahat eder bundan sonra.=P
Mesaj tarihi:
red guard da bugün itibariyle tarih oldu, sanırım belli başlı guildlerin büyük kısmı dağılmış oldu artık. hüzünlendim şimdi praag'da wb üstüne wb dağıttığımız geceleri hatırlayınca. :/
Mesaj tarihi:
demee basma yarama acayip bi hüzün doldu içime 1.5 yıldır baya arkadaş olmuştum adamlarla cok güzel günlerdi ama red guar bile bittiyse bu oyunun toparlanması imkansız
Mesaj tarihi:
Geri-dönüşüm her türlü gelir, awsum guildlere gerek yok. Hatta puglardan daha sağlıklısı gelir zira faceroll warbandlerinin hala işlevsel olup olmadığını görmek için değil değişiklikleri denemek için girerler. Yağcı kontenjanından core tester olanlardan bahsetmiyorum. Misal archmage forumunda abilityleri teker teker test eden adamlar vardı. Geri-dönüşümün yapılmışı forumlarda var. Şimdi yeni çalışanlar alsalar 6 ayda anca yamalarlar, o derece.
  • Yeni Oluştur...