Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

Hızlıdan kastın nedir ehue 30 saat playtime ile 1 rank mi

valla bwyi 35 günde(playtime) kastım 1den 80e ama ciğer kalmamış bende allahtan ethernal citadel geldi yine de biraz premade kesip eğlendim :)
Mesaj tarihi:
bugün 8 saatte 59 maç, 3 yenilgi. iki yenilgi son 2-3 maçta geldi birileri çıkınca, ben de kazanıyorken bıraktım kumarın kuralı hesabı. :p
Mesaj tarihi:
ordera göre sayımız az, ama işimize geliyor illa ki aao olan bir zone oluyor, ağır renown farm dönüyor. yine de destro puglarından pek hayır gelmez, rankin filan iyiyse rvrda aktif iyi bir guilde girip gayet zevk alabilirsin destro oynayarak nornda.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

sizinle denk geldik sanırım dün

evet bütün hafta karşılaştık da dünkü takımımız berbattı, santsu salağıyla kavga edip çıktım zaten sonra. 3 gün paso kazanıp 2 gün paso yenildim. 3 gün lafımı dinlediler, 2 gün dinlemediler. ne demişler:

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
tekdirden anlamayanın hakkı 1 emblemdir.
Mesaj tarihi:
Eheuh biz en son 1 healer 1 tank 1 dandik dps 3 tane hayvan dps ile girdik, çok eğlendik be. Epey premade'e çaktık. Yalnız EC sux, bir kere onda anlaşalım. Olur da düzgün bir 6v6 gelirse, ki düzgünden kasıt Ironclad de değil ve doklu chosenlı ağır defansif setupların hakimiyeti değişirse o zaman değerlendirmeye değer bir durum ortaya çıkabilir. :P
Mesaj tarihi:
chosen? blackguard'a özel yapılmış bir harita EC. 3 bg & 3 dok = gg. bekle yanda illa gelecekler nasılsa.

ve evet çok kötü harita, tek esprisi 6vs6. abuse edilebilen healer noktaları mı dersin, alanın 75'inin dark sith force push'a açık olması mı dersin, jedi knight 2'de bespin oynuyorum sanki.
Mesaj tarihi:
yok knockback'e kaybetmedik, bizim son iki gündeki takımın yanlış hedef seçimi nedeniyle kaybettik ama dinlemediler. healer kovaladılar. dps kovaladığımızda tek maç kaybetmedik greenpeace'e bir kere hariç, o takımı da 3 kere yenmiştik heh. 55 maç, 1 yenilgi olmuştu.
Mesaj tarihi:
Ahah klübe katıl. Neredeyse 1 senedir bulunduğum her ortamda healer focus kadar gereksiz bir taktik olmadığını dile getiriyorum. Hele WoW kökenlilerin bir türlü kafalarına girmiyor.
Mesaj tarihi:
faline hakikatten çok vuruyormuş, hatta levelnixden daha fazla vuruyor.

ayrıca girdiğimiz son 2 senaryo öyle sıkıcı geçti ki herkes uyumaya gitti. guardlara saklanmak zorunda olanları anlıyorum, ama bi fireball bile mi atmaz insan, durdular bütün senaryo boyunca guardların yanında.
Mesaj tarihi:
eeehh işin iice suyu çıktı yaw eskiden wb savaşlarından zevk alırdım onunda ettiler içine. moral pomplar, bannerla gezmeler herkes m4 hazır bekliyo ilk vuran kazanır oldu resmen...
  • Yeni Oluştur...