Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda birkaç kişiye sordum hep farklı cvplar aldım kimisi altdorfda öldürdüklerinden düşüyor,satılmıyor ama trade yapılıyor,olsa satarım gibi.Ondan kararsız kaldım cvbın için tşk.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

yeni oyun dert ya, baştan başla oyna filan. çok az oynasam da warhammerı hala açık tutuyorum. team fortress filan kesmezse bi iki senaryo atıp çıkıyorum. daha da oyun aramıyorum bir süre ondan sonra.

ha yok allahtan benim lvl 60 char vardı sora gelen exp ile 65 e cıkarmışlar yeni haritalar dungeon ve raidler gelmiş. hızlıca cape geldim:)
Mesaj tarihi:
valla ben de arada girip hacıserdar ve ladywar kardeşimle takılıyorum . inanılmaz keyifli dakikalar yaşatıyorlar bana. (:D
Mesaj tarihi:
Order bütün gün slack, sonra tam Altdorf olacak sahaya çıkıyorlar. Sonra primetime ise IC oluyor, değilse campaigni resetleyip bırakıyorlar. Renown kasmak için ideal.
Mesaj tarihi:
trathias said:

eheh saol ya gelsen baya zevk alırsın aslında. maralar baya fena oldu def sove giyenler hele... gorunce yolumu degiştiriyorum :)

ennnemmm gazlıyorsun gibi geliyor bana ama! düşüncesi bile heyecan verici seni görünce yol değiştiren bir wh hmm.....
cık olamaz olmuyordur yani!
Mesaj tarihi:
dakro said:
ennnemmm gazlıyorsun gibi geliyor bana ama! düşüncesi bile heyecan verici seni görünce yol değiştiren bir wh hmm.....
cık olamaz olmuyordur yani!

valla def sove + glyph set + savegery spec deil whler tanklar bile kacar arkasına bakmadan
  • Yeni Oluştur...