arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Muahah benim RP alt ile 2-3 kez karşılaştık geçen gün. Renown çok iyi valla, rr70+ olup da 10k renown gören oldu geçen gün.
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 senko said: abi bu karak norn da destler cok pis eziyor ya orderlari. en az 10tane bg yaptim 1 tanesini bile biz alamadim hepsini destler aldi. haritadaki savasta da dalga geciyor resmen destler, kamptan cikarmiyorlardi bizi. peki ben bana verilen o surayi koru surayi zapted gorevlerini nasil yapcam adamlar bu kadar ustunken? warhammerda dest/order farketmiyo premade girmiyosan yenme şansın az :D
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bu renown bonus gerçekten iyi oldu 2 hafta önce bonus geldiğinde rr66ydım şimdi rr 78 e kasıyorum hesapladım 575 sc sonra royal silahımıda alacam inşallah :D fuzulee o mendabur benim bilader ya hehhe dedim "mundar" koy adına tuttu "mendabur" koydu.Dedim "mendebur" die epic bi maruder var zaten yapma etme dedim yok dedi olmaz dedi. ben mendabur olacam dedi.:D ama senin char isimlerine hayranım bu arada belirtiyim belki hatırlarsın beni eski guildden Tansuga die yaşlı ama gururlu bi sorc vardı.:DSen pek online olmuodun o aralar akşamları bi kaç sc atıodun yanlış hatırlamıosam
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 epic marauder ha, iste simdi simarmaya baslayabilirim :D. valla genelde oyle senaryo takiliyorum ben, simdi de oyle gerci. Ama bu aralar tekrardan crest sıkıntısı cekmeye basladim, demek ki biraz oRvR kasmak gerekebiliyormus.
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 işte 2 hafta önce ufak bi guilde girmiştim genelde sc lerdeyiz o elemanlarla 5-10k renown alıyoruz genelde sclerden orvr ye gelince öle warband kuramasakda 1 partimiz var tainted guildiyle ortaklaşa bazen ii rvr yapabiliyoruz onlar kapışırken backline bombacılığı falan yapıveriyoruz işte çok güzel renown geliyor 2 gün önce chaos waste de kısa bi sürede 112 k renown kastık mesela order zergi sağolsun,ii bi group olunca zevkli ve bereketli oluyor 1 parti olsan bile
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Norn'da chaos ustundu bir ara ama su siralar gordugum kadariyla, order baya bi bastiriyor. Girdigim random sc'leri ya kazandik yada ucundan kaybettik, baya cekisme var. (yada bu hafta sonu sansima oyle denk geldi :) )
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 destro sırf pug şu sıralar, premade bile kurulmuyor. order da tam aksine, premadesiz kafalarını çıkartmıyorlar saklandıkları yerlerden=P. ayrıca her senaryoda en az 5er tane kotbs, wp, bw olması da cabası.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Healer karakterler yamadan sonra epey rahat olacak. Bonusların olduğu saatte warcampte nöbetçi hotçu oldun mu senaryodan iyi renown alırsın. Hele karşı taraf zergse of of.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @mercan ve mendabur çetemisiniz siz ? her scde karşıma çıkıyosunuz kampa falan öekiyosunuz ama üzülmeyin orda da keserim sizi :P
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hehe evet onlar öledir cd ları ona göre ayarladı onlar abi napalım ya kaçtır karşımıza çıktınız 2 bw hepte healersizdik bi giriyorum sc lere birsürü maruder napak bizde böle taktika yaptık kendimizce mendabur olan biraz acemi wp leri çek yanıma diyorum tutuyo kotbsları yada slayerleri çekiyor :)bide o redbull nası bişeydir abi öle hay maşallah baaya kestim ama öteden bi charge attımı nere kaçacağımı şasırıyorum:)
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 eheh biz de öyle altlarla takılıyoduk hepsi alttı o rgdan olanlar :D redhell onlyhealerın altı ama maraların da beni aynı anda çekmesine çok güldüm pek özlemişsiniz hemen çekiyonuz kucağınıza :D
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Pardon redhell, redbull die aklımda kalmıs :) pug vs premade çok komik oluyor zaten abi saçma sapan partiler denk geliyor parti komple mara, diğer parti komple dps, 36 lık shaman falan kepazelik diz boyu anca o kadar elimizden geldi işte:)
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi yanlış saymadıysam 5 mara vardık o sc de metin. sdf. trathias said: @mercan ve mendabur çetemisiniz siz ? her scde karşıma çıkıyosunuz kampa falan öekiyosunuz ama üzülmeyin orda da keserim sizi :P yok abi eski eltharion playerları 3 kişilik bi party yaptık öle random denk geldi(:P)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bugün epey bir Türk denk geldi, canlanıyor mu oyun nedir.
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Evet ufaktan bi kıpırdanma var.Bugün iki türk arkadaşla tanıştım. Exp kastık muhabbet ettik etc.
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 evet arkadaşla başladık bugün.. işte efendim ben seni şuraya çekerim hayvanlar gibi kasarız 3 güne 40 olursun diyen varsa beklerim :)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 lvl atlamak cok kolay simdilik, bi anda lvl 15 oldum bile yalniz aranizda daha once bright wizard oynamis olan var mi? anlayamadim sekilde cok az dmg vuruyorum ben. sc bittiginde 45k yapan bw ler varken ben max 30k gordum simdiye kadar.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 healer lazım, buldun mu 100 comb'da kal hep ve arka arkaya diz ne varsa. sömür fırsatı. (:P)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ehe healer buldum mu onunden ayrilmiyorum zaten :) peki bu bw ler sadece robe mu giyebiliyor? hic survival sansim olmuyor benim ne scde ne rvr de. choppa denilen aygir yanima bir geliyor 2 kere vuruyor benim 2.5k can bi anda gidiyor. boyle biraz daha armor olsa en azindan adamin 2.vurusundan fln sag kurtulabilsem cok daha sukela olcak.
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 senko said: lvl atlamak cok kolay simdilik, bi anda lvl 15 oldum bile yalniz aranizda daha once bright wizard oynamis olan var mi? anlayamadim sekilde cok az dmg vuruyorum ben. sc bittiginde 45k yapan bw ler varken ben max 30k gordum simdiye kadar. amacın fazla dps görmekse fiery blast spam yaparsan 50kyı gecersin rahat
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fiery blast spamlamakta her zaman mumkun olmuyor ki, sen bi tane atinca ilerden chaosun veya choppa nin biri geliyor onune. sonra 2vurmalik canin var zaten bide bisi sorcam. sclerden gelen ex neye gore aliniyor? yani damage listesinde ilk 3te oluyorum ama adam 5k alirken 1k alamiyorum mesela birde party arama seysi nasil calisiyor? bugun rvr bir parti bulayim kendime dedim arattirdim t2 de hicbi parti cikmadi hicbi haritada, isin ilginci t4 hicbi parti de cikmadi any de bile. oyle bisi olmasi imkansiz heralde. bi soru daha birinden kacarken arkani veya onunu donmus olman bisi ifade ediyor mu? arkadan daha fazla dmg yeme gibi bir olay var mi?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sen hele bi tier 4 a gel senko, her daim peşinde olucam. mdpslerin flanking diye bir taktiği var bu %15 dmg veriyor arka ve yanlardan. ve arkadan vurulan abilityleri defend eylemek gibi bir durumun yok. bi iblar poposuyla block koyuyor onun mantığını kavrayabilmiş değilim daha. exp neye göre dağılıyor emin değilim, şu an saçma sapan bir sistem var zaten. scenariolarda solo healing yapan itler filan herkesden çok renown, exp alıyor.
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahaha shield her yerimizi kaplıyor abi avantajımız o:) Sclerden exp/renown partyne göre.5 tank bir bw sen varsan pek bişey alamazsın herkezi öldürmedikçe.Party ne kadar öldürürse o kadar çok gelir.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 valla benim için de bütün dest tankları arkadan parry/blockluyor, lag vardır deyip geçiyoruz. :p bu akşam nihayet 2 yıllık hasret son buldu, sovereign'i tamamladım. bütün yılın birikmiş balını kullanarak chest çıkardım bag'den. şimdi ikinci seti toparlamak lazım ama bakalım bu kadar reroll karakter arasında nasıl olacak. :/
Öne çıkan mesajlar