arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sunucu patlak. Zoningde de patlıyor yani girebilince de oynayamıyorsun.
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 leadersboard düzelmiş. Strategists #8 Chamathalion 2094 Wins
interperez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çok güzel bir marauder videosu http://www.youtube.com/watch?v=RSdKmX2BH7o&feature=fvst
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bırak yaw :D gnome sevmeyen adamsın ne zevkinden bahsediyosun :D
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 war oynadıgınız icin hepiniz zevksizsiniz... oynamadıgım için lafı atar ve kacarım!
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mythic'in süper yönetimi sebebiyle biricik roycoltu sattım arkadaslar:P alan arkadaşada hayırlı olsun diyorum hepinize iyi oyunlar. :) Not : Sam kurtuldun benim op cs ve chosenimden:P
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 zaten iki haftadır şehir dışında olduğumdan mecburen ara vermiştim, herhalde yazdan önce dönemem. siz benim op neyimden kurtuldunuz, olmadığından bilemiyorum. :p sana da bundan sonraki oyununda eğlenceler.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mono geliyor sen gidiyorsun sam, oldu mu bu şimdi...
trathias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sardius said: war oynadıgınız icin hepiniz zevksizsiniz... oynamadıgım için lafı atar ve kacarım! bak yine yapıyosun war benim için bitti aioncuyuz artık templar sardi var diye yazmıştın 2 aysonra döndün oyuna yine olursa çok gülücem bak :D
Hao Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Roycolt said: Mythic'in süper yönetimi sebebiyle biricik roycoltu sattım arkadaslar:P alan arkadaşada hayırlı olsun diyorum hepinize iyi oyunlar. :) Not : Sam kurtuldun benim op cs ve chosenimden:P satılmış roycolt.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 naptın yaw niye sattın güzelim chosenı
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oyun keyif vermek yerine külfet olmaya başlamıştı bu neden böyle şunu neden düzeltmiyolar diye düşünmekten. güzel oldu :P
sardius Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 trathias said: bak yine yapıyosun war benim için bitti aioncuyuz artık templar sardi var diye yazmıştın 2 aysonra döndün oyuna yine olursa çok gülücem bak :D yok be tratım daha ne dönmesi:) bitti artık. bilgisayarda bile yüklü degil oyun. müşteri bulursam satcam bende:P
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arcane said: mono geliyor sen gidiyorsun sam, oldu mu bu şimdi... tüh cidden kaçıracağım, lanet olsun adamım! herşey yolunda giderse haziran gibi dönebilirim belki. sardi, bak çosın olsa nasıl kapış kapış gidiyor, knight satılmaz bence sen geri dön. :P
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tüüfff atsan atılmaz satsan satılmaz patladı elimde yani...neyse dursun öle napim:)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hao said: kınayt onlayn oyna sardi sen :P kınayt online kadar daşş düşşüs başına...:)
janis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar döndüm ama malesef oyuncu sayısı oldukça azalmış , 2 tane server olmasına rağmen oldukça boş serverlar.
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şahsen oyun benim icin counterstrike moduna dondu, giriyorum arada, DoK ile iki senaryo atiyorum cikiyorum, cs'den tek farki ücün birini daha fazla almam, surekli pug oynadigimdan :D. Aksam vakti oynayınca da surekli senaryo geliyor genelde de farkli adamnlar oluyor, ben hic oyuncu sıkıntısı yasamadım simdiye kadar. Bu arada renownu 44'ten 49'a cikarttim, bir önceki eventin 3 günlük exp bonusu bitti bitiyor hala senaryo silahlarından renown 45 isteyenini alamadım arkadas bu ne eziyettir be yav.
Öne çıkan mesajlar