Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sacrx kafaya koydu sunucuda ilk royal silahı alan olacak, ama bence bu hızla dünya birincisi de olabilir. :P

ben de 2-3 gündür hiç oynamadım maalesef, warlord toplamaya başlardım şimdiye. talihsizlik.
Mesaj tarihi:
Pek oynamadığımdan sc ye girmedim. Olay nedir royal silah için?
önce conqueror silahları tamamlayıp, sonra invader, sonra warlord sonra royal ?. nedir yani, 4000 kere senaryomu yapmam gerek? (rakamı sallıyorum tabi).
Mesaj tarihi:
kaleden 1 tane kötüymüş. Ben şimdi rr67 yim, sc ye girdim bana conqueror verdi? sırayla tamamlamak zorundamıyım bunları?
önce conqueror ok + yay alacam, sonra invader sonra warlord böylemi böylemi gidiyor hesap?
Direk warlordu alabilme gibi bir şansım yokmu?
Mesaj tarihi:
sanırım ilk royal'i crazyaris adlı manyak farmer arkada$ alıcak :P bu kadar senaryoyu yaptıktan sonra o silahı neyde kullanacagını sordum, guldu sadece :D
Mesaj tarihi:
ahah.
Ukyo ne ettin paticik kardeşliğini bozdun:(3vs1 kaybettim senin yüzünden:p
edit:başka biri öldürmüş.Onun için kendimi kazanmış ilan ediyorum:DAma heal için seni affetmiyorum:D
Mesaj tarihi:
Harir said:

ahah.
Ukyo ne ettin paticik kardeşliğini bozdun:(3vs1 kaybettim senin yüzünden:p
edit:başka biri öldürmüş.Onun için kendimi kazanmış ilan ediyorum:DAma heal için seni affetmiyorum:D
3v1'de heallamadım, hatta senin aoe dmg olmasa attan bile inmeyecektim ,ilk 1v1de healladım ama, acıdım choppaya :)
Marl0_on said:

kaç tane ne varmış çılgın arisde
dun sabah warlord'a gecti ve cılgınlar gibi kasıyor. öleceginden korkuyoruz.
Mesaj tarihi:
Harir said:

:D abi o choppa lvl 40 bile değildi 1vs1 deme lütfen

acıdım i$te alla alla :D

Absurt said:

Shield, sword alıcaz diye bizi sc'lerde dayak yemeye mahkum eden goaya yazıklar olsun :D

cıldırmak uzereydim zira soge sagolsun yardımıma geldi, banatak+soge+thetanker+read+zaperenniy falan :) iyi oldu iyi..
Mesaj tarihi:
ukyo said:

cıldırmak uzereydim zira soge sagolsun yardımıma geldi, banatak+soge+thetanker+read+zaperenniy falan :) iyi oldu iyi..

sakalım da var ama umrunda deil ki:P
Mesaj tarihi:
korearis diyorlar zaten. premade yaptık 2-3 once adamla. biri tuvelete gitti mi herif solo qq diye tutturuyordu.
dun gece sacrx'i bi wp arkada$ıyla guardsız yakaladık :P. 2 sc boyunca maymuna cevirdik. butun negatif enerjim gitti vallahi :)
Mesaj tarihi:
karamurat hangimiz?

bildigim kadarıyla haci serdar deil zipzip.

bu arada tebrikler ikarus. nihayet fulledin. busabah bende bi 2 royal crest aldım. her pazar 2 tane alsam... kısa bi hesapla uzun zaman sonra sorv set olurum. :D
  • Yeni Oluştur...