Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sacrx kafaya koydu sunucuda ilk royal silahı alan olacak, ama bence bu hızla dünya birincisi de olabilir. :P ben de 2-3 gündür hiç oynamadım maalesef, warlord toplamaya başlardım şimdiye. talihsizlik.
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Pek oynamadığımdan sc ye girmedim. Olay nedir royal silah için? önce conqueror silahları tamamlayıp, sonra invader, sonra warlord sonra royal ?. nedir yani, 4000 kere senaryomu yapmam gerek? (rakamı sallıyorum tabi).
Absurt Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Tercih meselesi. 500 sc yapabilirsin ya da 1500 kere kale de alabilirsin :D kale alınca 1 tane veriyor.
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kaleden 1 tane kötüymüş. Ben şimdi rr67 yim, sc ye girdim bana conqueror verdi? sırayla tamamlamak zorundamıyım bunları? önce conqueror ok + yay alacam, sonra invader sonra warlord böylemi böylemi gidiyor hesap? Direk warlordu alabilme gibi bir şansım yokmu?
ukyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sanırım ilk royal'i crazyaris adlı manyak farmer arkada$ alıcak :P bu kadar senaryoyu yaptıktan sonra o silahı neyde kullanacagını sordum, guldu sadece :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Artık kimse WAR casual da oynanabiliyor demesin.
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 valla ne silahlar geldi ama ben hala lv silahıyla oynuyorum.Gayet casualım :p
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Hadi oradan çifte mainli ehueh
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahah. Ukyo ne ettin paticik kardeşliğini bozdun:(3vs1 kaybettim senin yüzünden:p edit:başka biri öldürmüş.Onun için kendimi kazanmış ilan ediyorum:DAma heal için seni affetmiyorum:D
ukyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Harir said: ahah. Ukyo ne ettin paticik kardeşliğini bozdun:(3vs1 kaybettim senin yüzünden:p edit:başka biri öldürmüş.Onun için kendimi kazanmış ilan ediyorum:DAma heal için seni affetmiyorum:D 3v1'de heallamadım, hatta senin aoe dmg olmasa attan bile inmeyecektim ,ilk 1v1de healladım ama, acıdım choppaya :) Marl0_on said: kaç tane ne varmış çılgın arisdedun sabah warlord'a gecti ve cılgınlar gibi kasıyor. öleceginden korkuyoruz.
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 :D abi o choppa lvl 40 bile değildi 1vs1 deme lütfen:p2 maradan sonra o kalmıştı:D ben daha conq u almadım millet royal diyor:p
Absurt Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Shield, sword alıcaz diye bizi sc'lerde dayak yemeye mahkum eden goaya yazıklar olsun :D
ukyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Harir said: :D abi o choppa lvl 40 bile değildi 1vs1 deme lütfen acıdım i$te alla alla :D Absurt said: Shield, sword alıcaz diye bizi sc'lerde dayak yemeye mahkum eden goaya yazıklar olsun :D cıldırmak uzereydim zira soge sagolsun yardımıma geldi, banatak+soge+thetanker+read+zaperenniy falan :) iyi oldu iyi..
Readjan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ukyo said: cıldırmak uzereydim zira soge sagolsun yardımıma geldi, banatak+soge+thetanker+read+zaperenniy falan :) iyi oldu iyi.. sakalım da var ama umrunda deil ki:P
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Crazyaris'i dün gördüm, 10 dakikada 9k dmg yaptı. Gerçekten çok çabalıyor olmalı :P
ukyo Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 korearis diyorlar zaten. premade yaptık 2-3 once adamla. biri tuvelete gitti mi herif solo qq diye tutturuyordu. dun gece sacrx'i bi wp arkada$ıyla guardsız yakaladık :P. 2 sc boyunca maymuna cevirdik. butun negatif enerjim gitti vallahi :)
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sonunda full sove :) wts royal crests cheap then Readjan
dakro Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 karamurat hangimiz? bildigim kadarıyla haci serdar deil zipzip. bu arada tebrikler ikarus. nihayet fulledin. busabah bende bi 2 royal crest aldım. her pazar 2 tane alsam... kısa bi hesapla uzun zaman sonra sorv set olurum. :D
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çok teşekkürler :) inşallah en kısa zamanda sende tamamlarsın :)
Öne çıkan mesajlar