Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri premade dedi!.Yeni patch ile senaryo manyağı olucaz.Ama kortez healerımızı çaldı:(Arcane gelsene abi healer lazım bizim premade e:).Ayrıca destro anlaşıp mı 2 premade giriyorlar senaryolara anlamadım.Nadir tek premade görüyoruz.
Mesaj tarihi:
yazık siz giremiyo musunuz çift premade
wb olur aynı anda que çeker gruplar bam diye çift premade tabi bc wb takılmıyo di mi ondan olucak
kortez de end game silahlar için mi döndü özledim adamın zerg liderligini yav gazlayın da yapsın tekrardan
[region:1]Kortez: PUUSSHHHHH!!!!
Mesaj tarihi:
Yok kortez dönmedi wow oynuyor.Sadece kral zamanı geliyor.Olay 2 party girebilmek değil ki.Ama ne anlamı var 2 premade gireceğimize tek premade ile 2 premade e karşı oynamak daha zevkli.
Mesaj tarihi:
cocoleyle said:

Yazık oldu :P

bak hem adamlar denge sıkıntısı yaşadılar :D lvl 28 olarak ben nasıl sıgmıssam o araya :D tabelada bile çıkmışım :D
Mesaj tarihi:
Mendebur ile Teletabi'nin aynı senaryoya düşmesi kabus gibi. Yalnız inanılmaz birşey ya, Mendebur o kadar kasmıyor beni çekmek için, Teletabi guard zone'a falan girdi. Sorsanıza bir nedir benden istediği :/
Mesaj tarihi:
AFK olmam gerekiyordu. Karakteri Praag'da yolun ortasına bıraktım. Nasıl olsa yanımda 200 falan Order var, güvendeyim dedim. Yanılıyormuşum. :P
Mesaj tarihi:
Harir said:

Kitleyemedik ama bence çok güzel bir gün oldu.Gayet zevkliydi.:)

hocam gün demişin ama saat gecenin 3ü. yatin uyuyun be, sonra ben eve gelince oyuna girer girmez 1 saat altdorf ve akabininde +2 underdoglu order goruyorum. biktim arkadas belese exp almak benim de hakkim :S
Mesaj tarihi:
Hadi Arcane vermeden veriyim bari,Wuamell.Senle Sc de karşılaştık sanırım Marl0_on.Ama kesmeyin yani bence ben olsam kesmem.Zaten Anni bile giyemiyorum.3 5 renown için değmez.
Mesaj tarihi:
Eski exile üyeleri napıyorsunuz açtırdım acc yi geliyorum bu gece.Varsa bana bir vent fln yollayıverin konuşalım oyunun durumuyla ilgili fln.Çok eğleneceğimi umut ederek açtım acc yi hadi bakalım hayırlısı... :)-D
  • Yeni Oluştur...