ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 *! ürperir * yok abi. ı-ıh. ekmeğe talim ettirseler yinede gidilmez oraya.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: aquila, 10 Haziran 2004 02:04 tarihinde demiş ki: kardeşim kendini unutrusun diyoruz sana, terk-i diyar eylersin mental olarak... oda olur...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şöyle bi yer buldum, daha önce baktığım yer mi emin değilim. isteyen kurcalasın. said: Şirket Kodu: 01 Bulunduğu Şehirler: King Cove, Valdez, Dillingham Sektör: Deniz ürünleri üretimi Şu andaki çalışan sayısı: 500+ Konaklama: Ücretsiz Yemek: Ücretsiz Çalışma Tarihleri: 15 Haziran - 1 Eylül İş: Üretim İşçisi Saatlik Ücret: $7.15 Fazla Mesai Ücreti: $10.73 Haftalık Çalışma Saati (Ortalama): 0-100 İhtiyaç Duyulan İşçi Sayısı: 150 genelde koşullar bu şekilde.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulusal Parkta Housekeeper ne demek abi? Doğal parkta Ev tutuculuk? süeper birşey.. gitmek için neler gerekiyor onlara bakıyroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 puahahha http://www.workandtravel.us/basvuruyap.asp adam gülümseyen bir foraf demiş. Ordaki örneğe tıklayın bide o herife bakın[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Haftada 1000 dolara kadar para kazanabilirsin bu sistemde yanlız Zed az buz para değil ama geberirsin yorgunluktan o ayrı. 3 ay dinlenmen gerek üstüne anca kendine gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ekmek aslanın azında.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kolay para hayalleri kakadır. tembelleştirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu kolay değilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ayrıca oraya gıtmek ıcınde bu soyledıgınız sıte sızden 1100$ istiyor ucak masrafını fılanda sokunca işin içine gidiş gelişin maliyeti 1800$ ı gecıyor konaklama fılan derken aylık mınumum 1000$ harcıycanızı solemiş site 2 ay kalsanız 3800$ etti mi masraf aylık ortalama kazanc ıse 1500 $ fılan yani zararına calısıyorsunuz basit bir hesapla düşünün sizde aynı sonucu cıkarıcaksınız maksımum bırıktırsenız 500$ la gelırısnız geri sadece gezmiş ve eşek gibi çalışmış olarak :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 www.mezun.com Forumlarindan wat hakkinda deneyimsel bilgi alabilirsiniz. [Bu mesaj CorteZ tarafından 10 Haziran 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Afedersiniz ama hicbiriniz orda yapamaz be..günde bilmem kac saat calis eessek gibi soukta ötün donsun irenc yerlerde uyu fln ..[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 loglar cok komedi =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Oturun şurda ya siz bize lazımsınız :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 worktravel çok cazip gözüksede aslında sakat bir iş herşeyden önce bilmediğiniz bir yere gidiyorsunuz giden insanların büyk bir çoğunluğu işleriyle ve kalacak yerleriyle büyük sorunlar yaşıyorlar ve sonunda verilen emeğe alınan para değmiyor macera olsun diye gidecekseniz düşünülebilir ama para için aklınızın ucundan bile geçirmeyin[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hadi beyler ben gidiyom alaskaya bye gençlik hehe 90k nedemek abi uo da 90k görmedim ben :P ayrıca alaska sandığınız kadar kötü değil Paso balina yağı yiyecen bişeycik olmaz sana taş gibi korur seni yanına pekmek,balina yağı,Çay aldınmı hiçbişey olmaz taş gibi yaşarsın orda[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 demin djimiz dogru bişi söledi dedi bunlar yazış lem falan DJ Eşref hocam oldies calacaksanız biraz queen!!!! :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Vize işinde, işci olarak mı geçiriyorlar? Ne kadar süresi var? Oraya,İşci olarak gidipte,çalışmama olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aman abi ben almıyim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya onları bırakın,gelin almanyada büyük bir jigolo şirketi kurup çalışmaya başlayalım.Dünyanın hakimi oluruz valla :D[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar