Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toparlanın!Norveçe gidiyoruz! 3 Ay ıstakoz tutana 90K$!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

şöyle bi yer buldum, daha önce baktığım yer mi emin değilim. isteyen kurcalasın.

said:
Şirket Kodu: 01
Bulunduğu Şehirler: King Cove, Valdez, Dillingham
Sektör: Deniz ürünleri üretimi
Şu andaki çalışan sayısı: 500+
Konaklama: Ücretsiz
Yemek: Ücretsiz
Çalışma Tarihleri: 15 Haziran - 1 Eylül
İş: Üretim İşçisi
Saatlik Ücret: $7.15
Fazla Mesai Ücreti: $10.73
Haftalık Çalışma Saati (Ortalama): 0-100
İhtiyaç Duyulan İşçi Sayısı: 150

genelde koşullar bu şekilde.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca oraya gıtmek ıcınde bu soyledıgınız sıte sızden 1100$ istiyor ucak masrafını fılanda sokunca işin içine gidiş gelişin maliyeti 1800$ ı gecıyor konaklama fılan derken aylık mınumum 1000$ harcıycanızı solemiş site 2 ay kalsanız 3800$ etti mi masraf aylık ortalama kazanc ıse 1500 $ fılan yani zararına calısıyorsunuz basit bir hesapla düşünün sizde aynı sonucu cıkarıcaksınız maksımum bırıktırsenız 500$ la gelırısnız geri sadece gezmiş ve eşek gibi çalışmış olarak :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

worktravel çok cazip gözüksede aslında sakat bir iş herşeyden önce bilmediğiniz bir yere gidiyorsunuz giden insanların büyk bir çoğunluğu işleriyle ve kalacak yerleriyle büyük sorunlar yaşıyorlar ve sonunda verilen emeğe alınan para değmiyor macera olsun diye gidecekseniz düşünülebilir ama para için aklınızın ucundan bile geçirmeyin[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

hadi beyler ben gidiyom alaskaya bye gençlik hehe 90k nedemek abi uo da 90k görmedim ben :P
ayrıca alaska sandığınız kadar kötü değil Paso balina yağı yiyecen bişeycik olmaz sana taş gibi korur seni yanına pekmek,balina yağı,Çay aldınmı hiçbişey olmaz taş gibi yaşarsın orda[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...