barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 resmi sitede olmayan habere inanmayın ya. tüm medya sallıyo şu an. kimin geliceği belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aue'den Ali Lukunku'yu kiralamışız sezon sonuna kadar. Avrupa maçlarında da oynayabilecek hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.maraton.com.tr/haberler/98674/galatasaraydan-bir-bomba-daha.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 DoruK said: Aue'den Ali Lukunku'yu kiralamışız sezon sonuna kadar. Avrupa maçlarında da oynayabilecek hem. ne güzel top indirirdi ama ya :D Türkiye'de çam yarmaları iş yapıyor (bknz: Makukula) Bence kalsaydı iyi olurdu o gitti yerine kim geldi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 JO gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Jo da Lincoln gibi başı buyruk bir adama benziyor...Şahsen takım içi dengeleri bozacaksa almasınlar,pek sıcak gelmedi bana nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 e bu adam uefada oynayamicak bence gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 satın alma opsiyonu varsa, bu adamı almak dünyanın en mantıklı işi. çok yetenekli biraz disiplinsizde olsa kesinlikle göze alınabilecek bir risk. takdir edersiniz ki genç yaşta bu kadar yetenekli insanların türkiyeye gelmesi ilginçtir bence biraz risk olsa bile alınabilir bur risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo değil bence başka biri gelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben uzun zamandır ligtv nin sitesinin bu iş bitti diye haber verdiğini bilmiyorum. Jo için Galatasarayda kesin demiş. sanırım inanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 MrLevie said: ben uzun zamandır ligtv nin sitesinin bu iş bitti diye haber verdiğini bilmiyorum. Jo için Galatasarayda kesin demiş. sanırım inanıcam.ligtv'de de mi var? edit varmış valla.. ben sevmiyordum bu adamı ya, avrupa'da da oynayamıyor e niye aldık ki öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya ben bu jo yu cska daki vagner love ile karıstırmışım tüh. vagner love uda istiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ya bu adam manchester cityden 36 milyon dolar bonservis ile transfer olmadımı. Sımdı evertonda kıralık oynuyor GS nasıl alıcak bunu evertondakı kıralıgı evertondan kıralık alıp senı sonunda evertona verıp oda cskaya mı verıcek gerı Yok satın alıcaksa 30 mılyon dolar mı verıcek MAnchester a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 theCio said: Ya bu adam manchester cityden 36 milyon dolar bonservis ile transfer olmadımı. Sımdı evertonda kıralık oynuyor GS nasıl alıcak bunu evertondakı kıralıgı evertondan kıralık alıp senı sonunda evertona verıp oda cskaya mı verıcek gerı Yok satın alıcaksa 30 mılyon dolar mı verıcek MAnchester a yok manchester 36m dolara cskadan aldı bu adamı. sonra kadroya giremeyince evertona kiraladı. sonra tevez fln geldi, tekrar evertona gitti. işte şu anda biz girdik devreye. 30M falan etmez şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 alamaz deyip ayar almaktan bıkmayan fenerliler görüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 buyur sana hayatının ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 alex'in kariyeri bitti lan fenerde dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o yazı fatih altaylıyı alakadar eder. hem biz gsden bahsediyoruz, atlamayalım konudan konuya pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Benzer ayarı antu.com topluca yedi bu yaz. O yüzden problem yok =D Ayrıca Fatih Altaylı'nın mallığı zira Alex üst düzey liglerde oynaabilecek bir adam değil. Ama bu tartışmaya hiç girmeyelim ban wawe gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 2008-2009 sezonunun başından bu yana 27 maç yapmış adamı tabi ki de alabilir galatasaray. niye alamasın ki ? bu adamın bonservisi de 5 kuruş etmez şu an. hocası istemiyor, takım bulamıyor, kiralık gonderildiği yerden donuyor vs. gs ucuza kapar, risk alır, tutarsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 6 ay deniyecez işte adamı. tutarsa bonservisiyle alırız biter. tutmazsa 3.lige kadar yolu var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 theCio said: Ya bu adam manchester cityden 36 milyon dolar bonservis ile transfer olmadımı. Sımdı evertonda kıralık oynuyor GS nasıl alıcak bunu evertondakı kıralıgı evertondan kıralık alıp senı sonunda evertona verıp oda cskaya mı verıcek gerı Yok satın alıcaksa 30 mılyon dolar mı verıcek MAnchester a said: futbolcu sezon başında Everton'a kiralandı. Everton forması ile çıktığı 14 lig maçında gol atamayan Jo, yılbaşında ülkesine izinsiz gittiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı. abi avrupada oynayamayacak adamı niye aldığımızı anlamıyorum hala ya. ulan ağlatacak bizi madrid nondayla ne yapıcaz bir orada keita da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dur bakalım söylenene göre 2 transfer olacakmış forvete. yani Jo'yla bitmicek iş anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o zaman diğeri kesin türk olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 6 ay 10 numara oynar sonra reina - adeks - trip takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar