mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 FOTOSPOR YİNE BİLDİ asdasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 denizli belediye maçı var ya.unuttuydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 LÜTFEN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ruud gelsin ya,fenerbahce-Gs maçına gittiğimizde bir yıldız daha izleriz cıplak gözle.Gs gittikçe yaşlanıyor gibi geldi bana,keşke golcü almak yerine ayhana alternatif alsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 barnacle said: LÜTFEN.. arkada kalmasın lan o kadar upload ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 asdasdasdsa muthiş turk gazeteciliği işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adamlar formaları giydirmiş ya direk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bilmemne yayınevini basacaklarına bunların ofisini basıp hepsini ortadan kaldırsalar da rahat etsek yahu.. bu gazeteleri okuyan bi ton adam var bi de yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o kadar iyi fotoshopçuları var ki yalnız, direk buluyolar uygun kafaları falan aheuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yanlız toroman da cimbomda yazıyor :P.baştan sonra kolpa gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu sene iki forma aldım yanına aldıgım bir ton şey dısında RVN gelirse 2 tane daha alırım süper olur bence yaşlı maşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Adam doktor ya..Para bol. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ah sayfalarca yazı yazardım da o parayla ilgili şimdi siyaset e dayanır işin ucu =) kaşıma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hehe baya zam aldınız diye biliyorum doktor bey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok hacı o iş öle değil kandırıyolar bildiğin zam yapıyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 unK said: linderoth'un sözleşmesi fesh edilecek diye biliyorum, elfsborg'un teklifini kabul ettiğimiz halde verilen parayı beğenmediği için release on a free butonuna basıyomuşuz galiba Saçma olur, gerekirse Elfsborg'ta alacağı maaşın bir kısmını Gs versin ama yine de free edilmesin, o zaman komple ödersiniz kalan kontrat parasını ve tam saflık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Caner yazdı.. Ayrıca Aykut =( ufuk oynasaydı keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi 2. kaleci sonuçta. ztn tüm maçlarda as kaleci oynuo.2. kaleci şans bulamazken direk 3. ye şans vermek saçmalık olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ama 3. kalecinin yarınları var :D barış attı 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ahahah ulan baris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Barış! 2 gol 1 asist :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ahahha ulan barış 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nerde lan bu keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yayla kupasında oynamak için milli takıma gitti 3 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 e bizim bunda çıkarımız nedir? adama o kadar para vermişiz almışız belki bize lazım olacak bir maçta olmayacak. ee bunun hesabını kim verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar