Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

açıkçası, eskiden futbolda hep kolay rakip çıksın tur atlayalım isterdim, artık fanatiklik mi kalmadı, nedendir bilinmez zor maç istiyorum, zor takımla galatasaray'ın oynamasını istiyorum. Atletico'da geldi, nitekim iyi oldu. Güzel, böyle bira cipslerle hoş iki maç izleyeceğim. GS turu geçerse de en azından kafamda da kuşku kalmayacak. Kısacası, Everton'la şimdi, bir tur sonra ajax, sonraki tur shaktar falan istemiyorum. Liverpool gelsin, finalde juventus gelsin şöyle Avrupa'da güçlü bir takımla oynayalım tekrardan. Bıktım, iki senedir Şampiyonlar Ligi'nde bile yokuz. Bari karşımıza burada kimler geliyorsa gelsin.
Tamamen şahsi fikrimdir, mantıksız da olabilir tur atlama vs imkanını kısıtlaması açısından ama istiyorum valla, umarım gelecek sene de Barcelona-Galatasaray maçları izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadro ile normal şartlarda ligi 10 puan farkla lider tamamlamsı gerekiyordu. Ayrıca diğer rakiplerininde kötü kadroları göz önünde bulundurulursa. Bir Fenerbahçe'li olarak Lig başında kadrolar tamamlandıktan sonra GS şampiyon olur demiştim. Hala öyle düşünüyorum. Çünkü devre arası transfer dönemi bayağı pasif geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...