Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Achtel said: Yorum yapıcaktım vazgeçtim hepsini sildim. Ne gereksiz insanlarla ne gereksiz tartışmalara girmişim. Saçma sapan bi sabit fikirlilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nileppezdel said: Ben demiştim Atletico harcar bizi çok kötü kura çektik diye.. Umarım yanılırım rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 açıkçası, eskiden futbolda hep kolay rakip çıksın tur atlayalım isterdim, artık fanatiklik mi kalmadı, nedendir bilinmez zor maç istiyorum, zor takımla galatasaray'ın oynamasını istiyorum. Atletico'da geldi, nitekim iyi oldu. Güzel, böyle bira cipslerle hoş iki maç izleyeceğim. GS turu geçerse de en azından kafamda da kuşku kalmayacak. Kısacası, Everton'la şimdi, bir tur sonra ajax, sonraki tur shaktar falan istemiyorum. Liverpool gelsin, finalde juventus gelsin şöyle Avrupa'da güçlü bir takımla oynayalım tekrardan. Bıktım, iki senedir Şampiyonlar Ligi'nde bile yokuz. Bari karşımıza burada kimler geliyorsa gelsin. Tamamen şahsi fikrimdir, mantıksız da olabilir tur atlama vs imkanını kısıtlaması açısından ama istiyorum valla, umarım gelecek sene de Barcelona-Galatasaray maçları izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Razu said: sabriyi hala sevmiyorsunuz ya. Adam daha ne yapsın anlamadım ben... şut çekmeyi öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bence çok uygun bir pozisyon değilse çekmesin Keita ile uyumu görev paylaşımı bindirmeleri önemli olan, bu sezonda bunları gayet ilerletti, Alves kaç gol atıyor sezonda Maicon kaç atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sut cekmemeyi ogrense yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Tamam ulan öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ama o değilde ; REİS... ÖZLÜYORUZ. ÜŞÜYORUZ ! http://www.sohbetlisin.com/galatasarayli-milan-baros-galatasaray-da_o.jpg DÖN ARTIK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ahuahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya escape sen yenimisin ben seni hiç sevmedim . neden ki acaba . alla alla hiç de böyle bir insan değilimdir neyse alışırım . =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İNSAN MI? canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 escape said: ama o değilde ; REİS... ÖZLÜYORUZ. ÜŞÜYORUZ ! http://www.sohbetlisin.com/galatasarayli-milan-baros-galatasaray-da_o.jpg DÖN ARTIK ! Replik çalma Ama üşüyoruz, Mart'a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evet biliyorum kanka senden aldım. kusura bakma kızmadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hepimiz Galatasaraylıyız. Sorun olmaz. Keita'm Gana'yı da ipe dizmiş, Drogba'ya al anam demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güzel, güzeel, çabuk dönsün bu adam. Bi de Haldun Üstünel bize Gattuso'yu getir. Gattuso gelsin forvetsiz de oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Drogba,Kalou,Keita,Gervinho,Kone'ler... hücum hattı allahsız ya Fildişi'nin Keita 83'te girmiş anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güzel attırmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gervinho topçu değil bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 keita <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güzelmiş video, Keita çok didinmiş ortayı yapmak için ve Drogba'da bitirmiş arkada. Fildişi en kötü 3.lük maçı dahi oynasa 3 hafta yok adamınız:) O değil de bu Drogba yakında ülkesinde ilah veya yarı-tanrı falan ilan edilirse şaşmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Keita adamım ya..Ne güzel yatırmış yere,ne güzel ortalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 golu bildiin keita atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya o ilk çizgide attıgı çalım nedir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Adam Galatasaray'da da çok yapıyor bunu, top ayağına yapışıyor resmen kaptırmadan kestiği ortaların bir çoğu da gol oluyor. Gol atmıyor diye eleştirenler var bizim basında ama jsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu kadro ile normal şartlarda ligi 10 puan farkla lider tamamlamsı gerekiyordu. Ayrıca diğer rakiplerininde kötü kadroları göz önünde bulundurulursa. Bir Fenerbahçe'li olarak Lig başında kadrolar tamamlandıktan sonra GS şampiyon olur demiştim. Hala öyle düşünüyorum. Çünkü devre arası transfer dönemi bayağı pasif geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar