Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Achtel said:

Eğer defans göbeğindeki sakatlıklar geçerse Neill'ı sağ bekte kullanıp Sabri'yi ön libero deniyecek diye bir duyum aldım ne derece doğrudur bilemiyorum tabi. Ama bence çok mantıklı hayattan soğutur sabri ön libero olarak :D

kimi hayattan soğutur biz gs'lileri mi rakip oyuncuları mı..şahsen ben emin değilim:)

sabri alıştı sağ bek oynamaya yıllar sonra öğrendi ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğini..benim kalbim sinir uçlarım falan dayanmaz adamın ön libero oynamayı öğrenmesine..

sarp, topal, barış, ayhan fln halledere orayı illa bi adam lazımsa kaliteli, o pozisyonu bilen birini alsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bize bir uche bir jhonson lazım defansa

nondayı defans yapalım, en azından zenci zencidir

nonda çakma zenci ya adam poposunu kaldırıp koşamıyor bile iki tekmede sakatlanıyor yerde . nasıl zenci o anlamadım .

bize bir adet forvet lazım birde baros un iyileşmeside uzamış bu hafta içi bir forvet almamız lazım .
artık sercan bile olsa alsınlar birini .
Sosyal ağlarda paylaş

valla kewelldan 1 sezon daha max verim alınır ama muhtemelen 3 senelik bir kontrat bulup dönmeye çalışır ingiltereye, aile durumlarından dolayı. vergi oranı ve hastalığı göz önüne alınınca, gs den aldığı paradan daha fazla kazanamaz muhtemelen gerçi belki aklını çeler yönetim 2 sene daha izleriz kewellı.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

BabacumMostors said:

bize bir uche bir jhonson lazım defansa

nondayı defans yapalım, en azından zenci zencidir

nonda çakma zenci ya adam poposunu kaldırıp koşamıyor bile iki tekmede sakatlanıyor yerde . nasıl zenci o anlamadım .

bize bir adet forvet lazım birde baros un iyileşmeside uzamış bu hafta içi bir forvet almamız lazım .
artık sercan bile olsa alsınlar birini .

olm adam çok iyiydi amma, fransada çok kötü bir sakatlık geçirdi (yalan olmasın ama dizinden diye biliyorum) ondan sonra formu çok düştü hızı vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...