Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kewell nonda baros keita leo linder neil elano evet sekiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nonda, linderoth filan gider. kewell bile gidebilir, barosta, erkenden alsinlar, sonra adamlar cat diye gidince piyasada adam bulamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 linderothu ne sayıyosunuz yahu :) adam antremanlarda takılıo sadece nonda yı paketleyebilirler belki.yada forvet gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 linderi paketlicekler bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Baros gelene kadar hala forvet ihtiyacı var gs nin,neyil iyi oyuncu,servetle anlaşırlarsa defans baya güçlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Eğer defans göbeğindeki sakatlıklar geçerse Neill'ı sağ bekte kullanıp Sabri'yi ön libero deniyecek diye bir duyum aldım ne derece doğrudur bilemiyorum tabi. Ama bence çok mantıklı hayattan soğutur sabri ön libero olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Gökhan Zan'ın hakkını yediler! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kewell'ın kalma olasılığı yükseldi o zaman soccerroodan kanka gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Achtel said: Eğer defans göbeğindeki sakatlıklar geçerse Neill'ı sağ bekte kullanıp Sabri'yi ön libero deniyecek diye bir duyum aldım ne derece doğrudur bilemiyorum tabi. Ama bence çok mantıklı hayattan soğutur sabri ön libero olarak :D kimi hayattan soğutur biz gs'lileri mi rakip oyuncuları mı..şahsen ben emin değilim:) sabri alıştı sağ bek oynamaya yıllar sonra öğrendi ne zaman gidip ne zaman gitmeyeceğini..benim kalbim sinir uçlarım falan dayanmaz adamın ön libero oynamayı öğrenmesine.. sarp, topal, barış, ayhan fln halledere orayı illa bi adam lazımsa kaliteli, o pozisyonu bilen birini alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 forvetin zamanı mı ya? defans alın abi bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ayrıca eşşek kadar birsürü forvetlerimiz var zaten. baros gelir yakında. ne gerek var defans lazımken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 escape lucas neilli aldık. adam stoper. yani olarak da oynayabiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Atletico maxi rodriguezi de liverpoola yollamış. Neill iyi oldu da.. simao sabrosa-agüero-forlanla gelicek herifler her atakta, yine konsantrasyon eksikliğinden 5. dakikada bir gol yersek o anda biter varya... HALDUN GIEFV MORE PLX. SİYAHİ Bİ DMC, TYVM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Eşşek kadar forvetlerimiz var dediğin 1 tanesi sakat olmak üzere 2 forvetimiz var. Genç yedek forvetleri de hep şutladık takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yalnız lucas hızlı oyuncu degil. Bize hızlı defans lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bize bir uche bir jhonson lazım defansa nondayı defans yapalım, en azından zenci zencidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 baros'un dönmesi mart ortasını bulacakmış(yeni bir operasyon geçirmiş almanyada). forvet transferi de kesinleşti böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 BabacumMostors said: bize bir uche bir jhonson lazım defansa nondayı defans yapalım, en azından zenci zencidir nonda çakma zenci ya adam poposunu kaldırıp koşamıyor bile iki tekmede sakatlanıyor yerde . nasıl zenci o anlamadım . bize bir adet forvet lazım birde baros un iyileşmeside uzamış bu hafta içi bir forvet almamız lazım . artık sercan bile olsa alsınlar birini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nonda sezon sonu gidicek zaten. kewell da gider sezonun sonunda. kewelldan verim alınabilecek son sene bence bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 valla kewelldan 1 sezon daha max verim alınır ama muhtemelen 3 senelik bir kontrat bulup dönmeye çalışır ingiltereye, aile durumlarından dolayı. vergi oranı ve hastalığı göz önüne alınınca, gs den aldığı paradan daha fazla kazanamaz muhtemelen gerçi belki aklını çeler yönetim 2 sene daha izleriz kewellı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 lucas neill mi kaldı yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Noyanh said: BabacumMostors said: bize bir uche bir jhonson lazım defansa nondayı defans yapalım, en azından zenci zencidir nonda çakma zenci ya adam poposunu kaldırıp koşamıyor bile iki tekmede sakatlanıyor yerde . nasıl zenci o anlamadım . bize bir adet forvet lazım birde baros un iyileşmeside uzamış bu hafta içi bir forvet almamız lazım . artık sercan bile olsa alsınlar birini . olm adam çok iyiydi amma, fransada çok kötü bir sakatlık geçirdi (yalan olmasın ama dizinden diye biliyorum) ondan sonra formu çok düştü hızı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 escape said: ayrıca eşşek kadar birsürü forvetlerimiz var zaten. baros gelir yakında. ne gerek var defans lazımken. az takip etsen keşke.. 6 hafta daha gecikti baros'un dönüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 GALATASARAYA DAHA FAZLA ZENCİ LAZIM! AMİSTAD GEMİSİ GİBİ OLSUN TAKIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ne kadar zenci, o kadar başarı. Valla. Geçen sene zenci yoktu. Nonda sayılmaz yani. Bu sene Keita geldi. Bence yine fena değil takımın yarıştığı kulvarlardaki durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar