Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

Ufuk Ceylan. OKBYTHX yan toptan gol yemeden maç izlemek istiyorum. LÜTFEN.
taffarel varken de çok yiyorduk yan toplardan gol. hatta leeds teknik direktörü yan top özürlüler gibi bi ifade kullanmıştı biz onları eledikten sonra.

yok yani öyle bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kalecinin görevi zaten defansın yetmediği zamanlarda topu tutmak.Defans yerli yerinde sağlamken zaten kaleciye pek iş düşmüyor.Ben "Helal olsun be Leo Franco ne tuttun be koçum" diye bir ya da iki kere söylemişimdir :D tabi ki kalecilik zor bir görev..karşı karşıyayken kaliteli futbolcu pek affetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

leo ya laf etmedim ki. ayrıca o kötü dediğiniz beklerden biri milli takımın banko beki öteki sabri. hani öyle aşırı kötü bir bek durumumuz varda benim mi haberin yok o kısmı merak ettim ben? ayrıca ben ufuk u direk kaleye koyalım demiyorum bu sene sen nereye kadar giderse artık kupada her maç ufuk oynatırsan, seneye franco yu bırakır ve o kontenjanla bir defans alırsan göbeğe veya savunma önüne bir zenci alırsan kimse seni tutamaz. ben o kadar diyim. adamı ordu maçıyla linç etmeyin. adamın ilk maçı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kiraya versinler falan ne bileyim. Oynamış kaleci lazım.

Ayrıca Türk Milli Takımında da bek sıkıntısı olduğundan np. Bizim bek sıkıntımız var. Sabri defansta yarardançok zarar yani. Son haftalarda hadi yine iyi gidiyor da o adam sağ bek değil sağ kanat oynamalı.

Hakan Balta da iyi topçu ama Volkan gidince bıraktı oynamayı, performansı çok düştü
Sosyal ağlarda paylaş

casillas kiraya verilmedi, 18 veya 19 yaşında kaleyi devraldı hem de Real Madrid kalesiydi bu kale. Adam canavar oldu.

Tabi yeteneğini gözardı edemeyiz ama Ufak'da şans verilecek kadar yeteneğini kanıtlamış bir kaleci bence.

Rüştü mesela Engin'den kaleyi alırken Fenerbahçe ona güvendi ve yabancı kaleci getirmedi. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük kaleci yetişti böylece. Türkiye'den çok güzel kaleci çıkar aslında da güvenmiyoruz biz kalecilerimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu sezon kenarda bekledi hep adam, onu diyorum Sezon başında LEo gelmese de Ufuk oynasa olurdu. Ama bigüvensizlik var Türk genç kalecilere. Haksız mı? Hakan Arıkan'ı, Orkun Uşak'ı hatta Volkan'ı da gördükçe çekincelerine hak veriyorum insanların. Kendini kanıtlamış kaleciyi getirmek daha mantıklı gelir bana daima
Sosyal ağlarda paylaş

ben yabancı kaleciye hep karşıyım.gereksiz yabancı kontejyanı bence.ufuk 23 yaşında daha şimdiden iyi pişerse gelecekte kesinlikle 1. kaleci olmalı.şuanda aykuttan çok daha iyi bir kaleci.ki leo bence çok kötü yani öyle böyle değil.tamam defansımız rezalet ama "HELAL LAN SANA LEO" dediğim tek maç bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede yabancı kontenjanı diye birşey var sonuçta, sen gökhan zan ın ve ayhan ın yerine 2 yabancı bulduğun an yabancı sayın 7 ye çıkıyor. baros u mu keita yı mı kesicez ? ki ardasız maçlara zaten 5 yabancı çıkıyoruz elano kewell keita baros leo diye. bence kaleci türk olmalı. türkiyeden kaleci çıkmıyor teorisine de inanmıyorum, türk kalecileri asla şans alamıyorlar takımlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Beşiktaş verdiğine bin pişman oldu Hakan'a mesela.. Bence kariyerli bir kaleci alabilecekken genç kaleciye şans vermek büyük bir risk. Ha şimdi Ufuk kendini kanıtlamış bir kaleci ona bir şey diyemem aslında. Hani ona bir sezon şans verilebilir ama direk altyapıdan, normal lig maçı tecrübesi olmayan kaleciyi de büyüktakımlarda koyamazsın kaleye. Hedefleri olan takımın en sağlam yeri kalesi olmalıdır
Sosyal ağlarda paylaş

bak o zaman kariyerli kaleci transferlerine şöyle bir.

rüştü fenerden gitti sıçtı.
mondi gsden gitti vasat.
franco ispanyadan geldi sıçıyor.
yurtiçinde böyle örneklerimiz var

yurtdışında da peter schmeichel manudan gittikten sonra eskisi gibi olmadı. (gerçi manuda da çok çok iyi değildi giderken)
abbiati milandaki formunu bir daha bulamadı vs.

kalecinin takıma alışması zaman isteyen bir olay ve alıştı mı da bırakmamak lazım. dikişin tutması önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

yani tr den kaleci çıkmaz mantığı şöyle çalışıyor, anca 1 kaleci milli takımı zor kurtarıyoruz falan şeklinde. fenerin belkide en doğru politikası bu kaleci politikasıdır. tek türk kaleci çıkarmayı bilen takım malesef fenerbahçe. ama dediğim gibi kaleci çıkmıyordan kastım o sırada fenerin kalecisi olan kaleci milli takımın kalecisi oluyorken, galatasarayın beşiktaşın kalecisi de 2.3. olabilmeli bence. çekişme olmalı.

ayrıca galatasaray gibi bir takımın kalesine geçen adam zaten ne kadar kötü olabilir ki, türkiye standartları için konuşuyorum. ligdeki 12-13 takıma karşı zaten direk içerde dışarıda favori olan takımlar 3 büyükler. nolucak ki yani.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi Beşiktaş verdiğine bin pişman oldu Hakan'a mesela.. Bence kariyerli bir kaleci alabilecekken genç kaleciye şans vermek büyük bir risk. Ha şimdi Ufuk kendini kanıtlamış bir kaleci ona bir şey diyemem aslında. Hani ona bir sezon şans verilebilir ama direk altyapıdan, normal lig maçı tecrübesi olmayan kaleciyi de büyüktakımlarda koyamazsın kaleye. Hedefleri olan takımın en sağlam yeri kalesi olmalıdır
inatla casillas'a bak diyorum
valdes'e bak diyorum.
hatta bir kaç sene sonra volkan babacan'a da bakabilirsin.

dediğin mantık çok yanlış. altyapıdan yetişme kaleci her zaman daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

casillası bende yazıcaktım ama onun durumu çok ekstra bence. inanılmaz yetenek ve anlaşma var.

ayrıca hatayı her kaleci yapıyor, volkan ne hatalar yaptı hem fenerde hem milli takımda, rüştü ne hatalar yaptı bu onların kötü kaleci olduğunu göstermiyor sonuçta. cech bile ne hatalar yapıyor bazen. mükemmel kaleci arıyorsak üzgünüm zaten bulamayız casillas 100 yılda 1 çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam Ufuk'a güvenelim de şimdi Emirhan'ı alıp takıma 1. kaleci yapmak aptalca bir kumar oynamak olur. Anlatabiliyor muyum? Tecrübe kazanması lazım bir kalecinin büyük takımlarda oynayabilmesi için. Hedeflerimiz var ya, kaleci dediğin tek başına maç kazandıran ya da kaybettiren en kilit mevkiidir. Kötü bir kaleci sezonda seni 4 sıra aşağı çekebilir..

@Holy: Sen de haklısın da Casillas inanılmaz zaten o örnek olamayacak kadar iyi. Valdes de defalarca tek başına maç kaybettirdi ki Barcelona'nın kesinlikle en zayıf halkası. O daha çok benim dediğimi destekliyor bence :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...