Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Azmodai said: Cantona said: peki, eto&ibrahimovic takası? o zaman yok muydu transferler başlığı? garip. eto'o ve ibrahimovic cok buyuk oyuncular ve yilin olayi gibi bisi. Fark var. Bu transfer ne kadar iyi olsa da ayni ayarda degil arkadasim. gece gece cosmussun, her yere acip hava atmak istiyorsun anliyorum seni, ben de senin yasindayken boyle heycan yapardim ama anlamsiz. burda at havani iste be adam. orası ispanya, burası türkiye. fatih terim'in beli döneni 10 milyon euro muhabbeti biraz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ay. yaslandim. tamam bap, senin dedigin gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oh be bunu bekliyordum, gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sütünü içmeyi unutma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yaw transfer 10 numara da. en büyük soru şu; arda, kewell, keita, baros 4'lüsünden biri yedeğe yolcu olacak. KİM?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kermit said: sütünü içmeyi unutma ama aslan sütü, yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MrLevie said: yaw transfer 10 numara da. en büyük soru şu; arda, kewell, keita, baros 4'lüsünden biri yedeğe yolcu olacak. KİM?! Haldun oturur. Çok yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 süper transfer bu yıl lig inanılmaz olacak türksel süper lig hadi başlaaasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 elano cidden epic ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Beleglor said: PALAMUTLARA BAK AHAHAHAH ANTU Yarıldım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yanlız kadro sole olursa kewell-baros-keita arda-elano-x balta-servet-zan-sarbi cok buyuk bi savunma sıkıntısı gozukuo.ilerde birilerinin yedek kalıp arda nın ileri geçip orta sahaya 2 tane defansif adam koymak daha mantıklı olur gibi ama ileri 3luden hiçbiride yedek kalcak gibi deil. nası olcak acaba? x: topal,ayhan yada bilmediğin oynayabilcek herhangi defansif bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bence Kewell yedek kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 servet-zan-sabriyi gorunce titreme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 valla iyi transfer, ne yalan söyliyim. keşke fener alabilseydi christian yerine elano'yu. fakat kadro tahminlerinde büyük bir hata var. 4-3-3/4-5-1 oynayacak gs, baros alternatifsiz tek forvet. iki kanat var, arda banko desek, keita ile kewell değişmeli görünüyor diğer kanatta. 4-3-3 ün ortadaki 3 ündeki insanların 2 si önlibero olabilmeli (linderoth + m.topal), önlerinde de elano oynamalı. eğer böyle çift önliberolu oynarsa gs savunmasının açıklarını da çok iyi kapatır ortasaha, ama tabi hücuma ne kadar destek verilebilir o ayrı. bir de baros alternatifsiz kalmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu sefer kiskandim. Elano super transfer. Korkttum bi anda. City nin demirbaslarindandi. Baya da ucuza almislar. Mehmet topuz dan ucuz heh ama gs nin de fb gibi defansi evlere senlik. Tr de bi sekilde tutarda avrupa da affetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abieeeaa çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Beleglor said: PALAMUTLARA BAK AHAHAHAH ANTU tam komedi ya. kendi kendilerini rezil etti adamlar. son sayfalara doğru da alexin elanodan 3 gömlek üstün olduğunu iddaa eden adamlar var o ayrı epic fail. bu arada HALDUN ağam büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tranfer haberii açıklandıgı gibi başladınız mı alex daha kötü tartışmalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Vay ulan. Şu Haldun nasıl bir adammış be. Sabah sabah zıpladım haberi görünce. Şaka maka süper oldu bu transfer. Fenerlileri anlayabiliyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ha evet ayrıca mükemmel bi transfer sabah radyoda baya dinledim lincoln gibi bi adam üstüne çok iyi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bir ben mi tanımıyorum bu adamı, çok cahil kaldım, şirketin sabah muhabbeti bunun üzerine sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 elano lincolnden kat kat iyi. adapte filan olsun direk galatasarayın alexi olur. keita meita yerine sole iyi transfer yapsın gs be. bi fenerli olarak, cok iyi transfer oldugunu soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Elano ~= Alex sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Zegna said: elano lincolnden kat kat iyi. adapte filan olsun direk galatasarayın alexi olur. keita meita yerine sole iyi transfer yapsın gs be. bi fenerli olarak, cok iyi transfer oldugunu soyliyim. Kat kat iyi olmasını geçtim adamın nazı yok ya o yeter. Nedir o t.d ye küsmeler vs amatör topçular gibi. Gerçi Elano hakikaten çok daha iyi lincoln den orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar