Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

Cantona said:

peki, eto&ibrahimovic takası? o zaman yok muydu transferler başlığı? garip.

eto'o ve ibrahimovic cok buyuk oyuncular ve yilin olayi gibi bisi. Fark var. Bu transfer ne kadar iyi olsa da ayni ayarda degil arkadasim. gece gece cosmussun, her yere acip hava atmak istiyorsun anliyorum seni, ben de senin yasindayken boyle heycan yapardim ama anlamsiz. burda at havani iste be adam.

orası ispanya, burası türkiye.

fatih terim'in beli döneni 10 milyon euro muhabbeti biraz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız kadro sole olursa

kewell-baros-keita
arda-elano-x
balta-servet-zan-sarbi

cok buyuk bi savunma sıkıntısı gozukuo.ilerde birilerinin yedek kalıp arda nın ileri geçip orta sahaya 2 tane defansif adam koymak daha mantıklı olur gibi ama ileri 3luden hiçbiride yedek kalcak gibi deil. nası olcak acaba?

x: topal,ayhan yada bilmediğin oynayabilcek herhangi defansif bir oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

valla iyi transfer, ne yalan söyliyim. keşke fener alabilseydi christian yerine elano'yu.

fakat kadro tahminlerinde büyük bir hata var. 4-3-3/4-5-1 oynayacak gs, baros alternatifsiz tek forvet. iki kanat var, arda banko desek, keita ile kewell değişmeli görünüyor diğer kanatta.

4-3-3 ün ortadaki 3 ündeki insanların 2 si önlibero olabilmeli (linderoth + m.topal), önlerinde de elano oynamalı.

eğer böyle çift önliberolu oynarsa gs savunmasının açıklarını da çok iyi kapatır ortasaha, ama tabi hücuma ne kadar destek verilebilir o ayrı. bir de baros alternatifsiz kalmış oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

elano lincolnden kat kat iyi.

adapte filan olsun direk galatasarayın alexi olur. keita meita yerine sole iyi transfer yapsın gs be.

bi fenerli olarak, cok iyi transfer oldugunu soyliyim.

Kat kat iyi olmasını geçtim adamın nazı yok ya o yeter. Nedir o t.d ye küsmeler vs amatör topçular gibi. Gerçi Elano hakikaten çok daha iyi lincoln den orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...