Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Gururdan öte öncelikle maddi sorumlulukları var. Gurur yapacak kadar rahat takımlar deil anadolu kulüpleri. O adamı kovsa satsa yerine aynı düzey birini getiremeyecek, takım kalibresi düşecek vs vs.

Ayrıca dediğim gibi o maddeyi oyuncu koyduracak. %100 futbolcu hatası bu.

Ha ama mayıs için gs yle anlaşmış adama da kulüp bir şey diyemez. Zamanında sözleşmesini uzatmaya çalışsaydı o kadar değerliyse, ya da uzatmaya çalışıp da red cevabı aldıysa da baştan güvenip de uzun sözleşme imzalasaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Takımın asaleti var çünkü. Bazı şeyler paradan daha önemlidir. Galatasaray'lılık mesela

@rewendor: Abi hiç bir anadolu kulübü o maddeyi koymaz bence, e futbolcu da oynayacak takım bulamam korkusuyla mecburen o kulüplerin şartlarıyla imza atar. Yani kulüpleri suçlamayı bırakamam ama FIFA da kulüpler kadar suçlu. Oyuncu hakları geliştirilmeli kesinlikle..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Galatasaray konusunda Mehmet Topuz'ların, Okan Koç'ların işi ne?

Aziz Beşiktaş'ın şampiyonluğuna kıl oldu, bir de bunun üstüne Anadolu takımlarının en değerli oyuncusunu almalarına gönlü razı olmadı aldı ellerinden bir şekilde.Süper bir transfer politikası, yakında yine bizde parlayan oyuncuların kardeşlerini toplamaya başlarlar transfer niyetine.
Sosyal ağlarda paylaş

Nonda gidene kadar hala bu takımın 2. forveti olmayı hakediyor bence, son maçlardaki formsuzluk biraz misyonunun değişmesiyle kaynaklı.O yüzden 3. forvet olarak Cavcav baba ucuza bırakırsa ya da takas falan kabul ederse Mustafa Pektemek güzel gider.Bu tarz yerli bir adam alınmalı illa forvet de getireceğiz diyorlarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

zaten dizide oynuyordu ki?
durum değişmeyecek olay sadece kewell'ın bunu daha fazla kaldırıp kaldıramayacağıyla alakalı.. çoluğu çocuğu var sonuçta

ha onu bilmiyordum. umarım en azından 1 sene daha kalır:/ stres yaptım bu adamı ne kadar sevdiğimi anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

requem said:

akşam akşam başımdan aşağı kaynar sular döküldü. kewell'ın karısı itv4 mü ne öyle bir yabancı kanalda haftalık program yapmak üzere(önümüzdeki sene için ) anlaşmış. kewell'ın seneye gsde kalması gitgide zorlaşıyor :/

kewell'ın karısı ve çocuğu zaten ingilterede yaşıyodu aynen devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

gazetevatan said:

Galatasaray Wolfsburg'lu oyuncu Ricardo Costa ile anlaşma sağladı

Wolfsburg'un savunma oyuncusu Ricardo Costa, kısa süre içinde Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa, Alman basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Cnntürk'ün haberine göre; Portekiz milli takımında da forma giyen Ricardo Costa, "Wolfsburg beni bırakmak istemeyebilir, ama ben Galatasaray forması giyeceğime eminim" dedi.

Halen takımıyla Güney Afrika'da hazırlık kampında olan deneyimli oyuncu, Almanya'ya döndükten sonra transferin biteceğini tahmin ettiğini belirtti.

Galatasaray'ın sakatlar yüzünden savunmanın ortasına yeni oyuncu aradığını ifade eden Ricardo Costa, "sözleşmem bitiyor, Wolfsburg da beni satarak bu transferden iyi para kazanabilir" dedi.

Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da her zaman zirveye oynayan büyük bir takım olduğunu söyleyen Portekizli oyuncu, İspanya, İtalya ve İngiltere'den de teklifler aldığını dile getirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...