Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Masquerade said:

Zamanında Gs'yi tercih etseydi daha farklı yerlerde olurdu ama yazık etti kendine. :P
kaleci ufuk mesela :P

galatasaraylıyım ve galatasaray'ın aykut'u çürüttüğünü düşünüyorum. bu adamın ilk sezonlarında türkiye kupası maçlarında çok iyi performansı vardı, hatta o dönem reflekslerini öve öve bitiremediğimi hatırlarım. ama yıllarca yedek bekleyince özgüvende kaybetmesiyle beraber aykut'ta belki çalışmalarını azalttı, belki kendi kendine köreldi bilemiyorum ama işlenebilecek bir kaleciydi bence. volkan babacan ise benim gözümde demirel'den iyi kaleci değil. Volkan Demirel'in refleksleri de gayet iyi, oldukça da iyi bir kaleci. ama konsantrasyon sorunu var. son zamanlarda da hantallaşma yaşadığı doğru. fakat kendine iyi bakarsa şu an için milli takımda ondan iyi kaleci görmüyorum. ufuk'un durumunu ise henüz bilemiyorum. galatasaray zaman zaman şans vermediği sürecede bizlerin sağlıklı yorum yapabileceğini sanmıyorum antrenmaları izlemiyorsak eğer. şahsen izlemiyorum, bu sebeple bugünkü durumunu bilemeyiz. Umarım kendini gösterir de biz de onu izleme şansı ediniriz. Açıkçası, çok iyi bir kaleci alınmadığı sürece yabancı kaleciye karşı olduğumu söyleyebilirim. Leo Franco Atletico Madrid'de oynarken de tutarsız bir kaleciydi. Düzenli bir grafiği yoktu. Galatasaray'daki kaleciliğini de Netanya maçı hariç beğendiğimi söyleyemem. Giderse de üzülmem. Kameni adı geçiyor her sezon. Keşke alınabilse diyorum ama gs'nin böyle bir düşüncesi var mı bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

orası belli olmaz. Kalecilik gelişimin en açık olduğu alandır futbolda bence. Refleks harici; yer tutma, birebir pozisyonlar, doğru zamanlama, zıplama, yan toplar gibi şeylerin hepsi çok çalışmayla düzeltilebilir. Aykut'ta bunları geliştirebilirdi ama olmadı. Van der sar bu açıdan iyi bir örnektir. Kendisinin çok yetenekli ya da olağanüstü refleksleri olan biri olarak görmüyorum, ancak işini o kadar iyi biliyor ki diğer tüm özellikleri mükemmele yakın. Zaten en önemli özelliği de çok iyi yer tutabilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adam manisadan galatasaraya gelmiş.o bile gurur verir ona.ilerde illaki şans bulucak.buldugunda da değerlendirirse oynar gs de aykutun yerine

İyi de millet üçüncü kalecisini genelde PAF'tan, ya da alt liglerin kalecilerinden seçiyor.Süper ligde oynayan bir takımın banko kalecisiydi Ufuk ve milli takıma bile seçildi.Üçüncü kaleci olarak çok lüks, kiralasınlar bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...