Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ülker olmadan nası alıyoruz.ben mor forma aldıydım.ülkeri cıkarma seçeneğim yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ali Turan'ı almışız arkadaşlar gelecek sezon için... http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13311501.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Adam iyi bir stoper ama kırmızı kart rekortmeni.Emre Aşık falan bırakır, rotasyonda takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 iyi olmuş ama 2. dönem için 1 defans oyuncusu daha kesinlikle almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gökhan zanı beşiktaşa 5 milyon euro ya satarız sene sonu.şimdi ocakta iyi bi adam alalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yabancı şart stoper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 e- yerli stoperlerin hepsi zaten GS'da. mecburen yabancı lazım. gökhan servet emre emre dörtlüsünden başka sağlam yerli stoper kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ali Turan. (tu) Ama Hurma bırakmaz bize onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 önder turacı yı alır gs fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Zamanında Gs'yi tercih etseydi daha farklı yerlerde olurdu ama yazık etti kendine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi yeteneksiz adama napalım biz. sene basında oynuodu bilicayla neler yaptığını gorduk. adam olmaz onderden. yedek olarak gayet iyi ama 11 oyuncusu değil gs ye fb ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Masquerade said: Zamanında Gs'yi tercih etseydi daha farklı yerlerde olurdu ama yazık etti kendine. :Pkaleci ufuk mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 volkan babacanı yedekte yaşlandırdıktan sonra bişey demeye hakkı yok fenerlilerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 volkan kalede olduktan sora babacana sıra gelmez. ayrıca onu yetiştirende biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 onu yetiştirince onu köreltme hakkıda doğuyo pardon. türkiyede -sadece fener le alakalı birşey değil bu- yedek kaleci, kaleci yetiştirme kültürü yok. rüştü den başka adam gibi kaleci de çıkmadı zaten türkiyeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 iyi tamamda napalım yani. en iyi senelerinden birini geçiren volkanımı keselim takımdan. adam oyunu işte tr kupasındaki butun maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Holy said: Masquerade said: Zamanında Gs'yi tercih etseydi daha farklı yerlerde olurdu ama yazık etti kendine. :Pkaleci ufuk mesela :P galatasaraylıyım ve galatasaray'ın aykut'u çürüttüğünü düşünüyorum. bu adamın ilk sezonlarında türkiye kupası maçlarında çok iyi performansı vardı, hatta o dönem reflekslerini öve öve bitiremediğimi hatırlarım. ama yıllarca yedek bekleyince özgüvende kaybetmesiyle beraber aykut'ta belki çalışmalarını azalttı, belki kendi kendine köreldi bilemiyorum ama işlenebilecek bir kaleciydi bence. volkan babacan ise benim gözümde demirel'den iyi kaleci değil. Volkan Demirel'in refleksleri de gayet iyi, oldukça da iyi bir kaleci. ama konsantrasyon sorunu var. son zamanlarda da hantallaşma yaşadığı doğru. fakat kendine iyi bakarsa şu an için milli takımda ondan iyi kaleci görmüyorum. ufuk'un durumunu ise henüz bilemiyorum. galatasaray zaman zaman şans vermediği sürecede bizlerin sağlıklı yorum yapabileceğini sanmıyorum antrenmaları izlemiyorsak eğer. şahsen izlemiyorum, bu sebeple bugünkü durumunu bilemeyiz. Umarım kendini gösterir de biz de onu izleme şansı ediniriz. Açıkçası, çok iyi bir kaleci alınmadığı sürece yabancı kaleciye karşı olduğumu söyleyebilirim. Leo Franco Atletico Madrid'de oynarken de tutarsız bir kaleciydi. Düzenli bir grafiği yoktu. Galatasaray'daki kaleciliğini de Netanya maçı hariç beğendiğimi söyleyemem. Giderse de üzülmem. Kameni adı geçiyor her sezon. Keşke alınabilse diyorum ama gs'nin böyle bir düşüncesi var mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ne nickini okuyabildim , ne de yazdıklarını araya boşluk lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mondragon'u kesemezdi Aykut asla. Belki Santixi keserdi ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 orası belli olmaz. Kalecilik gelişimin en açık olduğu alandır futbolda bence. Refleks harici; yer tutma, birebir pozisyonlar, doğru zamanlama, zıplama, yan toplar gibi şeylerin hepsi çok çalışmayla düzeltilebilir. Aykut'ta bunları geliştirebilirdi ama olmadı. Van der sar bu açıdan iyi bir örnektir. Kendisinin çok yetenekli ya da olağanüstü refleksleri olan biri olarak görmüyorum, ancak işini o kadar iyi biliyor ki diğer tüm özellikleri mükemmele yakın. Zaten en önemli özelliği de çok iyi yer tutabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ufuk galatasaray'a gelmeden önce milli takım 2. kaleciliğine kadar yükselmişti, adamı alıp 3. kaleci yaptınız. maçlara yedek bile çıkmıyor genelde. öyle antremanda takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 adam manisadan galatasaraya gelmiş.o bile gurur verir ona.ilerde illaki şans bulucak.buldugunda da değerlendirirse oynar gs de aykutun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 suan gsdeki en iyi kaleci adam ama gel görki yedeğe bile giremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Red said: adam manisadan galatasaraya gelmiş.o bile gurur verir ona.ilerde illaki şans bulucak.buldugunda da değerlendirirse oynar gs de aykutun yerine İyi de millet üçüncü kalecisini genelde PAF'tan, ya da alt liglerin kalecilerinden seçiyor.Süper ligde oynayan bir takımın banko kalecisiydi Ufuk ve milli takıma bile seçildi.Üçüncü kaleci olarak çok lüks, kiralasınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar