cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sipeyskeyk said: sabri gitsin. LÜT FEN.aynen gitsin artık ya.hadi milan al şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 milan'a satarsak olası gazete manşeti: İTELEDİK Mİ LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Maç konusunda da yazmıştım buraya da yazayım. Çok seviyorum ben bu Harry Kewell'ı ya 40 yaşına kadar kalsın takımda ister oynasın ister yedek kalsın sonra teknik direktör falan yapalım adamı. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 DeathFinger said: Çok seviyorum ben bu Harry Kewell'ı ya hangisini? Paticik yorumcusu olanı mı, GS oyuncusu olanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ben Harry Kewell'ı seviyorum. Klavyesinden Harry Kewell yazabilen Troll'ü değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://fossacimbom.blogspot.com/2009/08/sercan-caner.html#comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sabriyi ne aşağılamış Hürriyetin spor yazarı ahaha said: Maçı kapalı tribünden (Basın tribününe alerjim var) izlemenin avantajıyla, özellikle ilk yarı boyunca Sabri-Keita diyaloğuna yakından tanık oldum. Hadise özetle şöyle cereyan etti: Leo Franco topu Sabri’ye yuvarlıyor… Keita elini kaldırıp topu atması gereken yeri gösteriyor… Sabri hedefi tutturamıyor… Keita, adeta bir boy uzayıp topu kontrol ediyor… Eliyle, Sabri’ye gitmesi gereken yeri işaret ediyor… Sabri o yeri bir türlü tespit edemiyor… Ayhan, orta sahadan Sabri’ye açık tarifi veriyor… Bu arada Keita gaza basarak kaleye yöneliyor… Ayhan tarif vermeyi sürdürüyor… Bu arada gol falan oluyor… En çok Sabri seviniyor. Ali Sami Yen’in çimleri, Sabri için bir nevi Açık Öğretim Fakültesi Futbol Eğitim Enstitüsü görevini üstleniyor. +++ Sabri’nin hırsına, Galatasaray aşkına sözüm yok. Ama, hırsını aklıyla birleştirip, el kol havada yol tarifi yapan Keita ile Ayhan’ı trafik polisliği yapmaktan kurtarsa hem O, hem tribünler daha mutlu olacak. Benden söylemesi… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 pch said: http://fossacimbom.blogspot.com/2009/08/sercan-caner.html#comments doğruysa haber bize yeni forvet gerek mi acep diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gerek yok. Baros, Keita, Elano, zorlasan Kewell hepsi forvet oynayacak adamlar. Zaten pivot forvet gerektiren bir taktikle oynamıyoruz öyle adama çok da gerek yok. En kötü Sercan'ı koyarız Caner olayı kesinleşti sayılır sağda solda çıktı haberleri de, Sercan hala şüpheli. Nonda da o kadar forma girmişti yahu dursaydı yedekte. Ama ne bileyim şimdi Sercan da canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Volkan gittiği an Caner ile imzalanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sercan gelsin yakışır. Nonda yaşlandı artık dönem dönem patlasa da genelde çok iyi performans vericeğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bence sercan nonda dan iyidir, nonda yavas kalıyor cogu pozisyonda. sercan ise cok hızlı, aralardan maralardan giriyor cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sercan ve canere kesin diyolar bakalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nonda da lazım ama bu takıma. sercanla nondanın forvet tipleri çok farklı. karşılaştırmamak lazım bence. ama sisteme göre bakacaksak sercan daha uyumlu olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Nonda'yı severim. Sercan gelicekse göndersinler ama sorun değil sonuçta Sercan'ın geleceği daha parlak duruyor. Ha ama Galatasaray alamaz başka bi büyüğe giderse Sercan hemen yazıcam zaten iyi futbolcu değildi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nonda iyi hoş 3 gol attı sora antpe attı ama hepimiz biliyoruzki sezon içine kanser edecek bizi :). sercan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nonda nolursa olsun gitsin sercan gelicekse. Farklı oyuncular tabi ki ancak sercanın geleceği çok parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 nonda gitsin fakat sercan yerine fizik olarak biraz daha iri kıyım ve hava toplarında yüksek hakimiyet kurabilecek biri gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 iri kıyıma gerek yok. denizli ve levadia maçlarında kornerlerde arda bile kafa vuruyor. sercanla nonda takası muhteşem olur. ilerde çok iyi para eder bu kadroda parlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sercanı da almayalım ya. Yazıktır, ilk yarıdan şampiyonluk ilan edicez diğerleri 2. lik için çırpınacak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yavaş edin saçınız başınız dağılmasın masq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ligin ilk yarısı maç vermeyiz ama muhtemelen. 15 galibiyet 2 beraberlik bekliyorum ben. sonra karanlık güçler devreye girer 2 mağlubiyet 2 beraberlik 13 galibiyet de 2. yarıda alırız. 88 puanla şampiyon bitiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 başkalarının başka tarafları dağılacak bence. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 88 güzel sayı, 2288 falan. alırız ya, tsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar