Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Ya jübile muhabbeti dönmüş de futbolu bırakmak istemeyen adama nasıl jübile teklif edilsin ki? Tutturmuşlar ben daha 3 sene oynarım diye. Takım bul oyna derler o zaman adama. Vefasızlık falan değildir. Tadında bırakmayı bilsinler.

Ayrıca yıllardır bir tane sağ bek çıkartamamış, 2 tane yarı final başarısı hariç başarısı bulunmayan. Dünya çapında süperstar kategorisine girecek yıldızı olmayan bir milli takımın sağ bekinde daha iyisi olmadığından, kötünün iyisi olduğundan oynamak başarı sayılmaz kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

ABİ
http://www.sporx.com/futbol/superlig/163010/
AHAHAH

said:
Elano neyse El Saka da o!

Siz Keita ,Elano diyorsunuz ama ben El Saka yada Serdar ile beraber oynamak benim için şereftir.

ben söliyeyim soruyu sizi
Elano ve Keita ile beraber oynayamadığın için üzgün müsün?

Adamda ne desin bu soruya benim için şuanki takım arkadaşlarım önemli demek istemiş onları söylemiş
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'dan Baptista bombası!
Galatasaray
18.08.2009 - Bu haberi 29.752 kişi okudu.

Transferin flaş takımı Cimbom, perdeyi müthiş bir bomba ile kapatmaya hazırlanıyor...

Transferin flaş takımı Cimbom, perdeyi müthiş bir bomba ile kapatmaya hazırlanıyor. Teknik patron Rijkaard'ın isteği üzerine forvette Milan Baros'a partner arayan sarı-kırmızılı takımın, Roma'nın süper yıldızı Julio Baptista ile temasa geçtiği öğrenildi.

İtalyan ekibinin gözden çıkardığı Brezilyalı golcüyü, İnter de kiralamak istiyor. Ancak Roma, oyuncusunu satıp para kazanmak istediği için Aslan daha avantajlı. Roma, Baptista'yı Real'den 9 milyon euro'ya almıştı. Galatasaray'ın buna yakın bir rakama işi bitireceği belirtiliyor.

Caner de oluyor
Pazar günü Rijkaard ile iki saat transfer zirvesi gerçekleştiren Haldun Üstünel'in, düğmeye bastığı öğrenildi. Baptista dışında Real Madrid'in satışa koyduğu Van Nistelrooy da listede. Transferde ilk tercih forvet olurken, olumsuz bir durumda savunmaya takviye yapılacak. Burada da Neill, Coloccini ve Yobo adaylar arasında. CSKA Moskova'lı Caner Erkin'de de önemli yol alındığı öğrenildi. Yönetim, UEFA'ya yarın verilecek grup maçları listesinden önce transferi bitirmeyi hedefliyor.
(Fotomaç)
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere’nin saygın internet sitelerinden Teamtalk’tan, onurlandırıcı bir iddia geldi. Sitenin yazarlarından Sam Nightingale, bu sezon Avrupa Ligi’ni kazanacak takımın Galatasaray olacağını öne sürerek, “Teknik ve futbolcu kadrosu bunun için çok uygun” yorumunu yaptı
Kaynak:Habertürk

bu da haberin orjinali

Sam Nightingale:

Premier League top six: Liverpool, Man Utd, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Everton.

The departure of Cristiano Ronaldo could prove pivotal to United’s title chances and hopefully the Reds will go one better than last season’s second place.

Arsenal and Chelsea should both make the top four again, with moneybags Manchester City finishing fifth and Everton having another solid season.

Premier League bottom three: Wolves, Hull, Portsmouth.

Wolves will surely struggle, Hull have failed to really strengthen and Portsmouth are selling off their prize assets.

Leading PL scorer: Fernando Torres.

Torres will top the scoring charts if he remains injury free after he struggled for fitness last season.

First PL manager to be sacked: Alex McLeish.

The Birmingham boss could be under pressure if the club struggles back in the top flight.

PL bad boy - Player with most red cards: Lee Bowyer.

The Blues are likely to struggle this season and Bowyer doesn’t have the best disciplinary record.

SPL top three: Rangers, Celtic, Hearts.

SPL bottom side: St Johnstone.

Others: FA Cup winners: Man Utd.

Carling Cup winners: Chelsea.

Champions League winners: Barcelona.

Europa League winners: Galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

galatasaraydan kötü olmayan en az 10 takım vardır euroleage'de
galatasaray kazanabilecek kapasitede,ama kazanamazsa hiçte sürpriz olmaz.

tamam işte..10 takım olsun toplam süper kadrolu.. o kadar katılan takım içinden en iyi 10 takım arasındaysan kadro olarak kağıt üstünde gayet de avantajlısındır demek bu..ayrıca gs'la eşdeğer kadroda 9 takım yok avrupaliginde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...