nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ya jübile muhabbeti dönmüş de futbolu bırakmak istemeyen adama nasıl jübile teklif edilsin ki? Tutturmuşlar ben daha 3 sene oynarım diye. Takım bul oyna derler o zaman adama. Vefasızlık falan değildir. Tadında bırakmayı bilsinler. Ayrıca yıllardır bir tane sağ bek çıkartamamış, 2 tane yarı final başarısı hariç başarısı bulunmayan. Dünya çapında süperstar kategorisine girecek yıldızı olmayan bir milli takımın sağ bekinde daha iyisi olmadığından, kötünün iyisi olduğundan oynamak başarı sayılmaz kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ABİ http://www.sporx.com/futbol/superlig/163010/ AHAHAH said: Elano neyse El Saka da o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 umit karan yatip kalkip aglasin, rijkard la beraber calisamadigina. bu arada gecen hafta ne goller kacirdi yeni takiminda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 CthuLhu said: ABİ http://www.sporx.com/futbol/superlig/163010/ AHAHAH said: Elano neyse El Saka da o! Siz Keita ,Elano diyorsunuz ama ben El Saka yada Serdar ile beraber oynamak benim için şereftir. ben söliyeyim soruyu sizi Elano ve Keita ile beraber oynayamadığın için üzgün müsün? Adamda ne desin bu soruya benim için şuanki takım arkadaşlarım önemli demek istemiş onları söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Galatasaray'dan Baptista bombası! Galatasaray 18.08.2009 - Bu haberi 29.752 kişi okudu. Transferin flaş takımı Cimbom, perdeyi müthiş bir bomba ile kapatmaya hazırlanıyor... Transferin flaş takımı Cimbom, perdeyi müthiş bir bomba ile kapatmaya hazırlanıyor. Teknik patron Rijkaard'ın isteği üzerine forvette Milan Baros'a partner arayan sarı-kırmızılı takımın, Roma'nın süper yıldızı Julio Baptista ile temasa geçtiği öğrenildi. İtalyan ekibinin gözden çıkardığı Brezilyalı golcüyü, İnter de kiralamak istiyor. Ancak Roma, oyuncusunu satıp para kazanmak istediği için Aslan daha avantajlı. Roma, Baptista'yı Real'den 9 milyon euro'ya almıştı. Galatasaray'ın buna yakın bir rakama işi bitireceği belirtiliyor. Caner de oluyor Pazar günü Rijkaard ile iki saat transfer zirvesi gerçekleştiren Haldun Üstünel'in, düğmeye bastığı öğrenildi. Baptista dışında Real Madrid'in satışa koyduğu Van Nistelrooy da listede. Transferde ilk tercih forvet olurken, olumsuz bir durumda savunmaya takviye yapılacak. Burada da Neill, Coloccini ve Yobo adaylar arasında. CSKA Moskova'lı Caner Erkin'de de önemli yol alındığı öğrenildi. Yönetim, UEFA'ya yarın verilecek grup maçları listesinden önce transferi bitirmeyi hedefliyor. (Fotomaç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Abi fotomaç haberi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 valla ekolayda görmüştüm ehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fotomac da calismak istiyorum, messi fenerde diye haber yapicam, sevinsin garibler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 nonda 3 gol attı.antepede attı forvet almayız bence defans gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 nonda tutustu cunku gitcek yerde bulamadi napsin aticak tabi :) sag bek istiyorum ben, sabrisiz gunler istiyorum oyuna giricek diye gerilmek aman sut cekicek diye uzulmek istemiyorum. Burdan haldun abime sesleniyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 baptista forvet oynamaz bu arada forvet arkası oynar hatta ilk mevkisi dmc dir baptistanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 küçükken kalede oynuyodu hatta hulyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mahalle maçlarında olm o 1 gol yeyince değişir kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 transferin kapandığı söyleniyor çeşitli insider bilgilerde. sadece caner için uğraşılıyormuş; baptista, sercan, diarra vs. yalan deniyor. ne kadar doğru olduğu hakkında kesin bilgim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 İngiltere’nin saygın internet sitelerinden Teamtalk’tan, onurlandırıcı bir iddia geldi. Sitenin yazarlarından Sam Nightingale, bu sezon Avrupa Ligi’ni kazanacak takımın Galatasaray olacağını öne sürerek, “Teknik ve futbolcu kadrosu bunun için çok uygun” yorumunu yaptı Kaynak:Habertürk bu da haberin orjinali Sam Nightingale: Premier League top six: Liverpool, Man Utd, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Everton. The departure of Cristiano Ronaldo could prove pivotal to United’s title chances and hopefully the Reds will go one better than last season’s second place. Arsenal and Chelsea should both make the top four again, with moneybags Manchester City finishing fifth and Everton having another solid season. Premier League bottom three: Wolves, Hull, Portsmouth. Wolves will surely struggle, Hull have failed to really strengthen and Portsmouth are selling off their prize assets. Leading PL scorer: Fernando Torres. Torres will top the scoring charts if he remains injury free after he struggled for fitness last season. First PL manager to be sacked: Alex McLeish. The Birmingham boss could be under pressure if the club struggles back in the top flight. PL bad boy - Player with most red cards: Lee Bowyer. The Blues are likely to struggle this season and Bowyer doesn’t have the best disciplinary record. SPL top three: Rangers, Celtic, Hearts. SPL bottom side: St Johnstone. Others: FA Cup winners: Man Utd. Carling Cup winners: Chelsea. Champions League winners: Barcelona. Europa League winners: Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kağıt üstünde cidden öyle ama bakalım.. 2-0dan 3-2 maç bile verdik samiyende geçen sene.. öyle saçmalıklar yapmazsak kağıt üstü gerçeğe dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bu sezon böyle sacmalıklar olacagını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hersene aynı hikaye sıkılmadınız mı geçen senede aldınız uefayı bu defansla.. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 galatasaray'ın kadrosundan iyi kadro kaç takımda var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 galatasaraydan kötü olmayan en az 10 takım vardır euroleage'de galatasaray kazanabilecek kapasitede,ama kazanamazsa hiçte sürpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hee.sıkıldık.tekrar alalım diyoruz da hikayelikten çıksın. ya da başka bişey yapıp tek amacımız tsl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 DoGMeaT said: galatasaraydan kötü olmayan en az 10 takım vardır euroleage'de galatasaray kazanabilecek kapasitede,ama kazanamazsa hiçte sürpriz olmaz. tamam işte..10 takım olsun toplam süper kadrolu.. o kadar katılan takım içinden en iyi 10 takım arasındaysan kadro olarak kağıt üstünde gayet de avantajlısındır demek bu..ayrıca gs'la eşdeğer kadroda 9 takım yok avrupaliginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 of yurolig ne ya yayla kupasıyla eşdeger bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 galatasaray başka transfer yapmayacak gibime geliyor, keşke aurelio gelseydi yea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 catlikethiief said: hersene aynı hikaye sıkılmadınız mı geçen senede aldınız uefayı bu defansla.. heh. asdsasasa bidaha alırız cankuş. sıkma canını. :D size göre hikaye, bize göre tarih. :DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar