applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sende git salih abiye atar yap buraya gelip artislenme... sonra çevir kazi yanmasin moduna girmene de gerek yok.. bişey söyledysen arkasinda dur.. komik diyemiyordum ama komiksin cidden... Sana hahahaldun ile mutluluklar seneye yine 4. 5. lik seni bekler baş baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bide komik olan carlos yattı diosunuzda adam şampiyonlar liginde gayet guzel katkı verdi takıme gerek tecrubesiyle gerek yetenekleriyle. bende carlos yerinde olsam tr liginde isteksiz oynarım. adam 214124 senedir ne maçlar gormus kariyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 doruk ve applevodka tartışmanıza öm ile devam edin birbirinizle didişmeyi bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beşiktaşın son yıllarda hatırladığım bikaç transferi var ancak "iyi" denilebilecek, biri ernst ki nasıl aldı tüpçü anlamadım valla, geldiği gün iyi adam demiştim, keza ferrari de öyle, beşiktaş çok iyi transfer yapmış demiştim. diğeri de holosko, onu da anadolu takımında oynuyor olmasaydı hayatta alamazdınız zaten de, sayenizde adam potansiyelinin yarısında tıkandı kaldı. cisse, ronaldo, tabata evet bunlar kötü transferlerdi. galatasaray da haldun gelmeden önce çok kötü transferler yapıyordu, şimdi hiç olmazsa eli yüzü düzgün adamlar alıyoruz. yani lincoln ün gelip oynamaması bizim suçumuz değil, adamın kalitesi belli, almanya liginde isim yapmış falan ama tutmayınca tutmuyor işte. çevir kazı yanmasın durumu yok yani hepsinin arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iletişmde bir sorun çektgmz kesin :) ben carlosun kariyerine bişey demedm.. yada gs'nin kardosuna kötü demedim... sonucta isim olarak cok cok büyük transferler dicek söz yok.. ama takıma katkıya geldignde bu konuda cisseye,ernste ve ronaldoya laf atılmasini sacma buldum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Haldun'a hayranlığımızın sebebi ama takıma yararlı adam getirdiğini düşünmemiz değil, ismi olan, TR'ye gelmez denen adamları getirmesi, göze hoş gelen futbol oynayan (Lincoln, oynadığı zaman tabii, Keita, Kewell...) tekniği yüksek adamları, isim yapmış adamları getirmesi. Ha, t.direktör yararlı adam istedim mi onu da getiriyo işte, Neill falan gibi. Ama adama söylemek lazım bize şu adam lazım diye, onu getirir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 zaten futbolcu bulmak yönetimin işi olmamalı, teknik direktör kendi sistemine ve kafasında kurmayı planladığı takıma göre uygun adamlar bulur, yönetimden onları ister. ama türkiyede yeto bir yönetim anlayışı hala hakim, bakıyor düşeşe gelen futbolcu var alalım hemen, td bir adam isterse alamayız deniyor sonra, ya da alınıyor iki gün sonra td kovuluyor her şey boşa gidiyor. neyse yavaş yavaş aşılıyor bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 en güzel örneği elano.ben reykardın isteğiyle alındığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Elano iyi topçu, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal odunları yüzünden oynayamıyor. Rijkaard oynatamıyor bir de. Yoksa bu takımda gayet iş yapacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 baros kewell dahil alayı beş para etmez yabancılar gs'ın verilen paralar GÜNAH GÜNAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fistan said: baros kewell dahil alayı beş para etmez yabancılar gs'ın verilen paralar GÜNAH GÜNAH hepsini toplasan bi güiza etmez. katılıyorum. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 genc semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lol tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nileppezdel said: Elano iyi topçu, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal odunları yüzünden oynayamıyor. Rijkaard oynatamıyor bir de. Yoksa bu takımda gayet iş yapacak adam.eh işte rijkaardın sistemine uymuyorsa bi değeri kalmıyor. nitekim rijkaardın alışık olmadığı tipte, ileri tek yönlü oynayabilen bir futbolcu elano. ben de çok beğeniyorum ve hakkını vererek oynayamadığı için en çok üzüldüğün futbolculardandır. gerçi son zamanlarda daha iyi, umarım takımdan gitmez de kendini göstermeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 O konuda mustafa sarpa ve mehmet topala bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bence gayet çift yönlü oyuncu da Mustafa Sarp ve Mehmet Topal hiçbişey oynamadıkları için bütün ortasahayı tek kontrol etmesi gerekiyor. Ona yetecek adam da Barcelona'da oynuyo yani. Orta sahaya bi tane daha iyi kötü pas yapabilen adam gelse Elano coşar. Topu ileri taşıma görevi Elano'da kalıyo böyle olunca sadece. E iyi kapatırlarsa adamı takım bişey yapamıyor. Topal-Sarp ikilisinden biri en azından ileri top taşıyabilmeli ki Elano'nun üzerindeki yük azalsın. Tek başına taşıncak yük değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aslında reykard ın barca sında deco vardı elano ile benzer özelliklere sahip.deco yuda genelde geride tutardı reykard.belki gelecek sene sarp ın yerine iki yönlü bir oyuncu alabilirsek daha yararlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Fistan said: baros kewell dahil alayı beş para etmez yabancılar gs'ın verilen paralar GÜNAH GÜNAH he he öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Galatasaraylı değilim ama yazayım Galatasaray'daki düşüşün nedenlerini kendime göre yazayım. - Sezonu erken açtı: Temmuz'un ilk haftası mı neydi UEFA kupası elemeleri başladı. Bu da illaki sonlara doğru performans kaybına sebep veriyor. - Baros'un sakatlığı: 17 lig maçında yer almadı. Onsuz baya zorlandı Galatasaray. Gece ve gündüz gibi fark oluyor sanki takımda. - Nonda'nın gönderilmesi: Baros'un yerine dolduramasa da takım içinde orada oynayabilen tek kişiydi. Takım içi dengeler bozuldu sanki o gidince. Onun yerine Kewell yollansa belki daha farklı olurdu. - Orta Saha: Emre Güngör, Neill, Servet gibi kaliteli stoperlerin var. Keita, Arda, Baros gibi üst kalite hucumcuların var ama orta sahada bir tane o ayarda oyuncun yok. 4-3-3 oynayacaksan da bu orta saha ile bu kadar oluyor. 4-0-3 oynuyor sanki Gs. Galatasaray bence Rijkaard ile devam etmeli. Ardayı ne kadar sevse de bence yurtdısına iyi fiyata gitmeli. Yoksa Hasan Şaşlaşıyor gün geçtikçe. Arda'nın yanında Barış, Ayhan, Caner, Elano da gitmeli. Gio ve Jo'dan Jo kesin gider zaten. Stopere Ali Turan gelmiş galba. Baros'u yedekleyecek, o tip bi santrafor bulmaları lazım ve orta sahaya en az 2 yabancı 1 de Türk MC bulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 caner'le Jo bizim değil zaten. almazsak 2sini de 10,5milyon €luk masraftan da kurtuluyoruz.(caner 3,5) arda 10+'ya alan varsa gitsin. elano kalsın ama musttafa sarp gibi oynatılmasın artık şu adam. sağ bek alınsın mutlaka, sabriden kurtulalım, yedeği de uğur olsun sabri de 3-4e satılsın. barış pafa gönderilsin, ayhan futbolu bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 blazkowicz çok güzel yazmışsın. Tek katılmadığım nokta Nonda. Adam "çok" kötü oynuyordu son haftalarda, takımı eksik bırakıyordu resmen. Sezon başındaki Nonda'dan eser yoktu, Nonda yerine forvetsiz oynamak daha iyiydi (zaten hala serbest bildiğim kadarıyla, bedavaya bile alan çıkmadı) o yüzden nonda gönderildi. Sırf forvet olsun diye hiçbir şey yapamayan bir adamı kadroya almak yerine bir genç adamı almak çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 CthuLhu said: sabri de 3-4e satılsın. barça maxwell i 5 milyona alırken biz sabriyi 3e satarsak çok gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Valla dünkü maçta Milan izlemiş Sabri'yi. Ah ulan, 2 maç önce izleseydiniz ya, yine eski sabri vardı sahada dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Rewendor said: blazkowicz çok güzel yazmışsın. Tek katılmadığım nokta Nonda. Adam "çok" kötü oynuyordu son haftalarda, takımı eksik bırakıyordu resmen. Sezon başındaki Nonda'dan eser yoktu, Nonda yerine forvetsiz oynamak daha iyiydi (zaten hala serbest bildiğim kadarıyla, bedavaya bile alan çıkmadı) o yüzden nonda gönderildi. Sırf forvet olsun diye hiçbir şey yapamayan bir adamı kadroya almak yerine bir genç adamı almak çok daha iyiydi.nonda nın gönderilmesi bencede doğruydu ama yerine jo nun alınması büyük hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: CthuLhu said: sabri de 3-4e satılsın. barça maxwell i 5 milyona alırken biz sabriyi 3e satarsak çok gülerim :Dcaner3.5 ediyorsa sol açık olarak sabri sağ bek olarak 3 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar