Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jo'nun bonservisi belirlenmiş. çok ucuza mal olacak kısmetse. 70 milyonluk torpille hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Jo’nun bonservis bedeli belli oldu. Milliyet'in haberine göre; Manchester City ile G.Saray arasındaki Jo belirsizliğinin adı kondu: 13 milyon pound yani 15 milyon Euro... 6 aylık toplam kiralık maliyeti 1 milyon 150 bin Euro olan Sambacı için görüşmelerini İngiliz Kulübü’yle sürdüren G.Saray yönetimi sonunda City’den bir rakam almayı başardı. Ara transfer döneminin son günlerinde anlaşılan ancak göstereceği performans bilinemediği için sözleşmesine satın almak zorunda kalmasın diye opsiyon koydurtmayan yönetim bu rakam karşısında görüşmeleri askıya aldı. bize herşey torpil zaten ama :) koymayı unutmuşun. çizgini koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 8 milyon yazılmamış mıydı sözleşmeye öyle haber çıkmıştı da zamanında... Gerçi çok farketmez. 13 milyon euro hiç kimse vermez Jo'ya, Man City de geri almak istemez bu kadar forvet bolluğu varken takımda, ucuza satar mecbur sene sonuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sfdsa fener liderliği geri alamayınca basın gene gs nin futbolcu bedelleriyle uğraşmaya başladı.akıl var mantık var hangi takım jo ya 13m verir seviyeli sallasalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jo'nun satın alma opsiyonu var ve 8.5 m euro kim niye kolpalıyor böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arkasokak said: jo'nun bonservisi belirlenmiş. çok ucuza mal olacak kısmetse. 70 milyonluk torpille hallolur. adam torpil demiş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ADAM KREDIYE TORPIL DEMIS FASFDUHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fan page rezilliklere devam ediyor.hala geri alamadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tugay altyapının başına getirilmiş.çarşamba gününden sonra işe başlıycakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Baya sevindirici bir haber bence. Cidden memnun oldum duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sakatlar ve tahmini dönüş zamanları yazıyor mu biyerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Balta-Elano haftaya Kewell-Baros 2-3 haftaya Gökhan Zan- ADJASSJFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 baros ile kewell haftaya takımda diye bir röportaj vermiş rijkaard'ın sabah gazetesi bugün. ne derece doğrudur bilinmez tabii ama önceden konuşulan tarihleri tutturuyor gibi. gelirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kewell Atletico maçından önce pazartesi günü antrenmanlara başlıyorum demişti ama bugün de sakatlığı sebebiyle antrenmana katılamadı deniyor resmi sitede. Sanırım Eskişehir maçından sonraki maçta forma giyer. Baros ise kendini Fenere saklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on haklı, sorry baps :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ölümle şaka olmaz beyler, yapmayın. Modlar umarım siler o mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Allah çarpar. Shaggy ölmüş geyiğinden haberdar değilsin heralde, niye silelim ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bi kaç yıl shaggy ölü sandım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arayip sormuyo ki hic hayirsiz, haber alamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 haftada bir görüşüyoruz valla biz. "bıktım abi bu insanların iki yüzlülüğünden, yoruldum." diyor. aramıyorsa kendinizde arayın hatayı biraz, adamı da rahat bırakın. münzevi hayatı yaşıyor artık elini ayağını çekti artık hayattan. http://www.hurriyetmax.com/haber/13972463.asp?gid=329 yanlış link olmuş http://www.hurriyetmax.com/spor/13968567.asp?gid=330 artık böyle bir haber kaynağından ne kadar doğru haner alınabilirse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Melisa giymeseymiş de olurmuş yani. Eksikliğini hissetmezdi. Ben hissetmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şimdi baktım da önümüzdeki 5 haftayı atlatırsak net şampiyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 huun said: http://www.hurriyetmax.com/haber/13972463.asp?gid=329 /THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ortada elbise yok dekoltesinden bahsediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar