Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 robinho yu da alalım üzülmesin yavrucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Aynı röportajdan ""I wish and believe that Elano will be king at his new club." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 vay ne konuşmuş be.. arap marap ama iyi adam bu robinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Arap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ha zenci ha arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben hala kewell in yedek kalma ihtimaline taktım elanonun gelişine sevinemiyorum. nası bi insana dönüştüm yaf:/ yakında kişisel bölümüne taşıycam bu olayı sanırım -aşamazsam-:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 m.citynin o kadar forvet ve orta saha transferinden sonra elanonun galatasaraya gelmesi en iyisi. kendini kurtardi. yedek kalmaktansa ilk 11i garanti gsde. gassaraya uefada cok faydasi olacak bi oyuncu. 2. bi uefa kupasi alabilecek kapasitede su anda gs kadrosu. tabi defansa bi ekleme yapilsa daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 nil sen hangi takımlıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gs, niye ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hiç merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 peki sen fede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 peki ya sen kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bJkli o hiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit uyudu. yerine ben cevapliyim. kırıkkale şekersporlu kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hayir, siirt köy hizmetleri sporu tutuyo kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aslında bjk liyim ama içimdeki Gabriel Omar Batistuta hayranlığından dolayı ilk takımım Gençlerbirliği olmasına rağmen daha sonra Fiorentina ve en son olarakta Beşiktaştır. ara sıra sırf Alan Shearer denen adam yüzünden Newcastle ımı tutsam lan dediğimde olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: ...ama içimdeki Gabriel Omar Batistuta hayranlığından dolayı ilk takımım Gençlerbirliği...abi karıştırıyosun Yimpaş Yozgat'ta oynadı Batistuta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ilhan cavcav el sıkışmıştı fiorentine 1993 de küme düştüğünde galiba. ama batigol takımını bırakmamayı seçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu arda yeni formalarınızı gördüm arkasında kocaman ülker yazıyor umarım bjk reklam almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 galatasaray a acilen bi türkçe öğretmeni lazım GAAAĞĞSSAAARRAAAAY ne laaaannnnn!!!?! galata saray düzgün söyleyin be başkanından takım kaptanına herkes gaaağsarağğ diyor şu takıma deli olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hö ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 dikkat ediorum basın toplantılarına fln da galatasara.org dan tv den her repörtaj da , imza töreninde konuşan her yetkili öyle dior düzgün ismini söyleyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Baros evlenmiş :) http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=161822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 dugune davet etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar