nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Arda bu sezon o kadar maçta 90 dakika oynadı haftada 3 maça çıktı defalarca ve kondisyonu iyi değil? Hani Premier Lig'de haftada 3maçı kaldıramaz ama bu kondisyonu iyi değil demek olmaz. Haksızlık olur adama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahaha çok zavallıca bir yazı. Takımların ekonomik özgürlükleri hesaba katmadan sadece Galatasaray'a bok atma üzerine bir yazı yani. Ağzımla bile gülmem ben o adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lancelion said: güzel bir yazı ahahah adam adına yakıştığı gibi fenerbahçeye meriçlik yapmış. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lancelion said: güzel bir yazı Şu yazıya da o yazıya güzel diyenlere de diyecek laf bulamıyorum. Bu yzıyı kendi mantık süzgecinden geçirip de kabullenebilecek, doğru bulabilecek ve hatta daha da ötesi güzel bulabilecek insanla zaten futbol tartışılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 acınası gerçekten. adamın tipinden belli zaten ne mal olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çok ezik bir yazı tamamiyle galatasarayın buyuklugu altında ezilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nileppezdel said: Kuyt'ın 11'de başlaması zaten anlamsız işte. Bu yüzden Liverpool küçük bir takım. (Kızma Khelben'cim ama bu bir gerçek) Şampiyonlar liginde daha as oyuncularla çıkıyorlar ve başarılı oluyorlar ama sürekliliği olmayan bir takım bu yüzden ligde dökülüyorlar. Kuyt fizik olarak Arda'dan çok üstün ama teknik, oyun zekası gibi faktörlerde de Arda ondan çok üstün 1 Manchester United Manchester United 38 28 6 4 68 24 90 +44 2 Liverpool Liverpool 38 25 11 2 77 27 86 +50 3 Chelsea Chelsea 38 25 8 5 68 24 83 +44 geçen senenin puan durumu, ligde dökülen takım 86 puanla manu nun 4 puan altında. bu sene transfer politikası kötü olabilir ama liverpool asla dökülen bir takım olmamıştır. Lancelion said: güzel bir yazı yapmayın bunu bize adhadfhadfhadfhjadfhadfhjadfjhkadfhadfhadf yemin ediyorum ki laptopu düşürdüm gülerken. yuh ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahaha Hakan nooldu rencide mi oldun? En son ne zaman şampiyon oldu Liverpool EPL'de? Neyse dağılmasın konu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şampiyon olmak değil ki, istikrarsız değil ama ilk 2-4 arası bitiriyor ligi her zaman. ayrıca liverpool premier lig öncesi 18 şampiyonlukla manunun toplam şampiyonluğuyla eşit şampiyonluğa sahip. ege bari 2 oku öyle yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi gidin epl topii açın lan kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Üstte linklenen yazıyı bir gazetenin yayınlaması falan komik yanı yemin ediyorum tam tersi şekilde de olsa (galatasaray yanlısı) aynı gün kovarım adamı gazeteden falan. Ama işte Türkiye'de bunları okuyup inanan,mutlu olan,aaa ne güzel yazmış diye oraya buraya linkleyen insanlar var... Yazık yani... Arda ile ilgili de yani bu adamın son avrupa şampiyonasında yaptıklarını falan unutuyorsunuz galiba orda karşısında oynayan oyuncular Türkiye ligi oyuncuları değildi taş gibi de oynadı adam futbolunu. İngiltere'ye transfer olsa Rewendor'un dediği gibi ilk bir kaç ay oynamaz(ki oynatmazlar zaten genel politika bu önce ciddi bi antreman/salon çalışması ile kondisyon fizik yüklüyorlar transferlere) arkasından gayet de ligin en iyi kanat oyuncularından biri olur... Tabi bu sadece Arda'nın profesyonelliğin gereklerini yerine getirdiği taktirde olacak bir olay antremandan kaytarır işini ciddi yapmazsa Sergen gibi göbek falan bağlar biter gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Öeh ben hayatımda bu kadar ezik bir yazı görmedim,birde üstüne para veriyorlar bu adamlara yazsın diye yuh diyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 muzmin yedek olur, iyi topcu tamamda bu kadar pohpohlamaya gerek yok be lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ya bu arada bı kac ay fılan dıyorsunuz oynayamaz dıye ama, onumuzde bir tuncay ornegi var. tuncayın cigerlerini, ne kadar cok kostugunu hepiniz biliyorsunuz. tuncayin bile kondisyon guc vs uyum sureci baya uzun surdu, ardanın daha uzun surecektır cunku kondisyonu tuncay kadar yuksek degil, tuncay kadar kosamaz.. torinolu şaban gibi doner sonra yuvaya işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 cok kosmasina gerek yok, iki calim atar mis gibi asist yapar, tuncayin at gibi kosmasindan daha faydali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lancelion said: güzel bir yazı ironi, gsliyim. hepsini toplasa kewell ederler mi acaba edit: arada bir oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sukru epl de kosmayan adamı barındırıyolar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kosar abi arda da, calisinca her sey olur, yeter ki kendi istesin, yoksa oturur gsde diyarbakirla sivasla mac yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi Tuncay ilk gittiğinde 3-4 ay sonunda fiziği tamamen yeterlidi EPL'de oynamaya. Tesadüfen 11de çıktığı maçlarda da son dakka bile koşuyodu. Tuncay zaten Boro'nun en çok koşan adamıydı. Boşa koşuyor ama işte yeteği yok fazla. Bi de menejeri maldı. O yüzden düzenli oynamadı Tuncay. Yoksa performans olarak da fizik olarka da yeterliydi 3-4 ay sonunda. Her maçını izliyodum o zamanlar denkgetirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yeter be kardesim ercan saatci bi yandan bu salak bi yandan ne galatasaray dusmanligiymis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lancelion said: güzel bir yazı ironi, gsliyim. Biz zamanında Appiah'ın, Alex'in, Anelka'nın gelmesine saygı duyup nasıl kıskandık. Bu adam da sıyrılsın kabuğundan biraz şu anki durumu sindirsin, içinde fırtınalar kopmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 qıyamaaaamsss hele final cümlesiyle abinin ne anlatmak istediği belli değil. Peki tüm bu bilgilerin ışığında şimdi hep beraber ne yapıyoruz?.. Ve nasıl bağırıyoruz; ''Ya ya ya, şa şa şa.. Hakan Bilal Üstünel çok yaşa... Ya ya ya, şa şa şa Haldun Bilal Kutlualp çok yaşa....'' ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Oynatmaya az kaldı doktorum nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Estel_Anorien said: qıyamaaaamsss hele final cümlesiyle abinin ne anlatmak istediği belli değil. Peki tüm bu bilgilerin ışığında şimdi hep beraber ne yapıyoruz?.. Ve nasıl bağırıyoruz; ''Ya ya ya, şa şa şa.. Hakan Bilal Üstünel çok yaşa... Ya ya ya, şa şa şa Haldun Bilal Kutlualp çok yaşa....'' ne ki bu? işte sen tam o noktada darbukanı alıyorsun, ortaya futbolcular geliyor zaman içinde alınan biz para atıyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hocam ben bu meriç denilen herifi görsem sokakta dövmeye üşenirim be. ne gereksiz bir adam yarappim bu ya. yani ara sıra bazı insanlar için, bu adamın hayatının ne anlamı var diye sorarız ya. ben bu adam için baya bi sordum bu soruyu kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar