Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Off be arkasokak iyi ki Keita bir maçta oynayamadı...Deminden beri aynı şeyleri söyleyip duruyorsun,hayır yarın öbürgün Sami Yendeki maçta yardırırsa ne diyeceksin merak ediyorum..
Yavaş yavaş sabırla geliyoruz hiç merak etmeyin,size yenilmiiz yenmişiz pek farketmiyor yani,seneye stad ile,o farkı da kapatacağız,Kadıköyde de bir kere yendik mi sizi zaten geriye pek birşey kalmıyor heralde:)...
Son günlerde bir gerginlik,sinirlilik hakim bu topikte fenerli arkadaşlarda,normaldir..
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

konusucaz tabi
cevap veremezsiniz cevap verdik sanırsınız
fb varken gs li susar
ayıp olur yani fb li yanında konusmanız
saygıyla egilmeniz dinlemeniz lazım.
cevap mı? basarım tokatı fb liyim ben sen gs li haddini bil
tarzı.

Burdan bana 167 postluk cevap hakkı doğar yalnız.

Son 10 yıldaki tek başarınız galatasarayı yenmek. Biz real madridi yendiğimiz dönemlerde, tartışmalarda laf dalaşlarında falan fenerli replikleri; "gs rmyi yendi biz gsyi yendik o zaman biz en büyüğüz"den ibaretti.

Hala da benzer bir mantıkla devam ediyorsunuz. C. Ronaldo üstüne Messi alsak, cship kupasını paketletsek yanında da size uefa kupası sardırsak "ama biz sizi bilmem kaç senedir kendi sahamızda yeniyoruz, Messi önce adam olsun, cumaya gitsin; biz sizi tokatladık yine" diyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Nonda'nın gitmesine üzülenleri anlayamıyorum. Tamam çabalar falan ama yani adam o kadar yetersiz ki. Cidden hiç izlemedim oynayışlarını ama şu topikte rewendor ve babacum ben atardım kaçırdıklarını demişlerdi ve hakkaten atarlardı muhtemelen. Sabri'nin bile atacağı golleri kaçırdı. Hadi hızlı değilsin falan anlarım da ceza sahasında da bitiricilik konuşturulmalı yan,. İyi ki gitti. Haldun da dönsün, yeter artık =D

Haldun dönsün dem,it,m zaten demin inmiş Dos Santos'la beraber. E yetti zaten ayıp olmasın. Fenerliler yeterince gerildi artık nerd rage görürdük şu topicte fenerlilerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
haldun: mesele yıldız transfer etmekse, son 3 yılda en yıldız futbolcuları ben mi getirdim siz mi kardeş?
x takımlı yönetici: ama biz…
haldun: mesele sambacı, tangocu getirmekse avrupa’dan mı getirmek zordur güney amerika’dan mı getirmek zordur kardeş?
x takımlı yönetici: ama şimdi…
haldun: mesele milleti göt etmeye doymamaksa eğer ben transferimi yaptım parasını manchester city ödeyecek, sonrasına da bakacağız, biraz da siz transfer yapın şimdi.
x takımlı yönetici: ama nasıl yaa…
haldun: mesele transferse eğer hemen transfer yapmak kolay.
x takımlı yönetici: ama corinthians, sport club corinthians paulista, l'ombelico del mondo?
haldun: mesele transfer değil…
x takımlı yönetici: mesele ne peki?
haldun: her şeyi ben mi söyleyeceğim, onun orasını da sen düşün kardeş…
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

abi çok fossunuz ya işinize gelmeyence cevap yok (:
adam 2.lig takımnda oynadı bu kadar coşkulu karşılanmadı çıldırdılar havaalanında yazk yahu görmemiş hesabı tam

Adam Barcelona'da da oynadı ki zaten Premier Lig ekiplerinin genç oyuncularına as kadroda yer veremiyorkn championship'e kiralamaları sürpriz değil. Championship takımları TSL takımlarının çoğunu tokatlar. Gereksiz laf olmuş bu yani. Kumaşı tartışılmayacak bir oyuncu Dos Santos. Yanlış transfer yaptı sadece. Ama bu onu daha kötü futbolcu yapmaz. Galatasaray'a da faydalı olacağına inanıyorum. Bonservisi alınır, kar edilerek satılır
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

fener evin hayta büyük abisi gibi, küçük kardeş okuyup doktor oluyo, abi de okumuyo sanayiye veriyolar. kardeş başarıdan başarıya koşuyo dışarda ama eve gelince abi tokatlıyo. durum bu. acı ama gerçek

ehe çok iyi yazmışın
hem fenerli hem gsli beğenmiştir bu yazdığını ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fede'nin post'tan sonra futbol bölümünü kapatabiliriz artık komple. "The Ultimate Tespit" gelmiş çünkü, daha diyecek bişi yok :)

O değil de Nonda'nın sözleşme fesh edildi.

En doğrusu oldu.

Teşekkürler Nonda diyip uğurlayalım.

abi keşke adam daha iyi olabilseydi.. ben çok sevmiştim nondayı :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...