Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kokoreç hakkında

yav

Öne çıkan mesajlar

olm naptınız ya kekik olayı açığa kavuşmuş allahtan kimyon o.
ayrıca domates biber sux bağırsağın tadını alamıyosun.
çıkarcak şişten usta koycak yarımın üstüne bi kaç parçaya bölücek orda çıtır çıtır olucak üstüne bol acı kimyon dayıcak.
ısırdın mı ağzında böle kocaman parça olucak damağında ezilcek.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

aoç de, o otoparklı yerde yapılan kokoreç de berbat. Diğer taraflardan alacaksın, küçük yerlerden.

otoparklı yerde en sağdaki(tuvaletin yanındaki :P) yerdeki güzel yapıyo. diğerleride berbat diil yine iyi bence istanbulun domatesli kokoreçiyle kıyaslayınca hehe
ama aslında en kral bizim evin orda köprü altında kokoreççi dayı var bi tane o yapıyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

kokoreçin hası da daha süt emmemiş kuzudan çıkar haa.

gerçi çok vahşi duruyor ama bazı özel durumlar var.

normalde bir koyunun tek kuzu yavrulaması lazım. 2 kuzu, koyunun boyutuna ve sağlık durumuna göre kabul edilebilir. 3 olursa 2 kuzunun kesilmesi lazım, yoksa az süt verecek haşatı çıkmış koyunun 3 yavruyu beslemesi mümkün değil. haliyle kesiyorlar kuzucukları köylerde, çiftliklerde.

bir arkadaşın çiftliğinde denk gelmişti, polatlı'da. verdiler memeyi kuzucukların ağzına, 3-4 fırt süt emmesine izin verdiler. 3-4 saat sonra da bastılar bıçağı. üzücü tabii ama ziyan mı olsun şimdi kuzu? hayatta kokoreçi ağzına sürmemiş adama da o gün yedirmiştik hehe

2 yudum sütten ne boku olacak?

Doğru demişsin huun,kuzudan olur kokoreç.Ama o kadar vahşi olmaya gerek yok, kuzular daha süt emerken yani ot yemeden biraz önce keserler bizde.Bağırsağa sadece süt girdiği için temizliği de problem olmaz kokusuda az olur ve mükemmel olur.Mangalda çevirirler kimyon-tuz-kekik atıp ekmek arası yerler.
Sosyal ağlarda paylaş

su almanyada tirt dönerciler yerine bi sampiyon kokorec acamadilar ya ben ona yaniyorum.

adamlar kendilerini gelistiriyolar tamam ama bosuna gelistiriyolar. vejeteryan döneri diye birsey cikarmislar. görseniz akliniz hayaliniz durur o derece, peynir koymuslar pidenin icine bi de accik salata. adini da vejeteryan döneri koymuslar armutlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...