BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bende istanbulun her yerinde yedim walla sampiyon mercan sokak kokoculari uc el demir yumru hepsi sormadan atti belki istanbul gelenegidir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Doğru yerlerde yememişsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 domates eti terbiye eder. kokreç et değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haci zevkler renkler ben kokoya aci olmasin diyen adam biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tamam kokareç yerine mesela midye tavayı tercih edeni anlarım, "zevkler ve renkler" geyiği orda geçerli. Ama, kokareç yiyeceksen acılı, baharatlı olacak, içine koyduğun domates ya da suyunu bırakan her türlü zerzevatta bu zımbırtıyı kokarwç olmaktan çıkarıyor. Bu tartışmayla nereye gitmek istediğimi, neyi savunduğumu bilmiyorum ayrıca heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dreagloth said: Doğru yerlerde yememişsin demekki. Büyük kokoreççilerden böyle ufak az kişinin bildiği über kokoreççilerden de yedim kusura bakma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ha şurda katılırım sana domates koyucaksan yerinde yemen lazım ki suyunu bırakmasın gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kokoreç+Ayran Bu saattede bulunmazki bu lanet şey OrAnda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu topikte 57kez bok denmiş quotelar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konu kokoreç ise denmemesi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o domates istanbulun adeti işte sadece istanbulda öyle. istanbul dışında doğup büyüyen kimse istanbul kokoreçini sevmiyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 istanbul kokoreçi iğrenç lan böyle serdar ortaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bide tam böyle yozlaşmış bir yemek olayı var istanbulun aptal aptal pizzaya dönere ketçap mayonez koyanlar filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Oha Serdar Ortaç dedi. Forumdan sağ çıkarmazlar valla >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bide böyle kokoreç olmaz. kız kokoreçi bu. http://www.sencam.com.tr/resimler/urunler/_DSC1208.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Cons said: aptal aptal pizzaya dönere ketçap mayonez koyanlar filan var. :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pizanın üstünü ketçapla kaplayan zihniyeti ben de anlamıyorum harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 O işin çıkışı İzmir, ama adamlarda haklı, fakir sosyal demokratların böyle dolu dolu pizza yapan yerleri yok, hep yavan pizzalar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BonePART said: ala ala siz nerden yiyosunuz lan kokorec komurde piser bole cubuk ustunde sonra izga kenarina alinir keser ordan usta sogus yapar izgaraya atar ondan sonra ince ince biber ve domates sogus yapar onnarida izgaraya atar bi karar kekik atar biber atar ekmek üstünde kuş başı gibi keserler izmirde domot yok biber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Cons said: istanbul kokoreçi iğrenç lan böyle serdar ortaç gibi varan 1: serdara laf yok. varan 2: istanbul kokoreçi aslında kötü değil, onu kötü yapanlar, işi bilmeyenler ya da, istanbul doesn't kill kokoreç, people do. varan 3: aslında hiçbir ete domates konmamalı, eti ıslatır, tadını yavanlaştırır. Ama alkollüyken, bol domatesli bol acılı folloş olmuş koko yanında ayrana kimse hayır demez. varan 4: kokoreç tabakta, güveçte, kiremitte yenmez. üzerinde kaşar eritilmez, parça pinçik servis edilmez. kokoreçin kralı; küçük bi sarma parçayı alıp 4 e bölerek, üzerine tuz kimyon ve acı biber serperek, kağıt üzerinde ya da tercihen kesme tahtasının üzerinden ,ekmeksiz, çıplak elle yemektir. varan 5: kokoreç üzerinden bu kadar prim yapılmaz, yaptırılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 varan 6: isallah avrupa birligi yasakalticak bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Avrupa birliği kokoreçi yasaklayamaz abi,sadece yapılış yöntemlerine bir standart getiriyor.Ha bu da bizdekilerin çoğunun ki başta sokak kokoreççileri olmak üzere kaldırılması oluyor,ama yiyecek duruyor. Yoksa Avrupa Birliği'ne bağlı bir çok ülke de aynı şeyi veya aynı maddelerden yapılan farklı yiyecekleri farklı isimlerde görebiliyoruz.Böyle bir şey varken bu yemeği kimse yasaklayamaz komple, Ha bende pek sevmem kokoreç ama nedense yanımda biri yemeye başlarsa dayanamayıp bende dalıyorum.Ama ne bilim böyle yanımda yapsalar 40 yıl gidip almam asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kokoreçin hası da daha süt emmemiş kuzudan çıkar haa. gerçi çok vahşi duruyor ama bazı özel durumlar var. normalde bir koyunun tek kuzu yavrulaması lazım. 2 kuzu, koyunun boyutuna ve sağlık durumuna göre kabul edilebilir. 3 olursa 2 kuzunun kesilmesi lazım, yoksa az süt verecek haşatı çıkmış koyunun 3 yavruyu beslemesi mümkün değil. haliyle kesiyorlar kuzucukları köylerde, çiftliklerde. bir arkadaşın çiftliğinde denk gelmişti, polatlı'da. verdiler memeyi kuzucukların ağzına, 3-4 fırt süt emmesine izin verdiler. 3-4 saat sonra da bastılar bıçağı. üzücü tabii ama ziyan mı olsun şimdi kuzu? hayatta kokoreçi ağzına sürmemiş adama da o gün yedirmiştik hehe 2 yudum sütten ne boku olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kokoreç yemeyeceğim bir daha. allah belamı versin. allah belamızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 serdar'a laf gelmiş. Ona baktıydım. sertar ortaç gibisi gelmedi dünyaya gelmezde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar