BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BEN DEDIM LAN WAR MI DICEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: kermit'e ise yaramaz dedi. kavga cikar. bence de kim dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha kesin dayak yiyceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yırtmacı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 35 kilo sari peruklu travestiden mi yicez dayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 agzina artik cakicak bi tane yani de mi gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha 11 sayfa olmuş, oha. oha. hatta oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yavas olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dia birası diil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece xaty için geçerli bişi değil. tamam foto konur ama benim koymadığım bi foto. koyabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle resimleri koymaları garibime kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit said: ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece xaty için geçerli bişi değil. tamam foto konur ama benim koymadığım bi foto. koyabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle resimleri koymaları garibime kaçıyo. gokalp ben laflar soleyip resim koyabilir miyim acik konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tmm özür (pm senden geldi galiba bakcam şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adina topicler aciliyo kermit artik bi unlusun bu da sohretin kotu tarafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bonepart hep sen geriyosun ortamı, hep bi yerlerden gergin hareketler, alıntılar, resimleri olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BonePART said: kermit said: ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece xaty için geçerli bişi değil. tamam foto konur ama benim koymadığım bi foto. koyabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle resimleri koymaları garibime kaçıyo. gokalp ben laflar soleyip resim koyabilir miyim acik konus ilyas diilsen acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. fıslarda yüreğim gel beni kurtar berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 error o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wildpervert said: bonepart hep sen geriyosun ortamı, hep bi yerlerden gergin hareketler, alıntılar, resimleri olmuyo... sen nerden ciktin ki yirtik dondan firlar gibi dostum ayrica asya Re: çok önemli bir konu. Gönderen: kermit Gönderilen: BonePART Tarih: 30/07/2009 00:54 hacı sizlik bişi yok siz taşşağın sınırlarını zorlayın gık etmem gülerim hatta bende **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wildpervert said: ginaly said: gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. fıslarda yüreğim gel beni kurtar berk. ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece wildpervert için geçerli bişi değil. tamam alıntı yapılır ama benim yapmadığım bi alıntı. yapabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle alıntıları yapmaları garibime kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla ben rakı içmiş adamım, geldim seni gördüm hemen laf attım sdıofhsdoı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: wildpervert said: ginaly said: gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. fıslarda yüreğim gel beni kurtar berk. ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece wildpervert için geçerli bişi değil. tamam alıntı yapılır ama benim yapmadığım bi alıntı. yapabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle alıntıları yapmaları garibime kaçıyo. saudhusffdsıojfdsoıjgfoıjdfsauh off kahkaha attım lan çikmagnet ne adamsın ya. bitiricem ama seni azimliyim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 raki icip icip sapticaksaniz icmiceksin arkadasim ne ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: wildpervert said: ginaly said: gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. fıslarda yüreğim gel beni kurtar berk. ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece wildpervert için geçerli bişi değil. tamam alıntı yapılır ama benim yapmadığım bi alıntı. yapabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle alıntıları yapmaları garibime kaçıyo. AHAHAHHA çok şık, taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: wildpervert said: ginaly said: gökalp bi tek benim arkadaşım lan. gerisinin alayı fıs. fıslarda yüreğim gel beni kurtar berk. ya şimdi şöyle bi olay var kusura bakmayın ama bu sadece wildpervert için geçerli bişi değil. tamam alıntı yapılır ama benim yapmadığım bi alıntı. yapabilecek kişiler bellidir kendilerini bilir. gülerim eğlenirim. ama gelipte cidden muhabbetim olmayan adamlar bazen garip garip sanki 10 yıllık kankam gibi laflar söyleyip bide böyle alıntıları yapmaları garibime kaçıyo. utku geyik kaldırcak halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar