DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 asıl eski toprak olanlarda iş olması lazım bone yapma şimci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben düşürdüm saylır mıyım? alt tarafı birimiz izmir ötekimzi istanbuldaydı nıhahah az kontür harcamadım o dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit said: DRaGoN_SLaYeR said: şaka maka daha kimse patiden karı düşürememiş ya la.. ayıp size 5-10 k mesajınız war ama sonuç ??!?!? özelimizi buraya yazmıyoz genelde düşürmediğimiz nerden biliyon düşürüpte "zuaaa patiden kız düşürdüm lan" diye yazmamızmı lazım illa lol. Madalyası yok mu bu işin? 3. madalyayı o yüzden veriyorlar sanıyordum, mesaj sayısı kamuflaj demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit sen yazmasan bile birine anlatırsın o birine anlatır o birine, sonra o en son 10. şahıs feykiyle girer yazar kocaman kocaman. düşürmediğimizi nerden bilion fln, yemezler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: asıl eski toprak olanlarda iş olması lazım bone yapma şimci biz unumuzu eledik elegi astik aslanim bizim gozumuz yok artik allaha sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 zaten erkil bünyeler olarak o aakdar fazlayız ki ağacı sallarsın ya.. hah işte o hesap sallandıkça armut gibi düşüyoruz ama kızlar senelrce kıymetimizi bilemediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 zaten tee zamanın armutları olarak başımız bağlandı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hade ya patiden kimsemi kız düşürmedi :( bana dediler burda kız düşüyor ondan gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: kermit sen yazmasan bile birine anlatırsın o birine anlatır o birine, sonra o en son 10. şahıs feykiyle girer yazar kocaman kocaman. düşürmediğimizi nerden bilion fln, yemezler ;) paticikten kızmı tavlanırda lan hemde sitemizin isminde hayır yok paticik diye siteye üye olan kızdan ne hayır bekliycen bi taunt açıp kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Flassh said: hade ya patiden kimsemi kız düşürmedi :( bana dediler burda kız düşüyor ondan gelmiştim tam tersi oluyor burda, yakında sen de düşersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ALLAH BELASIN IVERSİN SİTE İSMİNİN ADIMIZ SANIMIZ İPNEYE VERİCİYE ÇIKTI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hacı burda kız başına 1230923498423 tane erkek düştüğü için öyle bi durum söz konusu olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben düşürdüm bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi kiz tavlamayi gectim 2 tane evlenen war lan patiden diablesseyle wendgo fedyakinle sey neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nartanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nartanesi ama nar tanesi onlar tanıuştıkdan sorna üye oldu sahi çoluğa çocğua karıştılar mı acaba 2004 de evlendiler diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pogodi said: irin de yengeniz yalnız şirinlik sevişmesi yapmıyorum şu an gerçekten yengeniz ben anlamam ya surda bekar hatun karizması yapıyordum yedin bitirdin kadın! evt yengeyim ama sadece sen ve baran'a.bay pisicik de duymasın beni keser biçer animallah sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 2 sene sonra bebeleri de üye olur patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nefr le perith var ama perith yengede sonra üye oldu nartanesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: şaka maka daha kimse patiden karı düşürememiş ya la.. ayıp size 5-10 k mesajınız war ama sonuç ??!?!? 10k dan sonra acılan bölümlerde olay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Çift oldukları için birbirlerini siteye üye yapanları veya birbirlerinden sebeplenip üye olanları saymamak lazım ama. Benim kız arkadaşım da siteye üye ama bu kategoriye girmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 irin said: pogodi said: irin de yengeniz yalnız şirinlik sevişmesi yapmıyorum şu an gerçekten yengeniz ben anlamam ya surda bekar hatun karizması yapıyordum yedin bitirdi kadın! evt yengeyim ama sadece sen ve baran'a.my pisicik de duymasın beni keser biçer animallah sdfgh PİSİCİK AHAHAHHA pisicik buluşması aadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abicim nartanesi uyeydi szasstami arkadasi sadece fedaykinle patiden tanismadilar diye biliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Cuce said: DRaGoN_SLaYeR said: şaka maka daha kimse patiden karı düşürememiş ya la.. ayıp size 5-10 k mesajınız war ama sonuç ??!?!? 10k dan sonra acılan bölümlerde olay zaten başlıklar şunun gibimi -> 26m ist-b.çekmece/arabalıyım alabilirim/ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 YARIM SAAT KARIYLA KONUŞTUM TELDE. YENİ GELDİM SORİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar