fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bence adam sana inceden yazmış, yoklamış. sen de yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 KİM KİMİ KISKANDIRMAK İSTİYOR? BU TOPİC NE AMAÇLA AÇILDI? AZ SONRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sufle eve çıkalım mı senle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tanışıyor muyuz genç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beni sev... bende ayrıldım sevgilimden... sevgiye açım... beni sevin ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 napae said: Merhabalar, Bilen bilir çok sevdiğim bir insanla ilişkimiz bitti dün. Çok mutsuzdum, şefkate ihtiyacım vardı. Paticikten bir üye bana şefkatli davrandı. Sonra olanların üstüne bir de bana olan aşkını itiraf etti."BANA GEL. BENİM OL." dedi. Sevdiğim kişiyi kötüledi üstelik baya bi. Soruyorum size, sizce paticikten bir insanla sevgili olmam doğru mudur? Artıları eksileri var mıdır acaba ne bileyim. Üstelik komşu bile sayılırmışız. Sizin fikirleriniz doğrultusunda ne yapacağıma karar vereceğim. Teşekkürler. not1: ginaly değil bu. SDKLS not2: topiği açıcam demiştim, görünce şaşırma sakın. not3: aman buraya yazıp da kimliğini deşifre etme. not4: kişisele açıcaktım aslında da. ciddi olduğumu anlama diye garbage'a açıyorum. IQ testi değil de, int101den geçemeyenler alınmasın lolz. Yani tamam napae xunnla yeni bi ilişkiye yelken açmış olabilirsin ama bundan bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 onu bunu kötüleyerek yer edinmeye çalışan birisiyle çıkman mı, bu kararı almak için patiye danışman mı daha acıklı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Onu bunu değil lan, Yibişi kötüledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 seks bu konuya derman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 seksin derman olmadığı dert var mı kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 seks demeye geldim aşkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 -Deno- said: benim abi. ne olmuş ? helaaaaal ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi dakka sessiz olun seks denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hacı olaya göre kalıcam yoksa gidicem. Dendimi denmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: -Deno- said: benim abi. ne olmuş ? helaaaaal ossun.. *tak* *tak* *güm* *sırtına vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/1669/adsznko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Seks, anne, şeriat, karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu iyi özetledin hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şeriat nerde, kanka sana puanım 1. edit; adam topicte karı var demiş, seks var demiş ben hepsinin arasından şeriatı sormuşum. içimdeki akpli çıktı ortaya nsnsntym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 axedice said: napae said: ... IQ testi değil de, int101den geçemeyenler alınmasın lolz. Yani tamam napae xunnla yeni bi ilişkiye yelken açmış olabilirsin ama bundan bize ne? dostum tamam napae sapkali felan resim koydu da hala kiz o xunn nerden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: Ben ole bi kral atadigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi bende sevgilimden ayrıldım desem bana bi kız benimsin "BANA GEL. BENİM OL." dermi? :( çok ihtiyaçım var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ama utkunun hiç istifini bozmadan "ss alayım.." demesi.. ve akabinin de alması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar