Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Pardus'a gecmeyi düsünüyorum.Yanlız bazı sorularım var. Bilgisayarı yavaşlatır mı ? Ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Php localde direk calıstırabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sen bu soruların cevabını bilmeden neden pardusa geçmeyi düşündün ya da bunu nasıl becerdin sabah sabah gülümsetiyorsunuz insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ruyanda mi gordun pardusu? neden gecmek istedin? mevcut durumda sikayetlerin ne? pardustan beklentilerin ne? kendin hic arayip okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 her yönüyle pardus diye bir kitap aldım pusula yayıncılıktan ama bu sorularımı cevaplamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 plz google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 almak yetmiyor tabii, okumakta lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aquila said: ruyanda mi gordun pardusu? neden gecmek istedin? mevcut durumda sikayetlerin ne? pardustan beklentilerin ne? kendin hic arayip okudun mu?win'den bir sıkıntım yok ama denemek, öğrenmek istiyorum sadece ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Chewy said: Pardus'a gecmeyi düsünüyorum.Yanlız bazı sorularım var. Bilgisayarı yavaşlatır mı ? Ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Php localde direk calıstırabilirmiyim? Bilgisayarı yavaşlatmakla kastın nedir bilmiyorum ama Windows'a kıyasla hızlı olacaktır muhtemelen. En büyük dezavantajı alışma döneminde çekeceğin sıkıntılardır. Ufak tefek ayrıntıları çözmek için forum forum dolaşman gerekebiliyor. Avantajı... Tamamen Türkçe olmasının dışında Linux'un genel avantajlarını sayabiliriz: 13 reasons - Why Linux? Php ise local çalıştırabilirsin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Pardus'u yeni başlayan birine önermiyorum ama ben eğer İngilizce biliyorsa. Depo'su çok küçük. Çok, çok, çok küçük. Eğer İngilizce biliyorsan en iyi başlangıç sisteminin Mandriva KDE olduğuna inanıyorum Linux'e giriş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Chewy said: Pardus'a gecmeyi düsünüyorum.Yanlız bazı sorularım var. Bilgisayarı yavaşlatır mı ? Ne gibi avantajları ve dezavantajları var? Php localde direk calıstırabilirmiyim? yavaşlatmaz ikisi de saymakla bitmez canavar gibi çalıştırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 slackware ile başla(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 GERGE said: Pardus'u yeni başlayan birine önermiyorum bu mantıkla kimse pardus kullanmazdı o zaman hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit said: GERGE said: Pardus'u yeni başlayan birine önermiyorum bu mantıkla kimse pardus kullanmazdı o zaman hacı. Askeriyede ve devlet makamlarında kullanılsın. Askeriye winrar'ına kadar lisanslı alıyo bütün programlarını, bütçeden kazanç sağlarız işte (gerçi milletin parasını düşünen mi var da...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 askeriye pardusa geçti diye biliyorum hatta bu sıralar geçmişti.. konuyu açan arkadaş linux'a yeni başlıyorsanda herkes sana pardustan başlama diyor bence de doğru söylüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 iide adam bildiğin şevkini kırmış insanların denesin görsün ne olcak windowsa geçmek ozrmu tekrar beceremeyince sanki "geç aslanım pardusa yaparsın aslansın " diyin verin gazı ne biçim insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akkiris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o zaman daha açık anlatayım pardusun okulumuzda konferansı oldu saatlerce sadece pardusu değil,linux önemini de bahsettiler öyle bi gaza geldik ki herkese pardus 2008 cdsi falan dağıtmışlardı eve gittim direk pardus kurdum bilgisayara o kadar yavaştı ki anlatamam :D ama beğendiğim nokta hiç bir driver kurmadım. Wireless bile kendi tanıdı yani o derece her sürücü çalışıyordu sorunsuz ama yavaştı. Daha sonra ubuntu kurdum ve alakası yok pardusla bence "hız" açısından fedora falan daha güzel yani. Ama haklısın bu stepleri kendi yaşasın tabi :) kur kardeş sen gör anadolu kaplanını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit said: iide adam bildiğin şevkini kırmış insanların denesin görsün ne olcak windowsa geçmek ozrmu tekrar beceremeyince sanki "geç aslanım pardusa yaparsın aslansın " diyin verin gazı ne biçim insanlarsınız. ya sonra yapamazsa ? bide o kadar övdüler ben yapamadım diye stres yapmasın? En güzeli doğruyu söylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 denemekte fayda vardır beceremezsede biraz uğraşır kasar yapamadı siler görmüş olur içinde kalmaz hiç değlse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 O değil sorun. Eksikleri var, adamı Linux'den soğutur diye Mandriva ya da Ubuntu öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 linux denemekse amacın pardusla bence de hiç uğraşma, ubuntu kurmak windows kurmaktan da kolay bir iş, oldukça yaygın kullanıldığı için sorunlarını çözmen daha kısa sürüyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 RTFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Brigand said: kermit said: iide adam bildiğin şevkini kırmış insanların denesin görsün ne olcak windowsa geçmek ozrmu tekrar beceremeyince sanki "geç aslanım pardusa yaparsın aslansın " diyin verin gazı ne biçim insanlarsınız. ya sonra yapamazsa ? bide o kadar övdüler ben yapamadım diye stres yapmasın? En güzeli doğruyu söylemek.ne var sanki 20 dk da win kuruluyor.Bende yavaş olduguna dair duyumlar aldımda o yüzden sorym dedim.CDyi offical siteden sipariş ettim.Gelince kurucam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kurulumu yavaş olsa ne olur? Kur sen Pardus'u. Bende indirdim 2009'u da kurmak nasip olmadı, film indiriyorum fake çıktı. Hatta en iyisi şimdi kurayım ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yavaşlık KDE 4'den kaynaklanabilir bilgisayar çok eskiyse..(misal benim eski bilgisayar). O yüzden XFCE tercihtir eski bilgisayarlarda. Tıkımsı Kur , dene..zamandan başka bişey kaybetmessin aksine hoşuna giderse önemli bir rol oynayabilir hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar