Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Res mes hikaye cılgınca dmg yapmak canı azları kesmek, clothları stundayken aglatmak, başklarını öldürüp az canı olanlara kufrettirmek isteyen ama ölmekten cekinmeyen kısacası pis bir dagger buld lazım. Arena falan hayatta yapmayacagım o yuzden survival ozellikleri cok lazım degil. Buyrun tavsiye sizden denemesi benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 41/5/25 diye bişi buldum bi deniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 shadowstep çok güzel o konuda canı az kalanlara ambush+evis yapıyorsun ölüyorlar direk ve oynaması çok eğlenceli çok sinir bozucu olabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 41/5/25 Gear'a da bağlı ama. Naxx 25 seviyesinde gearın varsa yeni yetme clotları 4-5 saniyede indirirsin. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Gear yok oyle diyim yani 30 dakka once 80ledim 1 tane AHden dagger epicim var baskada bisi yok :P hehe warlocka 8300 critledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fin said: combat Adam hem PvP, hem ambush stili oyun isterken combat önerip, yanında da hiçbir açıklama yapmaman, takım tutmaktan pek farklı değil. Lütfen anlamsız yorumlardan kaçınalım, yardımcı olamıyorsak bari kafa karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sevgili Dünür, Öncelikle hayırlı olsun çok sıkı azmedip hızlı levellandırdın beni hayrete düşürdün. :) Benim rogue'de şu linkteki şekilde oynuyorum subtlety ağırlıklı ve memnunum, tam senin dediğin gibi puşt olarak takılıyorum ve birebir savaştan kaçınıyor ve sadece düşkünlere dalıyorum :) Ihtyr Genelde benim hem arena'larda hem BG'lerde gördüğüm rogue'ların bir çoğu mutilate ama ben bir türlü sevemedim. Oyunda görüşmek üzere Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu tam istediğin build http://www.wowhead.com/?talent#fhxsoxZZebfbhGdbAzVbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Baggio said: Fin said: combat Adam Adam değil beyefendiyim :P Tavsiyeler için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 stealth yaklaşıp premedi cheapshot evis :D bizim bi arkadaş full ona kasıyor bg de.. adam bekliyo savaşanlara direk canı azalana yanaşıyodu kesip vanish sonra gene bekliyo :D bende oynadım harbi zevkli.. tam assassin vari gidip öldürüp kaçıyosun hiç savaşıp etliye sütlüye karışmıyorsun hehe edik: premedi ambush evis te zevkli olabilir daggor ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 işte böyle etliye sütlüye karışmayanlar yüzünden bgleri kaybediyoruz. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Abso BG için direk shadowdance git. Shadowstep ambush evisc=resil'siz nublara 10-15k 2saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Pek cazip geldi bu shadowdance olayı ama şimdilik biraz mutilate deniyim sonra itemlar düzelince shadowdance discomania olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 41/5/25 ile resi olmayan bg deki clothlara 4sn bitmeden öldürürsün. mageler shield yuzunden 6-7sn filan dayanıyo. ama gear ilerledikce artıyo tabi dayanma sureleri:p 41/5/25 rahat oynaması, ve iyi de ondan cok tercih ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Baggio said: Fin said: combat Adam hem PvP, hem ambush stili oyun isterken combat önerip, yanında da hiçbir açıklama yapmaman, takım tutmaktan pek farklı değil. Lütfen anlamsız yorumlardan kaçınalım, yardımcı olamıyorsak bari kafa karıştırmayalım. hey allam dagger kullanıyor diye illa ambush mu vuracak 3 tane tree var combat yazınca neleri almasını bilmiyorsa tavsiyeyi begenip sorar ne gerek var yani 3 suna 5 buna ver demeye az bişi talent treeye bakarsan belli olur ztn az cok bi insanın nelere vermesi gerektiği "Res mes hikaye cılgınca dmg yapmak canı azları kesmek, clothları stundayken aglatmak, başklarını öldürüp az canı olanlara kufrettirmek isteyen ama ölmekten cekinmeyen kısacası pis bir dagger buld lazım. Arena falan hayatta yapmayacagım o yuzden survival ozellikleri cok lazım degil. Buyrun tavsiye sizden denemesi benden." yapar yani cheap shot AR 2sinister evis KS biter yani dusuk gear lvlda sanmıyorum bi muti/shadowdance iş yapsın niye bu kadar atarlı buralar ya uykusuzmu kalıyorsunuz nedir pixel fight inv at bari bide ahaahzlulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Baggio said: Fin said: combat Adam hem PvP, hem ambush stili oyun isterken combat önerip, yanında da hiçbir açıklama yapmaman, takım tutmaktan pek farklı değil. Lütfen anlamsız yorumlardan kaçınalım, yardımcı olamıyorsak bari kafa karıştırmayalım. combat pvp cok sinir edici bi spec cheap shot+killing spree+evasion+clos vs yaparsin iyi pve gearin varsa sonra vanish gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 combat rogdan ziyade 1h silah kullanan fury warrior gibi.. bi rog havası yok.. bence ambush talent cok zevkli harbici rog oynuyosun onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3-3.5 sene rogue oynadım. shadowstep kadar hiç eğlenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://www.wowdb.com/talent.aspx?id=4#efefef3df20efebe2bfef18e6fefefe6fefef6 Thats the way aha aha i like it.... acaip survival oldu bu talent'ler ayrıca bg ediceksen sürekli CD kovalaman gerekebileceğini hesaba kataraktan şööle bi hemo lu felan bi talent eyledim buyrun =) Noluyo bu link olayına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Longshanks said: 3-3.5 sene rogue oynadım. shadowstep kadar hiç eğlenmedim (tu) Keşke tekrar viable olsa spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bende kymru mu ne var rogue tbc sonunda shadowstep ile ilgili move yapmıstı acrono ile orda büyülenmıstım cok ıyı oynuyordu eleman ama ben hıc oynamadım nasıl bıse bılmıyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mutilateden acaip memnunum tam istedigim spec su ana kadar. Yakaladım mı öpüyprum yakalandım mı zaten umrumda degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 combat ve sub oynadım bikaç kere arkadaşın acc ile baya zevkliydi ancak son patchlerde 41/5/25 aşırı yaygın (rankinglere bakılınca) muti oynarken skill sıralaması nasıldır, kısa anlatcak varsa şimdiden thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Cheap Shot, Cold Blood Muti, Evis. Ölmediyse hala, vanish - garrote muti diye git casterlara bgde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar