Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yok demek istediğim yoktan enerji yerine şunun enerjisini çıkarabilirdik aha da çıktı diyip yapabilirlermiş. güneş enerjisi de neticede bir bakıma zırt diye geliyor da tabii ki kaynağı var, sonsuz değil ama bizim için yeterince uzun süre dayanıyor, o açıdan. teknik detayını bilmiyorum da, güneş paneli gibi olduğunu varsayarsak bakım masrafı verdiği enerjiden az ise güzel olur yani. ha hiçbir şekilde o manyetik alan o kadar enerji sağlayamıyorsa doğru tabi nereye şarj etsin
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi bak miknatislarin enerjisinden cok efektif yararlanmak ayri bisi miknatis koyduk 400 tane donuyo o kendi kendine demek ayri bisi
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 erkenin en son "ceo"(!) su istifa etmişti ondan sora sitelerinde update bile olmadı hiç, yıl oldu ehueh artık nasayla mı afrikayla mı endonezyayla mı anlaştılar kim bilir :P
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben de papatesten uçandaire yaptım ama derin amerika izin vermiyor açıklamama
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arka bahçene düşen ufodanmı elde ettin papates maddesini :P
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6kmyytD-TAo yapilmisi var :(
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 keşke netten baksalarmış yapmadan önce, magnetic/magnet engine diye aratınca 6 milyon küsür sayfa çıkıyor, videoları, seri üretime geçicez sponsor lazım diyeni falan tonla var :D yani malesef yapılmışı var sdf
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu kadar makina yapmaya meraklı bir milletiz ama hep fantezi peşinde koşuyoz, otur 2 dk sıkıcı bişeyler yap, almanlar gibi dünyayı ele geçir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bansheee said: zaman makinesi yaptım dese daha inandırıcı.Zamanda ileri gitmek en azından teorik olarak da olsa mümkün. http://www.youtube.com/watch?v=Dr3F6cPM8rg
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu değil de, elektrik için prizi ortadan kaldırıcak bişi vardı geçende, amerikada bulunmuş, şimdilik 5 metreye kadar kablosuz elektrik veriliyodu, insana zararı yoktu gibi bişidi :D.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hannoveer de fuarda vardı o işte hatta asansör yapmışlar kablosuz ziv ziv inipp çıkıyordu da ben bekledim türkiyeye gelsin ben de bnierim diye getirmedi eşşoğlueşşekler
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kablosuz elektrik war 2 mili volt mu ne bi geilimi 2 metre mi ne tasidilar cok war daha yane ahahah
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ampulu yakıyolardı geçen haberde. E asansör de varsa yapılmış baya baya kullanılmaya başlanmıştır yav.
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yok yav bildiğin 100lük yada 75 lik ampul. Hatta dışı full beyaz olanlardan.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tesla'nın en büyük projesiymiş kablosuz bedava elektrik söylenenlere göre, şimdi olucak ama bedava olmaz herhalde.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nikola tesla isimli sahis ergenekonun silah mohendisi degilmiydi ya AHAH ERKE!
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Tesla'nın kablosuz elektrik iletimi ile ilgili çok sayıda çalışması var.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=6kmyytD-TAo yapilmisi var :( bağiımsızlık temeline dayanan düşünce yapısıyla ortaya cıkan gercek araştırmacılık, toplumun bir butun olduığuna işaret ettiğinden, evrensellik ve barış amacına ulaşır. mükemmel bir videodur bu
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abicim belki olur düşüncesiyle şarlatan diyenlere çatıyorsunuzda enerji dönüşüm yasasına aykırı bir olaydan bahsediyoruz. Yakıtsız enerji üretmek falan termodinamiğin temel yasasına aykırı bir olay. Kalıplaşmış fizik yasalarını yıktığımızı iddia edene kadar, gerçekten birşeyler üretmeye çalıştığımız gün bu ülke adam olur.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi zaten sole bisi war termodinamigin 2inci yasasini yikmak yakitsiz enerjiden daha onemli bi olay ahaha
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 FİZİK KURALLARI DEĞİŞMEZ DİYE AYET Mİ VAR.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kitap yolladım. Termodinamiğin ikinci yasasını yıkan karşısında beni bulur, diye sdf. Tüm fizik tarihinde aksi yönünde belirti bulunmadığı için yasalaşmış birşeyin "Yakıtsız erke dönergeci yaptık süper fiyata satarız"cılar tarafından yıkılması biraz komik olurdu be xD
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=6kmyytD-TAo yapilmisi var :( Ahahah videoya yapılan yoruma gel sevkets (1 month ago) Show Hide +4 Marked as spam Reply | Spam sesler ışıklar bildiğin half-life.ulan bari lazere öyle efekt vermeyin.hadi verdin bari half-life ın ileriki oyunlarından alsaydınız..birincisi demode oldu artık
Öne çıkan mesajlar