madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Evet bu şarkıyı arıyorum, yetemedim, bulamadım mp3 halini. Biri bulup yollayabilirse bir link çok müteşekkir olacağım. Ahamda şarkı şu => http://www.youtube.com/watch?v=HCvAaFB3eNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abov bana da bulun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Aramaya yaklaşık 15dk daha inandım ve buldum. Link ölmüş. Şarkı E-Z Rollers - Short Change böyle aratıp bulabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Oha canım oynamak istedi, çekip oynayayım ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Çektik biz Fırat'la da buglı çıktı, oynayamadık. Açılışta şarkı takıldı çıkmıyor. Telefon melodim yapıcam galiba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Firefox'un download helper'i ile videoyu indirip converter programlarıyla video halini mp3'e çevirebilirsin,bir ara bulamadıklarımı öyle yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 GTA 1 ve 2'deki müzikleri özel olarak yapmışlardı diye hatırlıyorum ama acaba yanlış mı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 E-z rollers ın o şarkısının bulunduğu albümü indirdim ben de. Pek iç açıcı değil :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi süper :D bende "taxi drivers must die" mp3 ü var, isteyen varsa özel mesajdan ulaşsın ayarlayalım birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 süper hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 GTA 1'in açılışındaki rap-vari şarkı var mı kimsede? Hastasıyım onun. Bende vardı, arşivim uçtu da... Tedarik edebilirsem pek bir makbule geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya ben bayılıyorum bu şarkıya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eralp said: E-z rollers ın o şarkısının bulunduğu albümü indirdim ben de. Pek iç açıcı değil :) . Evet bende albümün geri kalanını pek beğenmedim, bu tadda şarkılar falan vardır umuduyla çekmiştim hayal kırıklığı oldu. Olsun bu tek şarkıda yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Perfectionist said: GTA 1'in açılışındaki rap-vari şarkı var mı kimsede? Hastasıyım onun. Bende vardı, arşivim uçtu da... Tedarik edebilirsem pek bir makbule geçicek. http://www.youtube.com/watch?v=6ByBpD6o4rE&feature=PlayList&p=A2059476A6237854&index=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gta san andreas'ın giriş müziğinin üstüne tanımam http://fizy.com/s/16wewg ayrıca harika melodi oluyor bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 süper oyundu bu yav protestocu adamların birini ezince hepsi peşine takılıyordu ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ooo bu intro dehşetti ya, bi ara sadece bunu izlemek için gta2 kurmuştum cdden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Nereden bulacağız bu şarkıyı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya bu intro değilmişki menüdeki theme bu, ben şu sanmıştım. http://www.youtube.com/watch?v=EaS_pCjHTgY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 "roket adam" said: gta san andreas'ın giriş müziğinin üstüne tanımam http://fizy.com/s/16wewg ayrıca harika melodi oluyor bundan. IV alayını üzer, tamam nostalji bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Silphatos said: ya bu intro değilmişki menüdeki theme bu, ben şu sanmıştım. http://www.youtube.com/watch?v=EaS_pCjHTgY Abiii, ps introsunu da gördüm iyice nostalji oldum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 pc versiyonunda sonunda zaibatsu assassin indiriyodu bizim adamı, en güzel yeri eksik psde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ps versiyonu baya eksikti zaten. pc versiyonunda olan bazı silahlar olması gereken yerde yoktu, otobüs sürme yoktu falan filan. Ama oyunu ps de bitirdiğim için hala daha özel bir yeri var ps versiyonun bende :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar