Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abaw bi an bu maçı iç saha gibi hesapladım çok feci fail oldum :( Bi gol atsaydı sivas iyiydi o zaman burada 4ler çıkardı diyeyim, yine yüksekten uçayım. Gerçi 4ü atan 5i de atar, sonra uzatma penaltı der indirigandi de yapabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 DoGMeaT said: Roqq said: Yaf çok sevinilmiş ama, bu adamlar Türkiye'de şampiyonluğu kovaladılar. Görün Türkiye'nin halini. Görecez bu sene; BJK, GS, FB yi. önceki sezon bu maçtaki gibi değillerdi ama bu maçtaki performanslarıyla oynayacaklarsa önümüzdeki sezon,hiç birşeyide kovalıyamazlar.Fb-Gs-Bjk isterse bi takım satıp yeni ve sağlam 11 kurabilir o kadar paraları var ama aynı işlemi sivas yapınca bu oluyor sivas yarışabilir çünkü büyükler lige o kadar umursamıyor ama olay avrupaya gelince bu olur ucuz etin yahnisi bu kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 @Noyanh O kadar kolay mı ya bu işler ? Takımlar birer birer yatmışmış ahahaha. Bir fırsat geçti ya elinize sallayın, tutan çıkar nasılsa. İlk katılmaları adamların olabilir, ne fena skorlar yaşattı bize 3 büyüklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ginaly said: kermit said: utku peki sen futboldan anlıyonmu lan ? bursasporun 1974-2002 yılları arasındaki ilk onbirlerini hafta hafta sayabilirim. say lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şimdi gereksiz bandwidth harcamayalım buraya tek tek yazıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Çok belliydi bu skor ben 3-0 diyodum maç oncesı, adamlar hollanda 1. lıgı takımlarıyla oynadıkları butun maclardan 5 yiyerek ayrıldı zaten.. Igrenc bı hazırlık donemı gecırdıler bulent uygun'un tecrubesız bır t.d oldugu hazırlıtka bellı oldu.. adam genc ztn hakan sukurden kucuk, anderlectı elıyemeyecegı bellıydı benım bahsettıgım hazırlık donemının cok acemecı olması neredeyse gecen senekı sıvasın "s" sı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Gecen seneki sivas olsa bile aynısı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Van Damme oynamış, ilginç. Adam geçen gün olay çıkarmıştı kulüpte "Avrupa'ya gitmek istiyorum bu maçta oynarsam yeni takımımda oynayamam, fiyatım düşer" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kermit said: ginaly said: kermit said: utku peki sen futboldan anlıyonmu lan ? bursasporun 1974-2002 yılları arasındaki ilk onbirlerini hafta hafta sayabilirim. say lan Lüfer,Çinekop,İstavrit,Palamut...Gerisini de siz getirin efem dedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ekşide 5iva55por yazmışlar oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Başarı bence 5 yemeleri, sonuçta daha önceki açıklamalarında, 6-8 yiyenlere laf atmıştı, kendisi 5 yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yok yani anderlecht ikinci yarıda artık şov yapmaya başladı.yani attığının 2-3 katınıda kaçırdı 7-8 de olabilirdi maç.yenilcekleri zaten belliydide ben biraz daha dirençli bir sivasspor bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sivas kalitesini gostermis oldu. 5 yedigi takim anderlecht. Avrupa kupalarinda son yillarda max kac gol atmis ki bi takima lol. Keske turu gecseydi de gorurduk adam gbi avrupa takimi kac atio. kanka klup diye bilicayi fenere gonderip yasin i alirsan vizyonunu da herkes gormus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ayrica denizli ve gençlerbirligi cok mu tecrubeliydi zamaninda. hikaye bu bulent bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 denizli ne çakmıştı lyona be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Buyukler hanesine geçemeyeceğini kanıtladı sivasspor gelip geçici olacaklar ne yazık ki :( Yenmek yenilmek değil olay, elenebilirler tabiki ama elenirken ki oyun önemli, resmen kepaze oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yasin topcu değil petkovic kaleci değil.şampiyon olcaz diyosun şl de döktürcez diyorsun ama en önemli oyuncun bilica yı dandirik bi oyuncuyla takas ediyorsun.bu kafayla giderlerse gençlerbirliği gibi 2-3 sene sonra sönerler.ben bu sene gaziantepspor ve bursaspor dan çok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tecrübeyle alakası yok bence. ersun yanal gençlerbirliği ile zamanında eufada çeyrek finale dayanmıştı mütevazi kadrosuyla. gayette güzel bir futbol oynatıyordu. gerçi yabancıları falan çok kaliteliydi ilhan cavcav saolsun. bülü , attention whore gibi önüne her mikrofon getirdiklerinde saçma sapan laflar ediceğine insanlara, adam gibi takımını çalıştırsaymış. cidden yazıklar olsun , umarım eufaya ön elemeden katılıcakları da doğru değildir. saçma sapan bir ülkenin takımından 5 yiyip elenip gidip, diğer eufada mücadele eden türk takımlarının getirdiği puanlar ile çarpılan katsayıyı düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lancelion said: denizli ne çakmıştı lyona be. O dönem üniden tatiş için denizli ye dönmüştüm.Gazlarım biri bin para arkadaş.Her yerde Uefa şampiyonlugu bizim falan,yürüyün horozlar misali afişler,bayraklar lol.Sivas maçı fiyasko bence.Bu kadar dirençsiz oynanmaz ki.Bu golleri halı sahada yesen fırça kayarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 O gençler de efsaneydi hakkaten ya. Ersun Yanal' ı kovan Trabzonu a bir daha tebrik ediyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 İstanbulda Laila Sivasta La ilahe illallah derken iyiydi Bülent Uygun. 5'yiyince ne dedin merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24987185/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Wispy said: İstanbulda Laila Sivasta La ilahe illallah derken iyiydi Bülent Uygun. 5'yiyince ne dedin merak ediyorum şu sebepten dolayı hiç sevmeyeceğim bülent uygun u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 MacLeod said: tecrübeyle alakası yok bence. ersun yanal gençlerbirliği ile zamanında eufada çeyrek finale dayanmıştı mütevazi kadrosuyla. gayette güzel bir futbol oynatıyordu. gerçi yabancıları falan çok kaliteliydi ilhan cavcav saolsun. bülü , attention whore gibi önüne her mikrofon getirdiklerinde saçma sapan laflar ediceğine insanlara, adam gibi takımını çalıştırsaymış. cidden yazıklar olsun , umarım eufaya ön elemeden katılıcakları da doğru değildir. saçma sapan bir ülkenin takımından 5 yiyip elenip gidip, diğer eufada mücadele eden türk takımlarının getirdiği puanlar ile çarpılan katsayıyı düşürmesin. +1 adam attention whore kelimesini tek başına tanımlıyor resmen :P Bir de gençlerbirliğinin bir zamanlar harbiden ne piskopat bir kadrosu vardı yaw.. Ahmed Hassan, Uğur Boral, Deniz Barış, Youla, El Saka, Serkan Balcı, Ali Tandoğan, Okan Koç falan :D Hepsinin en formda olduğu, parlamaya çalıştıkları zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ilhan cavcav kadar akıllı adam yoktu o zaman çok ucuza aldığı oyuncuları çok güzel fiyatlara sağa sola satma konusunda işini en iyi yapan adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar