Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bülent Uygun patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gruplara kalmasını istiodum ben şahsen.bol gollü maçları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 uefa ya kalıyor mu elenirse sivas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu turu geçebilseydi kalıyordu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yermisin yemezmisin hırbo bülent daha dur daha dur adamlar gelmiyor bile rahat takılıyorlar çok güzel çoookk beş geliyor beşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gole gel ya,rezalet tek kelimeyle,rezalet Trabzon'un,Fener'in,GS'nin hatta Bursa'nın UEFA'ya gitme hakkı bile yendi. Bülent Uygun'a girsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Benim anlamadığım bir şeyler yapmayı denersin,olmaz yapamazsın.Ama bu sivas denemiyor bile.Anca top şişiriyorlar.peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 off of ne kadar eğlenceli bol keseden atmak kolaydı bülent bey daha gruplara katılmadın ön eleme maçlarında Anderlecht gibi takımdan 4 yedin ki Anderlecht şu anda en kötü zamanında. bundan 2 sene önceki Anderlecht gelse şu anda 7 8 olurdu o zaman. beter olsun laf atması kolay öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hakem anderlecht'liydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Valla Bülent bu maçtan ders çıkaramayacak kadar egosu tavanda biri. Gene mal mal konuşucaktır eminim maç sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kermit said: off of ne kadar eğlenceli bol keseden atmak kolaydı bülent bey daha gruplara katılmadın ön eleme maçlarında Anderlecht gibi takımdan 4 yedin ki Anderlecht şu anda en kötü zamanında. bundan 2 sene önceki Anderlecht gelse şu anda 7 8 olurdu o zaman. beter olsun laf atması kolay öyle bi gol daha olmalı en azından 5 yemem demişti o olsun bide sıvasta sekiz atsalar bunlar off diyorum her pati üyesine bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 5 5 5 diyoruz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 demezmiyiz abi gol olunca bagırıyorum valla deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Acilisi 4 golle yapiyolar, tabi boyle biterse. Sivas bu turda elenirse avrupa ligi son ön elemeden devam edicek. Bide spiker tabi ki rezalet. Abdullah avci dan habesiz bi spor adami filan. Her sivas pasida cok iyi masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 5 yerim 6 yemem demişti sözünü tutamadı 4te kaldı :/ edit : lol daha göndere bastım gol geldi aslansın bulent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gggggggggooooooooooooollllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 5 oldu. Iste sampiyon sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Darqainu said: 5 yerim 6 yemem demişti sözünü tutamadı 4te kaldı :/ edit : lol daha göndere bastım gol geldi aslansın bulent :D tuttu adam sözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 www.malbulentuygun.com yakında :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gecmis olsun,futbolumuzun ne kadar ilerlediğini de görmüs olduk.kaleye sutumuz yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Sivasspor bu yıl gönderdiği oyuncularla harcadı kendini direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bülent kalitesiz Türkiye liginde 3 sezondur at koşturdu. Atıp tutu Türkiye liginde sanırsın her senenin şampiyonu. Yatıp kalkıp dua etsin karşısına anderlecht gibi avrupa nın 3.sınıf takımı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 HAHAHAH 5 YEDİ YA YAZIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bülent Uygun ile sokakta karşılaşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Adam asker, alır valla aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar