Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

numberten said:

Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım.

abi naptın =( içim gıcıklandı lan okuyucunca cok fena lan ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Şundan daha büyük bir derbi olayı varsa söyleyin.5o bin fbli alkışladı bizi o gün.11niz alkışlasa ne olur,alkışlamasa ne olur.

"Sergen Yalçın" said:

Rekabet falan bitmiştir.Ne zaman fener kaleye alexi geçirir,bizi 10 kişi yener.O zaman tekrar başlarız.

bu yüzdenmi artık bizle olan maçları önemsemeyip takır takır yenilip gidiyorsunuz? bizi bırak,ligte oynana derbilerin birini direk yalan ettiniz,gelen geçen vurdu size bu sezon,bi kere bizi 10 kişi yendiniz diyemi?

Tenekeadam said:

Bir de şu 10 yıl işi var.

Fb
said:

07/08 Turkish Super Cup Winner
06/07 Turkish Champion
04/05 Turkish Champion

Bjk
said:
08/09 Turkish Champion
08/09 Turkish Cup Winner
06/07 Turkish Cup Winner
06/07 Turkish Super Cup Winner
05/06 Turkish Cup Winner

transfermarkt kaynak olarak alınmıştır.

ne güzel taraftar beşiktaş taraftarı
transferde sıçarsın,
ligde başarı duaya minnete kalır,
avrupası yok zaten,
ama bi kupa alırsın,taraftarın dünya mutlusu olur
haha
Sosyal ağlarda paylaş

asdfasdfasfds seviyorum lan futbol tartışmalarını :D

neyse işin gerçeğine dönersek. bugün portoyu yenersek fener maçına mecburen yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağız. hatta yarı finalde de bir şekilde yenersek bu durumda aynı anda 2 maça çıkacağız :D

tabi süper kupa ertelenmezse.
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat bak cocuk

Türkiye liginde alınabilecek kaç kupa var?2 adet.Şampiyonluk kupası,fortis Türkiye kupası.3 büyükler her sene bunları almayı hedeflerler.Sonra bonus olarak,über kupa çıktı.

Elbette Şampiyonluk daha önemlidir.

Ama 27 yıldır alamıyorsunuz diye,bir kupa alıp taraftarını mutlu edersin falan ayağına yatma.

Ayrıca

Bir de 10 kişi ve kalecisiz yendik.Tabi konuşacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yattığım bir ayak yok evlat
27 yıl değil 50 yıl almasak,yine beşiktaştan daha kaliteliyiz amatör branşlarda beşiktaş varmı ? yok.
futbolda fenerbahçe kadar başarı kazanmışmı ? hayır.
fenerbahçe kadar seyircisi varmı? fenerinki gibi stadı varmı?
fenerinki kadar gelenekselleşmiş bir başarı beklentisi varmı ? tabiki hayır.

e neyi tartışıyorsun benle?
beşiktaş seyircisinin fenerbahçe ve galatasaray formdayken bekleyebileceği azami şey,kupadır,"şerefli ikinciliklerdir",başkada birşey değil.

bu yılda galatasaray kötüydü,fener zaten berbattı,sizde koyun-keçi ve adurrahman çelebi ilişkisinden yararlandınız.

yok hayır öyle değil diye ağlıyabilirsin,ama aksini kanıtlamak için ağlamak değil bu sezondaki başarınızı geleneksel hale getirmeniz,her zaman olduğu gibi ligden bir 5-6 yıl silinmemeniz lazım.avrupada elle tutulur bir başarı elde etmeniz lazım.ilk defaya mahsus olmak üzere.

galatasarayı biliyorlar,feneri öğrendiler,türkiye dışında beşiktaşı tanıyıpta kaale alan varmı?
en çok akıllarına gelecek şey "haa gol yeme rekortmeni değilmiydi onlar"
birde türkiyenin 3. büyük takımı olacak,kırdığı rekora bak,pfff.

ya bne bunları yazdım tamamda,beşiktaş-fenerbahçe vidyosu koymuşsun
hmm,bunun adı körlük sanırım
geneçen sezondan fenerin beşiktaşa çaktığı gollerin vidyolarını koyardım buraya ama,çok yer kaplar koç.
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat said:

benim yattığım bir ayak yok evlat
27 yıl değil 50 yıl almasak,yine beşiktaştan daha kaliteliyiz amatör branşlarda beşiktaş varmı ? yok.

e neyi tartışıyorsun benle?
beşiktaş seyircisinin fenerbahçe ve galatasaray formdayken bekleyebileceği azami şey,kupadır,"şerefli ikinciliklerdir",başkada birşey değil.

bu yılda galatasaray kötüydü,fener zaten berbattı,sizde koyun-keçi ve adurrahman çelebi ilişkisinden yararlandınız.

yok hayır öyle değil diye ağlıyabilirsin,ama aksini kanıtlamak için ağlamak değil bu sezondaki başarınızı geleneksel hale getirmeniz,her zaman olduğu gibi ligden bir 5-6 yıl silinmemeniz lazım.avrupada elle tutulur bir başarı elde etmeniz lazım.ilk defaya mahsus olmak üzere.

galatasarayı biliyorlar,feneri öğrendiler,türkiye dışında beşiktaşı tanıyıpta kaale alan varmı?
en çok akıllarına gelecek şey "haa gol yeme rekortmeni değilmiydi onlar"
birde türkiyenin 3. büyük takımı olacak,kırdığı rekora bak,pfff.

ya bne bunları yazdım tamamda,beşiktaş-fenerbahçe vidyosu koymuşsun
hmm,bunun adı körlük sanırım
geneçen sezondan fenerin beşiktaşa çaktığı gollerin vidyolarını koyardım buraya ama,çok yer kaplar koç.

Gecen sezon

2-1

2-1

2-4
------
6-6

Aynı gibi geldi bana.

Evet bizden fazla taraftarınız var.Olabilir.Zaten O kadar Beşiktaşlı olsun istemem ben.O Ayrıcalık bizim olsun.

Beşiktaş seyircisi fener ve gs formdayken herşeyi bekleyebilir.Son 10 yılda sampiyonlukta geri kalmamız bunu değiştirmez.

Valla avrupa da Beşiktaşı tanıyan çok insan var.Taraftarından başlarlar anlatmaya.Geçen Lyon-Beşiktaş maçını ingiliz spiker anlatırken,dünyanın en fantastik tarftarına sahip takım dedi,3 5 kere.Ve evet 8 yedik.Ama 8 yediğimiz takımı bir hafta önce gayet yendik.Son maçı kazansak o gruptan 1. olarak çıkacakatık.

Çeyrek final oynadınız tebrik ederiz,

ama

Şampiyonlar liginin averajla en kötü 2. takımısınız.

Kaldı ki biz Türkiyenin En büyük takımıyız.

Fb gs hangısı daha buyuk karar verip bizimle ondan sonra kapışsınlar.

Ben çıktım,görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmışsın zaten baya belli
yıllar sonra aç kaldığınız başarıyı yakalayınca baya yükseklere çıkmışsın
ama gordon milneden sonra hiç bir başarınızın devamı gelmedi.
bunun da gelmeyecek

türksel süper lig başlıyacak
kestaneler çizilecek
herkez haddini yeniden öğrenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

"Sonradan öbürleri ağlayınca Süper Kupa çıktı" da süpermiş, kaybedersek diye kılıf hazırlanmaya başlanmış bir yandan. Gören de senelerdir ikisini birden BJK süpürüyor da FB-GS istedi diye Süper Kupa çıktı sanacak, bu ne yüzsüzlük ya eheh. Madem bu kadar beğenmiyorsun, BJK'nin son kupalarını listelerken onu araya katmasaydın, yok öyle işine geldiği gibi kıvırmak.

Adam yerine koyup tartışılacak, laf anlatılacak, futbol konuşulacak BJK'li var, taraftarlığı yağcılık-yalancılık-böğürmek sanan BJK'li var. Atılan mesaj ikinci türden insanlara aitken kendini bu kadar yormana gerek yok DoGMeaT.

Senin attığın, Türkiye'de olaya objektif bakabilen herkesin kabul edeceği bir gerçek varken (FB yazan yerlere GS de yazsak aynı şey);

DoGMeaT said:

amatör branşlarda beşiktaş varmı ? yok.

... gelen cevap bu oluyorsa;

Tenekeadam said:

Kaldı ki biz Türkiyenin En büyük takımıyız.

Fb gs hangısı daha buyuk karar verip bizimle ondan sonra kapışsınlar.

... şu zekadaki insanlara laf anlatmaya çalışmak, Hitler'e hümanizm anlatmak gibi bir şey yani, bilmem anlatabiliyor muyum. Kasma hiç kendini onun için :p Quote ederken insanın nickiyle oynayıp küçük harf yapacak kadar ufak ego tatminleri peşindeki insanlarla muhabbete girmene, kendini yormana gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yazmayacaktım ama

1.once baska bırsey yazıp sonra yazıyı aldım alıntıyı güncelle yaparken yazdım.Bu yüzden ismi küçük.Senin gibi ego tatminiyle işim olmaz benim.

2.Sonradan diğerleri ağlayınca diye birşey yazmadım sen önce okumayı öğren.

3.Zeka sevıyem hakkında konuşmalara başlama.Yapamıyorsan hiç tartışmaya girme.

Ayrıca kim küçük kim orta boy kim büyük o forumlarda belli olmaz.

Mesela numberteen yazmış,bak o güzel gülerim cevap yazarım.Ama senin yaptığın bana direk hakarettir.Ve güya sen burada görevlisin.

Sevsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Ayrıca kim küçük kim orta boy kim büyük o forumlarda belli olmaz.

Ah canım sokakta belli olur değil mi o, kahvenin önüne geleyim istersen bir döv beni adamlarını toplayıp, eheh. Teşekkürler savımı desteklediğin için. Tam da abartmışım diyip silmiştim de, meğer "çıktım, çıkıyorum, kesin çıkıcam" diyen insan eli F5'te bekliyormuş.

Ben de bir video koyayım madem bu duruma hitaben;

Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bu Tenekeadam niye banlanmıyor?
kışkırtmaya yönelik mesajı var, aşağılayıcı mesajı var, hakaret eden mesajı vcar, futbol bölümüne her 10 postundan 9 u yakışmıyor, nerde bu yönetim...

PZero neden banlanmıyorsa ondan, her seviyeden insanın forumda barınma hakkı var. Hakaret, ağır tahrik vb. gibi bariz kural ihlali olduğunda gereken yapılıyor anca, keyfi atacak halimiz yok. Kendisi bir kez uzaklaştırıldı hem zaten.

Neyse ben çıkıyorum, ama gerçekten, öyle tırışka değil :p Size kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne seviyesiz tartısma ya.Biri der ''beşiktaş takım mı herkez(herkes olmasın) haddini bilecek.Taraftarınız kötü stadınız kötü o zaman konusmaya hakkınız yok''.Biri der ''size ne çaktık alın size videolar''.Kıskançlıktan çatlayın tripleri.

Bir kere taraftar sayısıyla klüplerin büyüklügü ölcülmez.Zaten o çok örnek verdigimiz avrupa da herkes kendi dogdugu ve büyüdügü bölgenin takımını tutar.Denizli de yasayıp ben beşiktaslıyım demez.(evet kendimden örnek verdim)Stad konusuna gelince zaten fenerbahçe yi takdir etmeyen var mı ekonomik olarak geldigi noktada,ama bu size her sene sportif basarı getirecek diye bir şart yok.Ondan toplarımı keserim,haddini bilmek falan boş.Kötü top oynuyorsan bugün kücük gördügümüz sivas temsil eder bizi.Sen ne kadar haddini bilecekler desende.

Avrupa yok diyorsun.Yeminle söylüyorum utanıyoum sunu yazmaktan.Nasıl bir fanatiklik bu avrupa da basarısız olunca diger takımların taraftarları sevinc naraları atıyor.Heralde Deivid Chelsea ye o golu atınca dünyada en cok sevinenlerdendim.Neresinden tutsan bu argümanı bos.Avrupa ya giden her takım basarılı olsa keske.

Beşiktaşlıların sevinmesi sanırım ciddi anlamda hakkı;ama herkesin gözüne sokup bitirdik,ne çaktık tripleri sacma.Hele Yıldırım Demirörem gibi bir başkanımız varken.
Sosyal ağlarda paylaş

ehauheau cok komik tartisiyorsunuz lan.. ama merak ettiklerim var.

- buyuk takim olmak ne demek? nasil buyuk olunuyor? eger sampiyonluksa kriter, son sampiyon dersin. en buyuk takimi nasil olunuyor? ismi en uzun olan mi en buyuk takim?
- futbol konusulan yerde "ama amator takimlarimiz super" demek nasil bir mantik? futbol takimin sampiyon olamasa da basketbol takiminin aldigi puanla yine fahri sampiyon olabiliyor mu?
- stadi buyuk olan takimi savunmak nasil bir mantik? hic "ajax'in stadi da on numara, ondan tutuyorum" diyen adam gordunuz mu?

keldron da yazmis aynilarini gerci..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...