Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

Yüzünü koruyor evet.

Dipnot:Hakem yüzünden yenildik demiyorum.Sivok yüzünden yenildik biz.Ama şu pozisyona,yüzünü koruyor diyorsan.Öh yani.

COK GUZEL YENDIK SIZI. RESMEN SAKLATTIK.

ahah kaybettiniz iste, hakeme makeme bok atmakla ugrasma, yetemediniz demekki, bir suru pozisyonunuz vardi hic birini atamadiniz hatayi hamenden once baska yerlerde bul.

Sezon oncesi anlamsiz, sirf sova yonelik bir kupayi bu kadar ciddiye almayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Tenekeadam said:

Yüzünü koruyor evet.

Dipnot:Hakem yüzünden yenildik demiyorum.Sivok yüzünden yenildik biz.Ama şu pozisyona,yüzünü koruyor diyorsan.Öh yani.

COK GUZEL YENDIK SIZI. RESMEN SAKLATTIK.

ahah kaybettiniz iste, hakeme makeme bok atmakla ugrasma, yetemediniz demekki, bir suru pozisyonunuz vardi hic birini atamadiniz hatayi hamenden once baska yerlerde bul.

pasa dipnotu okudun mu ironi mi yapıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Azmodai said:

Bizde onu diyoruz..En bohtan kupayi alıpta neden havaya girer bu febe çözebilmiş diilim..

yahu maçı bjk kazansa aynı kutlamaları yapmicaktı sanki. millet oh ne guzel çaktık 3te 3 yaptık en buyuğuz demicekti. kendinizi kandırmayın kucuk kupaydı takmıorz biz ztn diye.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıs anlamıssın dostum.. büyük 2 kupanın kacmasından sora bunun aldıgna sewinen fenerli göremedim ben Ç.Kale'de maç bitti adamlar bizden daha sessiz evlerine döndü..
tabiki kupa kupadir ama abi kupalardan birisi olmaynca bos bi kupa oluyo onu söylemeye calıstım...
biz alsaydık kutlarmıydık kutlardik.. çifte şampiyon olarak süper kupayi alıp 3 te 3 yapmak farkli sey..sadece finalist oldugu için kupaya katılıp almak farkli sey..
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:

sonuçta iki tarafın da uğraştığı bir maçtı ve derbiydi. kaybettiniz. sonunda kupa vardı hepsi bu. önem verilen bir kupa değil. derbi kaybettiniz.

önemsiz dediğiniz kupayı alsaydınız 2050 yılında konuşursunuz 3'te üç yapmıştık ÜÇ KUPA almıştık diye.

3te3 yapmakla,3 tanenin 1 tanesini almak arasında gayet fark var.Onu belirtiyor arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abuk subuk şeyleri savunup kıvırmaya çalışmanızı geçtim de; madem sizin için 3'te 3 olması daha önemli ve sevindiriciydi, biz de bir başka derbide sizi yine yenip, 3'te 3 diye kasılmaktan mahrum ettiğimiz için seviniriz en azından. Hadi hoşçakalın cankolar.

GS'lilerden mi öğrendiniz "yau yenilelim nolcak ki zaten sallamıyorduk" edebiyatını anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

yav o paf geyiği selçuk derelinin kadıköyde yönettiği fener bjk yarı final maçıydı 2. ayak. baki nin tuncaya tekme sallayıp kart bile görmediği. yardımcı hakemin sarı kart işaret edip müthiş hakemimiz selçuk derelinin yardımcı göster demesine rağmen her ne hikmetse göstermediği kartın olduğu bir maçtı.

neyse teneke filan diyenler kupa için alınınca herkesten çok sevinirler bence. sonuçta türkiye kupası bir turnuva süper kupa gibi tek maç değil bence daha değerli.

bjk daha iyi oynadı daha hazır belli. ama fener de iyi mücadele etti ve daha çok gol pozisyonu var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...