Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 peki... öpmeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 muk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 tunch said: mustafa denizli ayağa bile kalkmadı maç boyunca. Vay anasını, iyi CGI yapmış FOX o zaman. Bize ayakta gibi gösterdiler habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Tenekeadam said: Yüzünü koruyor evet. Dipnot:Hakem yüzünden yenildik demiyorum.Sivok yüzünden yenildik biz.Ama şu pozisyona,yüzünü koruyor diyorsan.Öh yani. COK GUZEL YENDIK SIZI. RESMEN SAKLATTIK. ahah kaybettiniz iste, hakeme makeme bok atmakla ugrasma, yetemediniz demekki, bir suru pozisyonunuz vardi hic birini atamadiniz hatayi hamenden once baska yerlerde bul. Sezon oncesi anlamsiz, sirf sova yonelik bir kupayi bu kadar ciddiye almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ""mustafa denizli: gol atan taraf kazandı."" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ah musti ah. gol atan taraf, semih cumhuriyetinde kaybediyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 son yıllarda kaç kere yendik beşiktaşı ama hep hakemlerle nedense bi kere de çıkıp hakem hakkında birileri bişy demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: ah musti ah. gol atan taraf, semih cumhuriyetinde kaybediyor sadece. ahahhahaaahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: Tenekeadam said: Yüzünü koruyor evet. Dipnot:Hakem yüzünden yenildik demiyorum.Sivok yüzünden yenildik biz.Ama şu pozisyona,yüzünü koruyor diyorsan.Öh yani. COK GUZEL YENDIK SIZI. RESMEN SAKLATTIK. ahah kaybettiniz iste, hakeme makeme bok atmakla ugrasma, yetemediniz demekki, bir suru pozisyonunuz vardi hic birini atamadiniz hatayi hamenden once baska yerlerde bul. Sezon oncesi anlamsiz, sirf sova yonelik bir kupayi bu kadar ciddiye almayin. pasa dipnotu okudun mu ironi mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: RESMEN SAKLATTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yusufun macın basındaki pozisyona hala nasıl penaltı diyorsunuz yahu? 100 kere gösterdi tvde adam darbeyi ceza sahasının dısında yiyor.Faul+kırmızı olabilir ama kesinlikle penaltı değil. Aynı hareketi fink de guizaya yaptı ona da devam caldı hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yusufun pozisyonu ceza sahası dışında. guiza'ya yapılan harekete kırmızı kart gösterilmeliydi o noldu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: Sezon oncesi anlamsiz, sirf sova yonelik bir kupayi bu kadar ciddiye almayin. Bizde onu diyoruz..En bohtan kupayi alıpta neden havaya girer bu febe çözebilmiş diilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sonuçta iki tarafın da uğraştığı bir maçtı ve derbiydi. kaybettiniz. sonunda kupa vardı hepsi bu. önem verilen bir kupa değil. derbi kaybettiniz. önemsiz dediğiniz kupayı alsaydınız 2050 yılında konuşursunuz 3'te üç yapmıştık ÜÇ KUPA almıştık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 applev0dka said: Azmodai said: Sezon oncesi anlamsiz, sirf sova yonelik bir kupayi bu kadar ciddiye almayin. Bizde onu diyoruz..En bohtan kupayi alıpta neden havaya girer bu febe çözebilmiş diilim.. yahu maçı bjk kazansa aynı kutlamaları yapmicaktı sanki. millet oh ne guzel çaktık 3te 3 yaptık en buyuğuz demicekti. kendinizi kandırmayın kucuk kupaydı takmıorz biz ztn diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yanlıs anlamıssın dostum.. büyük 2 kupanın kacmasından sora bunun aldıgna sewinen fenerli göremedim ben Ç.Kale'de maç bitti adamlar bizden daha sessiz evlerine döndü.. tabiki kupa kupadir ama abi kupalardan birisi olmaynca bos bi kupa oluyo onu söylemeye calıstım... biz alsaydık kutlarmıydık kutlardik.. çifte şampiyon olarak süper kupayi alıp 3 te 3 yapmak farkli sey..sadece finalist oldugu için kupaya katılıp almak farkli sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben gayette sevindim bu kupayı aldığımza. neden sevinmiyimki. takımda td deişti yeni transferler. bu kupa bjk yı yenerek kazanmamız beni bu sezon için heyecanlandırdı ve sevindim tabiki. asıl amaan ztn kucuk kupa nolcakki diyerek sevinmemek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bunların 3 kupa için tshirtleri bile hazırdı içlerinde patladı ona yanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 elaidi said: sonuçta iki tarafın da uğraştığı bir maçtı ve derbiydi. kaybettiniz. sonunda kupa vardı hepsi bu. önem verilen bir kupa değil. derbi kaybettiniz. önemsiz dediğiniz kupayı alsaydınız 2050 yılında konuşursunuz 3'te üç yapmıştık ÜÇ KUPA almıştık diye. 3te3 yapmakla,3 tanenin 1 tanesini almak arasında gayet fark var.Onu belirtiyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abuk subuk şeyleri savunup kıvırmaya çalışmanızı geçtim de; madem sizin için 3'te 3 olması daha önemli ve sevindiriciydi, biz de bir başka derbide sizi yine yenip, 3'te 3 diye kasılmaktan mahrum ettiğimiz için seviniriz en azından. Hadi hoşçakalın cankolar. GS'lilerden mi öğrendiniz "yau yenilelim nolcak ki zaten sallamıyorduk" edebiyatını anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gsliler ne alaka? bu edebiyatı 20 yıldır yapan fenerliler değil mi? öğrenmek istemesek bile her sene sizden göre göre öğrenmemek mümkün bile değil, bilinç altımıza işlemiştir. yok o teneke, bu önemsiz, şu gereksiz. geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 20 değil 27. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cemad öyle düşünseydik türkiye kupasının alamamak içimize dert olmazdı. teneke parçası işte, vasat takımlar alıyo türkiye kupasını der geçerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Holy said: cemad öyle düşünseydik türkiye kupasının alamamak içimize dert olmazdı. teneke parçası işte, vasat takımlar alıyo türkiye kupasını der geçerdik. abi yannız onuda diyor cogu fb taraftarı paf la çıkalım geyikleri döndü ya 2 sene önce falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yav o paf geyiği selçuk derelinin kadıköyde yönettiği fener bjk yarı final maçıydı 2. ayak. baki nin tuncaya tekme sallayıp kart bile görmediği. yardımcı hakemin sarı kart işaret edip müthiş hakemimiz selçuk derelinin yardımcı göster demesine rağmen her ne hikmetse göstermediği kartın olduğu bir maçtı. neyse teneke filan diyenler kupa için alınınca herkesten çok sevinirler bence. sonuçta türkiye kupası bir turnuva süper kupa gibi tek maç değil bence daha değerli. bjk daha iyi oynadı daha hazır belli. ama fener de iyi mücadele etti ve daha çok gol pozisyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar