raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 SÜPER KUPA YAPARKEN ONUN ADINI STATÜSÜNÜ FALAN BELİRLEDİLER. BU TÜR DURUMLARDA DA KUPA FİNALİSTİ OYNAR SÜPER KUPA FİNALİNİ DİYE YAZMIŞ ADAMLAR. BUNU ANLAMAMAKTA ISRAR MI EDİYOSUNUZ ANLAYAMIYOR MUSUNUZ ÇÖZEMEDİM. DÜNYADA İLK DOUBLE YAPAN TAKIM BEŞİKTAŞ DEĞİL HEY ALLAM... ohh be rahatladım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aga sacmaligindan bahsediyoruz biz mevcut durumun, oyle olup olmadigindan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 İyide bu sadece türkiyede yapılan bir uygulama değil. Zaten bizim yöneticilermizin kafası yeni bişey üreticek kadar çalışmıyor. Dışardan aynen alınan bi model. Ha bu kurala isyan etmekle ofsayt çok saçma yaaaaw demekten çok bi farkı yok. Adamlar bilmemkaç sene önce belirlemiş statüyü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Llama said: Holy said: cumhurbaşkanlığı kupası olsaydı verirlerdi onun adını super kupa yaptılar sdfsdfsd Bunun yanında FM'lerdeki sistem aslında en iyisi ki çoğu ülkede zaten bu kullanılıyor diye biliyorum,bir önceki sene Super Kupa'yı kazananla yapılıyor çift kupa alan takım Super Kupa maçını,gerçi bir sene önce esen bir takım diyelim aldı kupayı,bir sezon sonra rezil oynadı ve diyelim 10. bitirdi ligi,bu takımı buraya getirip o şerefi vermekte kötü olur ama bunun Türkiye'de bu kadar düşeceğini sanmıyorum. Türkiye kupası 2.'si çağırılması bence cidden çok saçma ama yazılmış bir kere kurallar,oynanacak bu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sinad said: Bjk-sivas beşiktaşlılar için daha zevkli olur. En azından sonucu kestiremeyiz.bi heyecan izleriz. asdasda ben buraya takıldım... son 10 maça bak istersen bi FB-BJK arasında... minik düşün büyük konuş olmuş seninki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 3 lü averaj da saçmaydı ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 "en çok kim koydu" vs. "en son kim koydu" FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kurallar basit kale boş 3 avans 4'te biter. Ya da 4 gol 1 penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 raistftw said: İyide bu sadece türkiyede yapılan bir uygulama değil. Zaten bizim yöneticilermizin kafası yeni bişey üreticek kadar çalışmıyor. Dışardan aynen alınan bi model. Ha bu kurala isyan etmekle ofsayt çok saçma yaaaaw demekten çok bi farkı yok. Adamlar bilmemkaç sene önce belirlemiş statüyü... +1 bu haliyle,sadece kağıt üzerinde olsada,3 büyükler dışındaki takımların,hatta 2.lig takımlarının süper kupa maçında oynama şansı var o yüzden bu halini daha çok başarılı buluyorum şahsen kupanın sunduğu tek şey olan prestije ve medya ilgisine 3 büyüklerden çok daha muhtaç takımlar var,buda olaya renk katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bak bende trollük yapabiliyorum baydım ama cidden,insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Baskasının seyıyle seye girmek peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kupadan 30 yıldır siz eliyosunuz di mi bizi? sadece kendi elediğiniz yıllarla dalga geçiceksiniz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 çocuk,inönüde galatasaraylılarla omuz omuza maç izlediğiğiniz fotolarıda koydurtma bana. zaten başkasınada gerek yok,2de1 karşımıza çıkıyorsunuz,2-1 alıp oturuyorsunuz,söz konusu olan şey beşiktaşı yenmekse o konuda içimiz rahat. neyse türksel süper lig hadi başla yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 2 de bir değil 2 de 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Tenekeadam said: 2 de bir değil 2 de 2. 4 yılda 1, 5 yılda bire gittiğide var doğru 2de 1 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 federasyon güdümlü 100. yıl şampiyonluğunuzdan sonra alın dayı 2 değil 3 yapın kupanızı,ne farkeder. sonra 10 yıl oturursunuz yine köşenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 üzüldüm lan ciddi =( şimdi 10 sene yoklar demi piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Böyle 8-10 senede bir şampiyon olup, 4-2'yi tarihi fark falan sanıp bu kadar büyütebilen, bu kadar uzun bahsini yapabilen, bu kadar süsleyip konuşabilen başka kulüp de yok maşallah. Her zaman diyorum, ne kadar -sözde- beğenmeseler de tüpçü ekolüne çok güzel oturuyor şu profildeki BJK taraftarı :p Kazara bir derbide 6-0 yapmak bunların başına gelse heralde 150 sene falan dün olmuş gibi dinleriz. Başarı az olunca kıymetini biliyorlar tabii, kanaatkar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 numberten said: Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım. aga nediyon sen yaa iyimisin sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fenerbahçenin büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir zaten, alana kadar ama ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 lan olm ne çekemez, ne yetersiz adamlarmışsınız.. AMA BIZ DE UEFA KUPASINI ALMISTIIIIIIIIIIIK OLUUUM BIZ DE GALATASARAYI 6-0 YENDIIIIIIK az büyüyün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şundan daha büyük bir derbi olayı varsa söyleyin.5o bin fbli alkışladı bizi o gün.11niz alkışlasa ne olur,alkışlamasa ne olur. "Sergen Yalçın" said: Rekabet falan bitmiştir.Ne zaman fener kaleye alexi geçirir,bizi 10 kişi yener.O zaman tekrar başlarız. Bir de şu 10 yıl işi var. Fb said: 07/08 Turkish Super Cup Winner 06/07 Turkish Champion 04/05 Turkish Champion Bjk said: 08/09 Turkish Champion 08/09 Turkish Cup Winner 06/07 Turkish Cup Winner 06/07 Turkish Super Cup Winner 05/06 Turkish Cup Winner transfermarkt kaynak olarak alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Llama said: numberten said: Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım. aga nediyon sen yaa iyimisin sakin ol dostum adamın yemininde bug var. toplarını kesebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar