Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

SÜPER KUPA YAPARKEN ONUN ADINI STATÜSÜNÜ FALAN BELİRLEDİLER. BU TÜR DURUMLARDA DA KUPA FİNALİSTİ OYNAR SÜPER KUPA FİNALİNİ DİYE YAZMIŞ ADAMLAR. BUNU ANLAMAMAKTA ISRAR MI EDİYOSUNUZ ANLAYAMIYOR MUSUNUZ ÇÖZEMEDİM.
DÜNYADA İLK DOUBLE YAPAN TAKIM BEŞİKTAŞ DEĞİL HEY ALLAM...

ohh be rahatladım... :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bu sadece türkiyede yapılan bir uygulama değil. Zaten bizim yöneticilermizin kafası yeni bişey üreticek kadar çalışmıyor. Dışardan aynen alınan bi model. Ha bu kurala isyan etmekle ofsayt çok saçma yaaaaw demekten çok bi farkı yok. Adamlar bilmemkaç sene önce belirlemiş statüyü...
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Holy said:

cumhurbaşkanlığı kupası olsaydı verirlerdi

onun adını super kupa yaptılar

sdfsdfsd

Bunun yanında FM'lerdeki sistem aslında en iyisi ki çoğu ülkede zaten bu kullanılıyor diye biliyorum,bir önceki sene Super Kupa'yı kazananla yapılıyor çift kupa alan takım Super Kupa maçını,gerçi bir sene önce esen bir takım diyelim aldı kupayı,bir sezon sonra rezil oynadı ve diyelim 10. bitirdi ligi,bu takımı buraya getirip o şerefi vermekte kötü olur ama bunun Türkiye'de bu kadar düşeceğini sanmıyorum.

Türkiye kupası 2.'si çağırılması bence cidden çok saçma ama yazılmış bir kere kurallar,oynanacak bu maç :)
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

İyide bu sadece türkiyede yapılan bir uygulama değil. Zaten bizim yöneticilermizin kafası yeni bişey üreticek kadar çalışmıyor. Dışardan aynen alınan bi model. Ha bu kurala isyan etmekle ofsayt çok saçma yaaaaw demekten çok bi farkı yok. Adamlar bilmemkaç sene önce belirlemiş statüyü...

+1

bu haliyle,sadece kağıt üzerinde olsada,3 büyükler dışındaki takımların,hatta 2.lig takımlarının süper kupa maçında oynama şansı var
o yüzden bu halini daha çok başarılı buluyorum şahsen
kupanın sunduğu tek şey olan prestije ve medya ilgisine 3 büyüklerden çok daha muhtaç takımlar var,buda olaya renk katıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk,inönüde galatasaraylılarla omuz omuza maç izlediğiğiniz fotolarıda koydurtma bana.
zaten başkasınada gerek yok,2de1 karşımıza çıkıyorsunuz,2-1 alıp oturuyorsunuz,söz konusu olan şey beşiktaşı yenmekse o konuda içimiz rahat.

neyse
türksel süper lig
hadi başla yeter be
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle 8-10 senede bir şampiyon olup, 4-2'yi tarihi fark falan sanıp bu kadar büyütebilen, bu kadar uzun bahsini yapabilen, bu kadar süsleyip konuşabilen başka kulüp de yok maşallah. Her zaman diyorum, ne kadar -sözde- beğenmeseler de tüpçü ekolüne çok güzel oturuyor şu profildeki BJK taraftarı :p

Kazara bir derbide 6-0 yapmak bunların başına gelse heralde 150 sene falan dün olmuş gibi dinleriz. Başarı az olunca kıymetini biliyorlar tabii, kanaatkar insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:

Beşiktaşlılar kendini nimetten saymaya başladı ahaha. Fenerbahce ve Galatasaray tarihlerinin en kötü sezonlarını yaşadı belkide ona rağmen götü boklu sivasla çekişip son haftalarda şampiyon oldunuz hala HELELEHÖLÖKÖÖÖ. Beşiktaş bu yıl 3.bile olamaz. Şampiyonlugu bırak 2.olsun toplarımı keser atarım.

aga nediyon sen yaa
iyimisin sakin ol
Sosyal ağlarda paylaş

Şundan daha büyük bir derbi olayı varsa söyleyin.5o bin fbli alkışladı bizi o gün.11niz alkışlasa ne olur,alkışlamasa ne olur.

"Sergen Yalçın" said:

Rekabet falan bitmiştir.Ne zaman fener kaleye alexi geçirir,bizi 10 kişi yener.O zaman tekrar başlarız.

Bir de şu 10 yıl işi var.

Fb
said:

07/08 Turkish Super Cup Winner
06/07 Turkish Champion
04/05 Turkish Champion

Bjk
said:
08/09 Turkish Champion
08/09 Turkish Cup Winner
06/07 Turkish Cup Winner
06/07 Turkish Super Cup Winner
05/06 Turkish Cup Winner

transfermarkt kaynak olarak alınmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

numberten said:

aga nediyon sen yaa
iyimisin sakin ol

dostum adamın yemininde bug var.

toplarını kesebilir yani

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...