Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

Mendoza said:

Bu maçtan ne çıkarıyorum. GS bu sezon başarılı olamaz. Evet galatasaray. Çünkü hızlı ve bol paslı ileriye dönük futbol türkiyede oynanamayan bir futbol tarzı. BJK veya Sivasspor gibi ayak kıran dengesiz futbolcuları olan takımlar oldukça, teknik/hızlı futbolcular adam çalımlamaya bile çekiniyorlar. Keltoş kaval kemiğine kemiğine abanan alman yetmiyormuş gibi gitmişler bir de omuz atan kardeşini almışlar yanına tam olmuş. Bizim hakemlerimiz izin verdikçe çok çekeceği var brazilyalı futbolcuların. Ama salaklık GS ve FB'de Reikard gibi hocayı, Keita, elano gibi hızlı teknik brezilyalıları getirende. Gidip alıcan 2 alikranbaşkesen, hakeme itiraz, federasyona baskı gelsin kupalar. Yazık.

boşver keltoş olmasada galatasaraydan cacığa hıyar olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

en çok şeye gülüyorum,

ya boşverin biz zaten iki kupa aldık.

ya bizde aragones olmasa, galatasaray biraz iyi oynasa. hayır bırak ikisini de, sadece bir takım biraz iyi oynasa beşiktaş nereye şampiyon oluyo allah aşkına. olmuş mu son 10 yılda 100. yıl dışında bjk şampiyon? Tek olay fb de gs de en kötü futbolu oynicak anca o zmn oluyo.

siz pardon da, iki büyüğün yanında taraftarı çok diye 3. büyük denen bi klupsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben zaten siz dediniz veya siz çok kötüydünüz ona rağmen şampiyon oldunuz vay efendim demiyorum ki.

tbr şampiyon oldunuz kupayı da aldınız.

ama ben sadece aslında baya kötüsünüz ve fb gs arasında biri bile iyi olsa şampiyonluk yolunda şansınızın sıfır olduğunu. esasında o kadar da büyük bir klüp olmadığınızı sölüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

görünüşe bakılırsa bu takımlar birbirine alışıp oyun sistemini oturttuğunda, ki bu fb için daha bi geçerli çünkü kadrosunu bjk'ye göre aha çok değiştirdi ve yeni td ile birlikte sistem de değişti, fb daha iyi bir yolda olucak

*yazılarınıza dikkat edin, kazandıktan sonra gaza gelin ya da yenilmenin acısını çıkarmak için attığınız mesajlara dikkat edin
Sosyal ağlarda paylaş

Evet başka maç izlemiş olman mümkün. İki tarafa da verilmeyen birer benzer pozisyon penaltı vardı, düz mantıkla "birbirini götürdü" desek bunlara, üç tane topa müdahalemizin üçüne de koşa koşa faul vermesine ne diyorsunuz peki? Bunlardan iki tanesi defansta, bir tanesi hücumda oldu. Direk 3 golle sonuçlanabilecek durumlar.

Daha güzeli, bunlardan bir tanesinde yan hakem 2 metreden devam derken, kendisi 20 metreden koşa koşa gelip faul verdi. Daha iyi gördüğüne inanıyorsanız, at gözlüklerine devam. Arabacı takımı derler zaten, bundandır belki :p

Bunun dışında Rüştü'nün elle oynama (olabilir, FOX sağolsun emin olamadık) pozisyonu, ufak tefek takdir hakları falan hep BJK lehine çalındı. Umarım başka maç izlemişsinizdir, bu kadar kör olmanızdan daha hayırlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan arkadan bobo'nun kafasini patlatti topa yaklasmadi bile.. Karar:devam...Alex hakeme bi kafa atmadigi kaldi.. Karar:kart yok
Kazım zaten cıkmakta olan topta İsmali arkadan itti adam kenardaki taslara düstü sakatlanıodu.. Karar:devam... Blica topu elle kesti karar:devam...Ayni alex ayni hareketi 2.ye yaptı karar:yine kart yok.. Rüştü degaj ile topu oyuna sokarken devid araya girip topu kesti hakem oyunu durdurdu karar:sarı kart yok.. ya hakem kural kitabini okumamıs.. yada cebinde fenerliler için kart yok...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan-Bobo olayında devam kararı gayet doğru, kafasını falan patlatmadı. Bobo yatınca hepiniz yatmış sayıldınız galiba, FOX'un kameralarının ve yönetmeninin yetersizliği nedeniyle görememiş olabilirsiniz tabii bir şey diyemem.

Saydığın diğer şeyler ise tamamen oyunun seyrini hiç etkilemeyecek kartlarla ilgili malesef, benimkilere de bir cevap veremediğine göre durum ortada. Kasıtlı olduğuna inanmasam da, sahadaki bütün ciddi hatalar BJK lehine yapıldı, birer karşılıklı penaltı hariç. Bir tek Bilica'nın pozisyonu var, orada da tekrarını yine ancak bir kere görebildiğimiz için çok bir şey diyemem, çarpma da olabilir ama iddia etmiyim.

Alex takım kaptanı olarak belli bir yere kadar hakemle konuşabilir bu arada, kural kitabı falan derken onu atlamışsın. her bir cümle itiraz edene kart verilse keşke de, bokunu çıkarana veriliyor anca, hele kaptansa.

FOX bir daha hayatı boyunca maç almaz umarım, kamera sayısını geçtim, yönetmen de rezaletti. Taçta top beklenirken onu bekleyip, taç atılır atılmaz hakemin suratına zoom izlemeye başladık falan bir ara, doruk noktasıydı işin. Bariz gol pozisyonları 3-4 dakika gecikmeli bir kere anca görüldü, tartışmalı pozisyonlar benzer şekilde, zerre zevk alamadım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Hakeme rağmen koymak da süper yau.

tenekeadam kışkırttı diye laf yiyor, alan yetkilisi ondan beter yazılar yazıyor ahaha iyiymiş bu.

volkan bobo olayında volkan kontrolsüz girdi de faul demek de ağır karar olur. ama dünkü hakem çalsaydı şaşırmazdım o ayrı.

yusufun pozisyonuda penaltı değildi bu arada. dışarda oldu faul :p sadece kırmızız kart çıkardı iyi olurdu.

sonuçta şu christian mı ne şu an için gereksiz geldi bana. dos santos hazır değil daha ama çok iyi top kontrolü. 2-3 kere topu alıp döndü baya güzeldi o hareketleri.
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izleyemedim yolda olduğum için fener'e tebrikler.

bizim takımın sorunu belli zaten; büyük maçları çevirecek oyuncu sayısının azlığı. buna rağmen geçen seneye göre daha iyi sinyal vermişiz anladığım kadarıyla. şampiyonluk için şart değil ama cl'de gruptan çıkmak istiyorsak mutlaka orta sahaya sağlam bir maç çevirebilecek adam lazım

bir de savunma hattı diyebileceğimiz 6 kişinin 4'ü yeni. alışmaları zaman alacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...