Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

Hersey iyi guzel aldik kupayi, sagolsun besiktasta

ama bu muydu savasicak takim?Bu muydu 90 dakika canini ortaya koyucak takim?E Guiza gene yapayalnizdi, gene attilar adama topu sonra yurumeye basladilar?Gene ortasaha fena degildi.vs vs

Ha belki takim daha hazir degil, belki ben cok sey bekledimde.Ben daha iyi bi Fenerbahce gorecegimi saniyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Peki ligdeki yancı neden dahil değil olaya?

şampiyon olanla kupayı alan oynuyor.

şampiyonluk öncelikli kupayı almak ikincil.

ikisini de kazanan takım şampiyon sıfatıyla çıkıyor süper kupaya, kupa finalisti de kupayı temsilen çıkıyor.

senin dediğin gibi olsa kupa öncelikli, şampiyonluk ikincil gibi olur, ki mantıksız.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

xaty said:

ikisini de kazanan takım şampiyon sıfatıyla çıkıyor süper kupaya, kupa finalisti de kupayı temsilen çıkıyor.

senin dediğin gibi olsa kupa öncelikli, şampiyonluk ikincil gibi olur, ki mantıksız.

esasen 2 kupayı alana direk veriliyor super kupa daha önce böyle yapılmış ama bu sene neden böyle karar aldı bilinmez
Sosyal ağlarda paylaş

Maç bitti artık yani,genel yorumumu yapayım,

Tabii öncelikle Fenerli arkadaşları da tebrik edelim :)

Şu var,sadece ikinci yarıyı izleyebildim ama genel olarak bana anlatılanlarla birlikte birleştirirsem Fenerbahçe'nin kötü oynadığı,daha organize ve iyi oynayanın Beşiktaş olduğu ortadaydı.

Fener geçen seneye göre gol yollarında daha organize hareket ediyorlar ki her geldikleri atakta ben heyecanlandım diyebilirim.Sezon içinde bu özelliklerini daha çok geliştireceklerdir sonuçta daha sezon başı,işte o zaman Fener çok vurucu bir güç olacak.Genel olarak Fenerbahçe'yi ne bilim,Beşiktaş hücümda çok zayıftı bana göre o yüzden defansa pek iş düşmedi ama bu defansla olmaz diyorum.Yine çok yiyip çok atan bir Fenerbahçe görebiliriz gibime geliyor.

Gerçi şu da var,rezalet bir Beşiktaş defansı vardı ortada,aslında defans yerindeydi fakat Ferrari sıfır güven verdi bana ve hataların neredeyse tamamını tek başına yaparak Fenerbahçe hücümlarını heyecanlı kıldı.Nihat'ta fos çıktı,oyuna girdikten sonra pek birşey yapamadı hatta hiçbirşey yapamadı.Rıdvan'da girdikten sonra ayakları birbirine dolandı resmen,yani hatalar yaptı oynadığı kısa sürede.İsmail çok iyiydi ama :)

Fenerbahçe'de ise Santos'u beğendim izlediğim sürece,yani zaten Konfederasyon kupasından biliyoruz,kaliteli bir oyuncu ve umarım böyle devam eder.

Maçın kopma anı Sivok'un yaptığı penaltı ve goldü zaten,ondan sonra takım bir daha toplanamadı,arkası da geldi.2. golün geleceği zaten belliydi özellikle 80'den sonra,

Yani şu var ama,şu halleriyle bile Fenerbahçe'den daha iyi oynadı Beşiktaş,bunu kimse inkar edemez.Hatta gole kadar Fenerbahçe çok rezil oynuyordu ama şimdilik sonuç ortada,futbol bu ve kupayı,ödülü evine götüren Fenerbahçe oldu,tekrar tebrik ediyorum.

Şimdi iki takımda oturup eksiklikler üzerinde düşünecek.Mehmet Demirkol haklı çıktı diyebiliriz,şimdiye kadar izlediğim Ferrari bana aklıma sadece daha önceleri Fenerbahçe'ye kitlenen futbolcuları aklıma getiriyor,ciddi anlamda bize de kitlediler gibime geliyor :) Daha sezon başı tabii çok erken böyle bir yorum için ama yok,güven vermedi bana hiçbir şekilde,

Beşiktaş için daha önce kendi konumuzda stoper şart demiştim,iyi bir yerli alınmaya çalışılmalı artık,Fenerbahçe içinde defans şart,Bilica ile olacak işler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

esasen 2 kupayı alana direk veriliyor super kupa daha önce böyle yapılmış ama bu sene neden böyle karar aldı bilinmez

çünkü direk verilse kupanın zevki kalmaz zaten kolpadan bi kupa olduğu için heycan olsun diye maç oynatıyolar işte sezon öncesi. avrupa liglerinde de bu böyle.

/2. yarı uyudum maçı izlerken galiba bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

xaty said:

kafam karıştı :D
lig şampiyonluğu öncelikliyse, ligde 2. olan takım daha başarılı olmuş demek değilmidir?

kural nasıl bilmiyorum, acaba fener ile sivas arasında bir karşılaştırma mı yapıldı diye düşünmüştüm sadece, ondan sordum da değilmiş öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

2. yarı özellikle golden sonra çok kötü oynadık, 2 pas yapamadık. İlk yarı fena değildik yanlız, hakem çok kötüydü (sadece orta hakem), o kadar itiraz vs derken bjk nasıl fenerden daha fazla sarı kart aldı akıl almıyor.

İkinci yarı penaltıya kadar orta sahada geçti oyun, tamam lig başlamadan kaliteli oyun beklemek yanlış belki ama madem bu kadar oynayabileceksiniz sadece 45 dakika sürsün süper kupa =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birde Beşiktaş şu Fener cenabetini yenmeli artık,

Fener berbat oynar,Beşiktaş en iyi halinde daha da berbat oynar kazanır.
Beşiktaş harika oynar,Fener berbat oynayıp kazanır.
İki takımda denk oynar,Fener sonlarda atar yine alır.

Arada bir Beşiktaş kazanıyor,o maçlarda zaten tarihi oluyor.Ya 2-3 farkla alıyor,ya da 4-3 gibi harika maçlar sonucu kazanıyor ki arada sadfsda

Fener'e karşı bir cenabetlik var ya,olmuyor olmuyor sadf
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

sg-1 said:

xaty said:

kafam karıştı :D
lig şampiyonluğu öncelikliyse, ligde 2. olan takım daha başarılı olmuş demek değilmidir?

kural nasıl bilmiyorum, acaba fener ile sivas arasında bir karşılaştırma mı yapıldı diye düşünmüştüm sadece, ondan sordum da değilmiş öyle.

iyi de sen o zaman kupayı tamamen ikinci plana atıyorsun,
o zaman her sene şampiyonla ikinci oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...