Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: bu fink kötü oynuyo ya bildiğin saçmalamışın nesi kötü adamın mudalelerini görmüyormusun prof bi mudale görev adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fenerin savunması on numara bilica-önder iyi anlaşıyor (tu) begendim ben beşiktaşın savunma da içler acısı. hata üstüne hata, top çıkaramıyolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 "Pen Duick" said: sen kimsin ya nil olamazsın vatandaşları oynuyor maçta, kaçırır mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Abi bu sene gene kanserden bi spor yazaramız ölebilir.Defans gene allaha emanet.Vedat okyar,Kazım kanat ...Gerçi kanatlar geçen seneden iyi ama şu stoperleri vsye bıraktırmıcaksın abi yoksa direk %50 ihtimal gol pozisyonu verdiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 beşiktaş daha çok oturmuş gibi geldi bana fener tam anlaşamıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sg-1 said: Kaspar said: hakem ilk dakikanın sıvamasını yaptı güiza'nın pozisyonunda. olur mu ya, omuz omuza :p Yahu bire bir kalmışsın.Müdahale etmeyecekmisin?Buyur abi yandan geç mi diyeceksin?O pozisyon penaltı fln değil.Eğer böyle penaltılar çalacaksan bu maçta ilk yarıda 3 tane olmak üzere muhtemelen 5 tane penaltı olurdu heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Asriel said: sg-1 said: Kaspar said: hakem ilk dakikanın sıvamasını yaptı güiza'nın pozisyonunda. olur mu ya, omuz omuza :p Yahu bire bir kalmışsın.Müdahale etmeyecekmisin?Buyur abi yandan geç mi diyeceksin?O pozisyon penaltı fln değil.Eğer böyle penaltılar çalacaksan bu maçta ilk yarıda 3 tane olmak üzere muhtemelen 5 tane penaltı olurdu heralde... etmiyeceksin tabi kırmızı kart o iki harekette öle omuz omuza arkadan şarj ederek olmaz her şeyin adabı var omuz omuzaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ağlamaya başlamışınız siz ya vah vahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ernst>tello>nobre organizasyonu süperdi bide yusuf estiriyo yine adam harika yau paslar falan fena. ben mutluyum beşiktaşın oynadığı oyundan şahsen özellikle hücumda çok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ahah ne penaltisi iki pozisyonda ceza alani disi bi kere. Fistan said: Fenerin savunması on numara bilica-önder iyi anlaşıyor (tu) begendim ben beşiktaşın savunma da içler acısı. hata üstüne hata, top çıkaramıyolar eheh abi gozunu seviyim ya bilica kalp krizi gecirticek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 edulu, luganolu defansı şu anki defansa tercih ederim, defans kötü şu an bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Christian'ı Santos'un yanında çok güzel pazarlamışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 eduyla deivedde öle diyolardı ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bir yayın bu kadarmı kotu olur. ekranın yarısı reklam koymalar vs... santosun karsı karsıya kaldıgı pozısyonda reklam koyu pozısyon gorulmedı.pozısyon tekrarları 5 dk sonra fılan verılıyor.spıker desenız facia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Asıl Süper Kupa maçı TRT3'de şu an. Fasonlarını izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben bir mülteciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 İlk yarıyı izleyemedim,yeni geldim eve de, şöyle tarafsız ve adam gibi kısa bir özet geçebilir mi bir arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 22 adam var, topa vuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 adam gibi demiştim de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şükrü adam değil mi yani sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şükrü sana ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 "adam gibi" degilim ben zaten, adamim, gibisini adam olmayanlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 DarKRideR said: adam gibi demiştim de neyse HEL@L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bilica atılmaya oynuyo biraz. ilk resmi maçında başarırsa luganonun o konuda alternatifi bulunmuş olur en azından. beşiktaş'ın bekleri ismaille erhan hücuma lokomotif gibi çıkıyolar maşallah da savunmada pozisyon almaları duruşları falan kötü. birebirde falan zayıf değiller de nerede duracaklarını bilmediklerinden adam kaçırıyolar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Kaspar said: bilica atılmaya oynuyo biraz. ilk resmi maçında başarırsa luganonun o konuda alternatifi bulunmuş olur en azından. beşiktaş'ın bekleri ismaille erhan hücuma lokomotif gibi çıkıyolar maşallah da savunmada pozisyon almaları duruşları falan kötü. birebirde falan zayıf değiller de nerede duracaklarını bilmediklerinden adam kaçırıyolar arada. bizim sabri bile boyle net adam kacırmıyo.. 6.5 milyon etmez ismail ya gerci şimdi derbi ilk heyecana falan verip hemen yargılamıyım cocugu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar