BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aga mamilator kastirdiysaniz o sizin sucunuz o kadar zaman orman basmamissiniz sana bascaklar demek
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Orcunun rüyasi; Orçun says (15:29): dersanede böyle bi kız ben bundan 5 milyon borç almışım unutmuşum ödemeyi giriyom sınıfa nille says (15:29): djkssfsdfk Orçun says (15:29): böyle şey demeye başlıyo sen ne şerefsiz haysiyetsiz insansın bilmemne Orçun says (15:30): ben diyorum noluyo işte borcunu ödemedin falan flian unuttum diyorum sora bağırmaya devam ediyo bi 50 lik çıkarıyorum nille says (15:30): ahahah deliganli adamsin Orçun says (15:30): atıyorum buna nille says (15:30): IN YOUR FACE!!! Orçun says (15:30): hala bağırıyo bi tane daha atıyorumd diyorum al bunu Orçun says (15:31): üstüylede üstüne başına bişeyler alırsın sonrada bi spor salonuna yazılırsın çirkin karı sonra almıyo filan bu parayı nille says (15:31): HAAHAHA Orçun says (15:31): ben küfür ediyorum bi anda saldırıyo bana vurmaya başlıyo Orçun says (15:32): ilk bişey yapmıyorum ama sert vuruyo sonra alıp kafasını duvara vurmaya başlıyorum filan bayılıyo ediyo kan böyle heryer sonra dönüyorum sınıfa nille says (15:32): oha ak Orçun says (15:32): ATATÜRKE KÜFÜR ETTİ ŞEREFSİZİN EVLADI diyorum nille says (15:32): AHAHAHAHHAHHAHA
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 said: ATATÜRKE KÜFÜR ETTİ ŞEREFSİZİN EVLADI diyorum HAHAHAHAHAH
týpa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 muhteşem rüyalarımın bugünkü kısmında yine muhteşem bir rüyayla karşı karşıya kaldım. gece böyle, dışardayım çok acıkıyorum, yanımda bikaç kişi daha var ama heryer kapalı. yanımızda bir yer var böyle aşşağı giden bir pasaj gibi merdivenler filan. orda kırçiçeği varmış meğer. tabi o kadar kolay değil oraya gitmek. bi pencere var böyle aşşağısı görünüyor aşşağıda spectrelar var aynen böyle http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/53656.jpg ben diyorum çok açım gidicem yicem valla aşşağı iniyorum kapı var bi tane kilitli, vuruyorum tekmeyi açıyorum kapıyı, spectre bana doğru geliyor ama top sakalı filan var spectre ın, elimdede kazma var bu sırada ama o bana geldikçe geri geri yürüyorum. "buyrun" diyor spectre şaşırıyıorum ben filan sonra işte bişeyler oluyor muhabbete başlıyoruz biz, adam diyor "ben buranın lordunun oğluydum trafik kazasında öldüm spectre oldum" ben diyorum işte "ben bilmiyodum sizin böyle olduğunuzu bilsem elimde kazmayla gelmezdim" spectre diyor "ya herkes kötü davranıyor bize aslında kimseye bir zararımız yok" sonra kanka oluyoruz bununla filan. yanımdaki insanlarda elaidiyle alexi septimus oluveriyor bir anda. spectre bizi şatoda bruncha götürüyor karnımızı doyuruyoruz. eevet.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vaniLLe said: ATATÜRKE KÜFÜR ETTİ ŞEREFSİZİN EVLADI iyi bağlamışsın aga, helalteam.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tıpa da son anda ali ve umurla prim yapmaya çalışmış ama olmamış.
týpa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benim ekantım değil tabiki acil durumlarda kullanıyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Böjeek said: bende az önce işyerinde odamın kapısını kitleyip uyudum 2 saat filan. rüyamda paso patrona yakalanıyodum uyurken. bi kalktım stresten ter dökmüşüm resmen klima acıkken. cok bilinçaltı yapmışım demek. az döta oyna ahaha lisede böyle derste ilk uyuma seanslarında aynısını yaşıyordum hoca atarlanıyor falan sıçrayarak uyanıyordum. sonradan alıştım tabi. son sene okula girip uyuyup son ders uyandığım oldu.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Azmodai said: consun ruyasi iyi, tipa kotu. adamına göre muamele yapmanın canlı kanıtıdır bu post
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Orçun says (17:25): olm şimdi aklıma geldi bugün rüyamda böyle ayağımda çizme var Orçun says (17:26): şeyden geçiyoz metal dedektörü ötüy o falan böyle diyorum çizme var tokası var adam bakıyo diyo güvenlik işte benim bi yakınımda vardı diyo bu yüzden diz kanseri oldu benimde dizim ağrıyo doktora gidiyorum dizinde kanser var yayılmadan almamız lazım diyo amelyat oluyorum geçiyo nasıl?
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gerçekten çok ılgınç ve etkıleyıcı bırıne benzıyorsun ruyana bakılacak olursa
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Cons said: ...adam mamilatörle çıkıyor(adam nerubian weaver)... hasss.... beee vay anasını!!1
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 paylaşım için teşekkürler dostum, arşivime ekleyeeğim. Ama 400'lük Netload'ları da eklersen çok iyi olacak :o ;)
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sindirella said: gerçekten çok ılgınç ve etkıleyıcı bırıne benzıyorsun ruyana bakılacak olursa eyvallah kardeşim teşekkür butonuna tıklarsanız devamını paylaşacağım
Öne çıkan mesajlar