Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktıran saçma 3G reklamları

necmi

Öne çıkan mesajlar

aşırı dercede saçma sapan reklamlar yok telefonda el öpme falen nedir bunlar ya
diye sinirlenip televizyonu kapattım ve gectim bilgisayara dedim arastırayım nedir bu sacmalık
girdim net'e neler cıktı karsıma 3G ile
15 yıl once tasarlanmıs avrupa ve amerikada 8 yıl once insanların hizmetine sunulmus
ve suan isveç 4G ye geçmek üzereymis
bizim 3G ye gectiğimiz dönemde adamlar 4G ye geçiyor
ve bizim ulkemizdede boyle tuhaf reklamlarla aklı sıra insanlığa bi hediye sunuyolar
ayıp be kardesim ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:
15 yıl once tasarlanmıs avrupa ve amerikada 8 yıl once insanların hizmetine sunulmus
ve suan isveç 4G ye geçmek üzereymis
bizim 3G ye gectiğimiz dönemde adamlar 4G ye geçiyor
ve bizim ulkemizdede boyle tuhaf reklamlarla aklı sıra insanlığa bi hediye sunuyolar
ayıp be kardesim ayıp

Günaydın da, direk bir sonrakine mi geçilsin, ya da yeni gelen hizmetin reklamı yapılmasın mı nedir yani? Gelsin işte ne zararı var?
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamları gerçekden çok kötü, yani üründen soğutuyorlar. Onun yerine adam gibi 1 dakikalık sürede işte şuna şuna kavuşacaksınız deseler olayı hikayeleştirmeden doğrudan anlatsalar daha mantıklı. Ben halen reklamlardan ürünün tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım, muhabbet sırasında arkadaş anlatmıştı 3G'nin ne olduğunu. Reklamlar başarısız bence.

Zaten ürün satacak allayıp pullamaya gerek var mı ? Alternatifinizde yok Türkiye'de o halde ne gerek var saçma sapan sözler, arkada irrite eden bir melodi eşliğinde (hidolu reklam), insanın kanal değiştirmeye iten bir reklam yapmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele para harcatmak olunca teknolojinin en önde gideni de gelir, şekil 1.a

Biz manual olanları hiç görmedik, direkman otomatikten başladık harcamaya.

en eskisi de gelir, şekil 1.b
"önce eskimiş 3G'li telefonları bi kakalayalım türklere, bkaç sene sonra 5G'ye geçerken bizim eskimiş 4G telefonlarını kakalarız."
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Ben halen reklamlardan ürünün tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım, muhabbet sırasında arkadaş anlatmıştı 3G'nin ne olduğunu. Reklamlar başarısız bence.

Fonksiyonel fayda vs. duygusal fayda, brand perceptions, attitudes, brand prodispositions, mırmır da mırmır.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell'in son 3G reklamı a.k.a. merak etmiyor musun, bence çok güzel bir reklam. Vodafone Avea birbirini taklit ederken en azından adamlar orjinal fikirler gerçekleştiriyorlar. Ekşi'ye koydukları arka planda olan reklam da baya iyi. Ajansı değiştirdikten sonra Turkcell reklamları da gözle görülür farklılaştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

valla reklamlar b.ktan diyorsunuzda turkcell 1 milyon önkayıt almış. tabi programından, dizisine kadar b.ktan içeriğe alışmış halka akıllıca bir reklam koyarsan 1 milyon kayıt toplayamazsın muhtemelen.

Bu ürün zaten satacakdı öyle veya böyle, ülkemizde bir ilk ve alternatifi şimdilik yok, tek yapmaları gereken böyle bir hizmetin artık verilmeye başlandığını insanlara duyurmak. Reklamı nasıl yaparsan yap. Kötüde olsa reklam, iyide olsa zaten satacak ürün.
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada da sprint 4g hizmeti vermeye basladi sanirim, denemeler yapiyor, tv de goruyorum reklamini, ama bi verizon, at&t kadar populer degil gene de. ayrica pos makinasi koymus arkadasin biri eskilerini gormedik yenilere gectik direk diye de, o eski makinalari cok gorduk kopyalama makinasini, haha simdi olsa onlar ne kredi karti dolandiriciligi olur ya direk kartin kopyasini cekiyordu... yeni pos makinalari sonucta 4-5 yildir var ortada bu en son sifre girilen otomatik olanlar. otomatik makinalar da toplasan 15 yildir flm vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

"önce eskimiş 3G'li telefonları bi kakalayalım türklere, bkaç sene sonra 5G'ye geçerken bizim eskimiş 4G telefonlarını kakalarız."

valla sen hatırlamıyor olabilirsin ama slip çekme makineleri vardı ilk kredi kartları döneminde. Ben çok net hatırlıyorum kartın konulup elle üstünden geçirilen faturaları
Sosyal ağlarda paylaş

reklam işinden anlamam ama bu tarz reklamların insanı kafasına daha çok oturdugu bi gerçek.biara kızım sana mondi alalım mı reklamı dilime dolandı zor kurtuldum

şuan merak ne güzel şey sözleri, hidayetin enteresan dansı sora aveanın ozan güven li reklamı akılda kalıcı şeyler bunlar

ayrıca benim favori reklamım shop&miles reklamı
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

sg-1 said:

valla sen hatırlamıyor olabilirsin ama slip çekme makineleri vardı ilk kredi kartları döneminde. Ben çok net hatırlıyorum kartın konulup elle üstünden geçirilen faturaları

valla hatırlamıyorum.

biz çok fakirdik o dönemde kredi kartımız olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...