Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 GÖRÜCEZ DOSTUM!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bonjo said: Türkiyede Daum > Rjkaard , bu sene ligi zor bırakırız :) sıkı tut, kaçmasın. dikkat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bence türkiyede Kazım>Elano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bonjo said: Türkiyede Kazım>Daum > Rjkaard , bu sene ligi zor bırakırız :) fxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu her şeyden büyük ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D ay yarıldım yhaa chokomiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Koymayın abi şu adamı artık rüyama giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bilicadan iyi yedek olur defans almazsak sonumuz iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bonjo said: transfer yapan değil takım olan şampiyon olur , eğer transfer yapan şampiyon olsaydı biz son 30 yılın 25 inde şampiyon olurduk..daum la bu sene çok farklı bir arkadaşlık ve takım havası var üzecez diyenleri üzecez malesef ;) abi tamam da daum u da biliyoruz hani. fener daum zamanında bana göre hiç iyi top oynamadı takım olamadı. zico gelmiş olsa bende fener şampiyon olur derdim :D. tabi ama her şeye rağmen fener galatasarayla birlikte ligin favorisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bu sene gene bir tarihi fark bekliyorum fenerbahceden FB-GS derbilerinde, baya bi gulecez gene kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 fener luganoyu geri getirmeye kassin, türkiyedeki en iyi defans oyuncusuydu bence. bilicayla pek yüricek gibi gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ahaha sabah sabah koptum http://www.internetspor.com/news.php?news_id=10856 http://www.futebolfinance.com/o-numero-de-socios-dos-clubes-2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma Buraya gelip bu 2 linkle ne amaçlamaya çalışıyorsun aynı haber maratondada var bizmi diyoruz gidin bizi haber yapın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bugün yapılmış ve yalan olan bir haber. Altındaki linkle de yalan haber olduğunu göstermiş adam nereye koyması gerekiyordu afedersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yeni topic acmali yrni sezon genel tartismasiyla ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yalan haberse burada ne işi var haberi bizmi çıkarıoz medyanın savsaklığı saçmalıyorsunuz bazen ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 PUHAHAHAHA YALANCI FENER TİPLERE BAK YALANDAN BİRİNCİYİZ DİYOLAR SONUNCULAR AMA ASLINDA ZUHAHAHAHA vaniLLe said: fener luganoyu geri getirmeye kassin, türkiyedeki en iyi defans oyuncusuydu bence. bilicayla pek yüricek gibi gözükmüyo. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 DeathFinger said: Bugün yapılmış ve yalan olan bir haber. Altındaki linkle de yalan haber olduğunu göstermiş adam nereye koyması gerekiyordu afedersin ? fenerbahce.org mu vermiş haberi arkadaşım? bize ne başkasının yaptığı haberden alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fenerbahçe TV verdi demin aynı haberi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ee o dandik site araştırmıyorsa fenerin sucu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 luganonun menajeri galatasarayla maytap geçti . 12 sinde büyük ihtimal lugano fenerde gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Futbolig ne kadar doğruysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 gs li elano brezilya milli takim macina cagrilmis, bugun idmana katilamadi. Merak ettim ben de , 8-9 tane artik kac tane brezilyali varsa, kacini cagirdilar :P Bi André Santos u cagirmislar sanirim - http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil_national_football_team#Current_squad - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Özer Hurmacı takımla birlikte antremanlara başladı ve şovunu yaptı , Fenerbahçeli taraftarların çok şey beklediği isimlerden biri kesinlikle , Özerle Mehmet Topuz yakında ilk 11 in kesintisiz elemanları olacaklar bence ama kimler yedek bekleyecek merak ediyorum , çok derin bir kadro oldu bu sene nazar deymesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Derin kadro derken? Cendere cendere cendere Bide nazar ne ya ahahahaha. Favori topiklerimde futbol topiği olması ne garip lan. Biraz daha takılıcam aranızda dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar