pch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 e siz istediğiniz her topçuyu olabilirken su 11 e sahipseniz cok tok gözlüymüssünüz valla helal olsun. ben burda zihniyetin yanlisligindan bahsetmek istiyorum hala anlamak istemiyorsunuz. madem türkiyenin en büyük klübüsünüz istediniz her futbolcuyu aliyorsunuz kime neyi ispatlamaya calisiyosunuz böle aciklamarla.hala bunu savundugunuz için de size de helal olsun.böle acıklamalara inanip biz istediğimiz her futbolcuyu alırız abi diye düsünüyosaniz zaten bisey demiyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi sen açıklamayı baştan oku istersen maliyeti uymamış, gereksiz görmüşler parası yetmemiş değil. senin şimdi milyon dolarların olsa har vurup harman mı savurursun.neyini anlamadın, neyine üzüldün açıklamanın onu anlamadık ki? ayrıca şu 11 diye bahsettiğin 11, şu anda tüm kulvarlarda birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yahu bem istediğimiz her adamı alırız demedim. orda yazılan bolumdeki yer sırf aziz yıldırımın transfer yapılmadı die gelen tepkilere verdiği karşılık. evet bencede malca bi uğraş "lan biz gecen senelerde kimleri getirdik kimleri" demek. benim orda karşı çıktığım yer senin solediğin şeye sadece. pch said: of abi cok kötüsünüz ya hakkaten resmi sitedeki açıklamalara falan gel. madem transfer yapmacayacaktı fenerbahçe aykut kocaman brezilyaya rio karnavali için gitti dimi ? desenize paramız yetmedi bize gelmek istemediler. sen bunu demişsin mesela. benim savunduğum şey bole bişi olmadığı. açıklamada gayet yazılmış "gorsutuk futbolcularla maliyet/perfomns uymadı almadan geldik" die. ben sana bunu anlatmaya çalışıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi adam brezilyaya gitti diye transfer yapmak zorunda degiliz ki? gitti adam futbolcular için degerinden fazla para istediler almadı. yapmış olmak için yapsa daha saçma olurdu yani. hem şimdi olmaz yaza hazırlık olur bunun hiç bi zararı yok ki? ki transfer yapmak için illa yetersiz bi kadroya sahip olmak gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 he işte benim de anlatmak istediğim sey bu fenerbahce nin biz istediğimiz her topcuyu aliriz bak kimleri getirdik görmüyo musunuz tarzi aciklamari falan yakismiyo bence bu açıklamalar böle bir klübe,aynı şekilde kendi klübüm yapsa onu da eleştirirdim. maliyet/beklenti olayini da samimi bulmuyorum ben transfer yapamadiktan sonra olaya bir kılıf bulmak için sölenmis gibi geldi bana bu yüzden öle karşı cıktım cünkü fenerbahçe nin su oyunuyla bir transfere ihtiyacı oldugu acik ki daum da istemişti zaten transferi yönetim de en iyisini getireceğiz demişti. nese anlamissinizdir umarim ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pch ego parçalamışsın bir sayfada da gerek yok. neyi ispat etmeye çalıştığını bilip nasıl ispat etmeye çalıştığını gördükçe sadece üzülüyoruz... sen git balonunla oyna, galatasaray doya doya transfer yaptı bak, gözün doysun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ehe tmm arkasokak geldi ben kaciyorm hadi iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kaçsan iyi bencede saçmalıyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ne kadar hoş bir maç geçti ya. fb yi böyle görmek güzel oluyor ara sıra. gerçekten keyif aldım maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Takımın fizik gücünde büyük bir artış var demekki devre arası hazırlıkları iyi geçmiş Roland Koch 'un eseri diyebiliriz bu takım için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sezon basi da boyleydi, sonra herkes bitti sezon sonuna kadar. devamliligi olmazsa bir anlami olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sezon başı böyler değildi ya çok iyi oynuyo fener şuanda. sezon başı çok daha kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Gol atarsanız açacaksınız maç topiğini di mi çakallar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bullet repliklerimi çalma. sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2 net kırmızı kart çıkmadı ilk yarıda fenere. bakalım neler görücez 2.yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 beyler maç topici var artık gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyuna soktugu adama bak ya, ilk saniyede toptan korktugu icin gol yedik sacmalik resmen. ayrica fenerbahce iyi oynuyor diyenler var; hirsli oynamak baska iyi oynamak baska arada guzel paslasmalarda oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cok iyi hakem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bonjo said: fikstür avantajını iyi kullanırsak açık ara lider bitirirz bu ligi..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Superbowl izleyin gençler sallayın fikstürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fmde kayseri şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Takımdan son haberler ;Saracoğlu’na alttan ısıtma Stattan sorumlu yöneticimiz Ömer Temelli stat zemininin sorunları, halen yapılan iyileştirme çalışmaları ve gelecek sezon uygulanacak yeni sistem hakkında bilgiler verdi. Ömer Temelli, lig bitiminde, Mayıs ayında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alttan ısıtmalı sisteme geçilmesi için çalışmaların başlatılacağını duyurdu.10-15 gün içinde zemin daha iyi olacak Mevcut sistemin 24 saat çalıştığını belirten Ömer Temelli, çimin köklenmesinden sonra da günde 5-6 saat olarak her mevsim çalışacağını açıkladı. Ana sebebin giderilmesi için bugüne kadar beklediklerini ifade eden Ömer Temelli, "Bu belediye ile yaptığımız bir çalışmaydı. Sağ olsun Kadıköy Belediyesi de her türlü önlemi aldı. O nedenle geçen yaz yapacağımz bir çalışma yine işi çözmeyecekti. Dereden gelen bir zafiyet vardı ama artık şimdi o sorunlar çözüldü. Bundan sonra yapacağımız her yatırım bize artı getirecektir. Drenajımızda hiçbir sorun yok, mükemmel. Çim ve çimin altındaki 30 santimlik kum tabakası değişecek" diye konuştu. 10-15 gün içinde stat zemininde gözle görülür bir düzelme olacağını belirten Ömer Temelli, "Şu anda gördüğünüzden yüzde 30-40 daha iyi olacak. Allah yardım eder de Bursa ve Lille maçlarının olduğu günlerde bir yağmur yağmazsa. Lille ayrıca maçtan bir gün önce sahada antrenman yapacak. O antrenman maçtan daha fazla sıkıntı veriyor" diyerek sözlerini tamamladı. Wedersonun ikizleri olmuş :DVe Fenerbahçemiz Bursa'da; Fenerbahçe kafilesinde yer alan 19 oyuncumuzun listesi ise şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Andre Santos, Önder, Bekir, Vederson, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Gökay Iravul, Güiza, Semih, Gökhan Ünal, Furkan Aydın. Altyapıdan 3 oyuncu götürmüşüz oynarsa Gökay Iravul'a dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bursa bi supriz yapsada sevinsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Olabilir futbol bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 alttan ısıtma yapıcaz demişlerde yağmurda alttan ısıtma olsa nolurki ? kar yağpıcak alttan ısıtıcak kar eriyecek yine çamur göl olacak heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar