fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 quaresma gelmesin plox yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mokoko said: önderi affetmeleri her ne kadar tukurduklerini yalamak olsada takıma gerekli bi adamdı. eger defansa bi takviye yapılsaydı ozmn gonderilseydi olabilrdi tabi. Önder'in affedilmemesini bırak bu adamın yedek oturması bile saçmalık. Türkiye'nin en kral defanslarından biri büyümü yaptılr ne yaptılar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Red said: aykut kocaman kim ki fenerbahçe klubune transfer yapıyor ya :) tranfer işi iş adamı işi değil midir ?.birileri bi topcuyu beğenir.pazarlıgı işi bilene kalmalı aykut kocaman transfer yapamaz bence :) hali hazırda iş adamları kulübümüzü yönetiyor zaten. takımımızı ise sporun içinden, camiamızla özdeşleşmiş isimler kovalıyor. iş adamına tapmaya başlamanız güzel ama. cimbom liseli egosu kırılıyor mu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Arkasokak said: "Tatar Ramazan" said: Sen otorite sanıyorsun kendini galiba, gayet iyi bir yedek Yasin, Sivas bu sene sıvadı diye onu mu suçlu seçtin. yasin kadar boş, gereksiz bir adam görmedim futbolu takip ettiğim yıllar içerisinde. belki gökhan zan, ama o bile iyidir yasinden. gel gelelim sivasın yediği tarihi farkların başlıca mimarlarındandır yasin. Fenerbahçe'de adı anılacak bir adam değildir kendine gel.adama ilk kez hak verdim yasin gerçektende kötü bir oyuncu.süper ligi bırak 2. ligde bile oynamayı hak etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dostum fizban sen koca bir çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 eh alsın artık fener qua'yı yahu. gökhan ünal nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 quaresma defans nedir bilmeyen, kanatta yardırma kavramının allahını yazan bir adam. fakat geri dönmeyecek, alex de dönmeyecek, olmaz öyle. bozar bizi. bize fink ayarında bi adam lazım, ama iskandinav olanından. güvenspor un dominosu gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 varsın dönmesin. bizim defansımız bize yeter. gökhan ünal oynadığı süre zarfında gayet verimli oldu. hakkındaki laflarımı geri almaya başladım ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Fizban haklı, Quaresma gelirse arkasında Santos da olunca biraz sakat olur oranın defansı, çok gol atarız ama çok da yeriz oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya ne diosunuz allah aşkına querasma gelse öyle bir olay olur ki, siz bile göbek atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben Queresma'yı (Doğru yazdığımdan emin değilim) çok duydum ama hiç bir fikrim yok adam hakkında. R.Madridtemiydi nerdeydi win8 de seçtiğim bi takımda vardı sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bi ara c.ronaldonun sol kanat versyonu diye lanse edilmisti, cok populerdi kivrakligi falan sayesinde ama sonra dustu biraz imaji. Sanirsam Euro 2004 veya WC 2006 da cok sekil maclari vardi, inanilmaz golleri vardi. Simdi interde yedek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Çok genç yaşta daha ortada ronaldo yokken parladı zaten Barcelona'ya falan gitti. Süper yetenekli adam, özellikle inanılmaz bir bilek kıvraklığı var, verdiği dış falsolar çok iyi. Ama çok istikrarsız ve fizik gücü de düşük. O yüzden geri planda kaldı. Türkiyede iyi iş yapar da avrupada başa oynayacak takımların oyuncusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gelecegini de sanmiyorum zaten. Bu saatten sonra da yonetim adam almasin, efendi efendi sezonu bitirip takimi toptan degerlendirmeye alalim. Bu arada guiza son bi kac mactir habire gol atiyor, bi umut var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ok makinası çalışmaya başladı diyorsun yani azmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Fener'in defans bizimkinden kötü şu aralar, önderi de küstürdünüz adam lazım bi tane defansa en azından bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu kanının sebebi, çok gol yenilen dandik bir kupa maçı + aşırı yağışlı bir lig maçı. defansımız hala türkiye liginin en iyisi. gökhan gönül'ü çok aradık son maçlarda. ama dikkatli izleyen gözler farkında ki dos santos solda fena işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fener savunması lig başından beri aynı... volkan-lugano-bilica bir rakip bundan daha iyi ne isteyebilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 servet-gökhan-leo franco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sakın o neill- servet - franco olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 servet ve franco söz konusu olduktan sonra gerisi teferruattır. ki öyle de olacak izleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet.mükemmel savunmanız bizim mal gereksiz savunmamızdan sadece 3 gol az yemiş ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Rewendor said: Çok genç yaşta daha ortada ronaldo yokken parladı zaten Barcelona'ya falan gitti. Süper yetenekli adam, özellikle inanılmaz bir bilek kıvraklığı var, verdiği dış falsolar çok iyi. Ama çok istikrarsız ve fizik gücü de düşük. O yüzden geri planda kaldı. Türkiyede iyi iş yapar da avrupada başa oynayacak takımların oyuncusu değil. Barcelona Chelsea ve Inter de başarılı olamadı belki fazla (bu 3 formayıda giymek herkese nasip olmaz ayrı konu) ama Porto da gerçekten müthişdi valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Quaresma resmen mükemmeldi ikinci Portekiz macerasında, ben Inter'de de tutacağını düşünüyordum ama Mourinho eziyor bazı oyuncuları.Mesela Roma'dayken Mancini, Maicon'dan farksızdı sağ kulvarı maç boyunca domine ediyordu hem defansta hem hücumda ama Inter'de olmadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 harrykewell said: sakın o neill- servet - franco olmasın ? neil daha 1 maç oynadı bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar